Τρίτη, 05 Μαρ, 2024

Καθαρή ομορφιά: «Ακλόνητη»

Οι βραβευμένοι πίνακες ζωγραφικής, τα έργα σε καμβά και οι εκτυπώσεις σε αφίσα είναι τώρα διαθέσιμα για αγορά.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε μια επιλογή ελαιογραφιών ταλαντούχων καλλιτεχνών του Διεθνή Διαγωνισμού Figure Painting του NTD.

Ο διεθνής διαγωνισμός NTD Figure Painting είναι μια πρωτοποριακή προσπάθεια να ανοίξει ένα μονοπάτι στην ανθρωπότητα επιστροφής στην αληθινά καλή τέχνη.

Η αποστολή του “Pure Truth, Kindness and Beauty” (Καθαρή Αλήθεια, Καλοσύνη και Ομορφιά), έχει εμπνεύσει πολλούς καλλιτέχνες στη δημιουργία τέχνης τόσο βαθιάς περιεκτικότητας όσο και τέλειας τεχνικής.

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την υποστήριξη των καλλιτεχνών και του διαγωνισμού.

Για περισσότερες συλλογές έργων τέχνης, επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα τέχνης

Σχετικά με το έργο τέχνης: «Ακλόνητη» (Unmoved) του Λοκ Βουόνγκ (Loc Vuong)

Βραβείο Ανθρωπισμού και Κουλτούρας, Μέγεθος: 29 1/2 x 39 1/2 in, Λάδι σε καμβά.

«Τρία στοιχεία εδώ: το κοριτσάκι, ο βράχος και οι λύκοι είναι όλα συμβολικά. Δεν προορίζεται να είναι μια πραγματική σκηνή, έχει σκοπό να μας δείξει κάτι συμβολικά. Αυτό το κοριτσάκι είναι ακλόνητο – κάθεται στην κορυφή ενός βράχου και αυτό από μόνο του είναι δυνατό. Οι λύκοι είναι γύρω της. Και εκεί κάθε άλλο παρά ακλόνητοι, κινούνται όλη την ώρα και το νιώθουμε αυτό. Αλλά οι πινελιές και τα χρώματα που περιβάλλουν αυτό το κορίτσι λένε μια άλλη ιστορία». είπε η Κάθλιν Γκίλης (Kathleen Gillis), μέλος της κριτικής επιτροπής του International Figure Painting Competition του NTD.

«Υπάρχει μια δίνη συναισθημάτων και δραστηριότητας σε αυτόν τον πίνακα. Και αυτό το χάος τριγύρω και η απειλή από κάτω. Όμως αυτό το κοριτσάκι παραμένει ακλόνητο. Από πού αντλεί τη δύναμη; Είναι ένα τόσο εύθραυστο, μικρό κορίτσι. Από πού παίρνει τη δύναμη να το κάνει αυτό; Εναπόκειται σε εσάς να το καταλάβετε».

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο για το έργο «Ακλόνητη»

Δείτε την πλήρη συλλογή έργων τέχνης εδώ

Ακολουθήστε το EpochTV στο Facebook και το Twitter

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

Σχολιάστε