Τρίτη, 06 Ιούν, 2023
Ο ανατέλλων ήλιος φωτίζει το Καπιτώλιο των ΗΠΑ στην Ουάσινγκτον, 19 Σεπτεμβρίου 2019. (Samuel Corum/Getty Images)

Μια εποχή επιλογής: Μια δοκιμή των ψυχών μας

Η πολιτική κρίση που αντιμετωπίζουν οι Ηνωμένες Πολιτείες εκθέτει έναν αγώνα για την ψυχή της χώρας μας. Όσο σημαντικές κι αν είναι οι πρόσφατες εκλογές, το διακύβευμα υπερβαίνει την αλλαγή κάποιων συγκεκριμένων πολιτικών μέτρων. Σχετίζεται με θεμελιώδη ζητήματα για τα οποία ο καθένας μας πρέπει να κάνει μια επιλογή και να πάρει μια θέση.

Μια ιδιαιτερότητα της τρέχουσας κατάστασής μας: Ενώ κάθε Αμερικανός είναι πολύ εξοικειωμένος με την πανδημία και τις επιπτώσεις της στις ζωές μας, αυτό δεν ισχύει για την εκλογική απάτη, παρά τα πάμπολλα στοιχεία.

Κάποιοι Αμερικανοί έχουν άγνοια των γεγονότων, επειδή έχουν παραπληροφορηθεί από μέσα ενημέρωσης που επίτηδες παρακρατούν πληροφορίες. Ο λόγος για αυτό μπορεί να σας εκπλήξει.

Υπάρχει μια δύναμη που εργάζεται σιωπηλά στην χώρα μας, ανοιχτά, που έχει σταδιακά πάρει τον ιδεολογικό έλεγχο των περισσοτέρων από τους θεσμούς μας, επιχειρήσεις, μέσα ενημέρωσης, ακόμα και του πολιτισμού μας.

Αυτή η δύναμη είναι ο μαρξισμός και ο κομμουνισμός. Για όσους ασχολούνται με αυτό, δεν υπάρχει έκπληξη. Για όσους δεν έχουν ποτέ ακούσει για αυτό, ακούγεται υπερβολικό και μη πιστευτό.

Δεν είναι ότι δεν είχαμε προειδοποιήσεις. Ήταν δηλωμένος στόχος της Σοβιετικής Ένωσης να παρεισφρήσει στα πολιτικά μας κόμματα, μέσα ενημέρωσης, και ακαδημαϊκό χώρο, σε μια προσπάθεια να υπονομεύσει την Αμερική εκ των έσω. Αυτή η διαδικασία έχει πλέον σχεδόν ολοκληρωθεί.

Αυτή η επί δεκαετίες κομμουνιστική υπονόμευση του έθνους μας έφτασε στο μέγιστο σημείο στις εκλογές του 2020.

Ενώ παλιότερα τα μεγάλα πολιτικά μας κόμματα δεν διέφεραν πολύ σε θεμελιώδες επίπεδο, σταδιακά ένα από αυτά δέχτηκε υπονόμευση από κομμουνιστικές ομάδες.

Σε παλιότερες εκλογές, και τα δύο κόμματα θα κυμάτιζαν την αμερικανική σημαία και θα τραγουδούσαν τον εθνικό ύμνο, αλλά τώρα η μία πλευρά πραγματικά πιστεύει ότι η Αμερική είναι ένα θεμελιωδώς προβληματικό έθνος.

Το καλοκαίρι, μαρξιστικές ομάδες όπως οι Black Lives Matter (BLM), που ιδρύθηκαν από μαρξιστές (όπως οι ίδιοι είπαν) οι οποίοι έχουν εκμεταλλευτεί αληθινές ανησυχίες ρατσισμού με πολιτικούς σκοπούς, και η ομάδα Αντίφα, ήταν πίσω από τις εξεγέρσεις και την βία. Αυτές οι ομάδες έχουν άμεσους δεσμούς με κομμουνιστικές ομάδες που συνδέονται με το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα (ΚΚΚ).

Μεταξύ των αγαλμάτων που καταστράφηκαν στις εξεγέρσεις ήταν των Τόμας Τζέφερσον, Τζορτζ Ουάσινγκτον, Φράνσις Σκοτ Κη (συγγραφέα του εθνικού ύμνου), Αγίου Τζουνιπέρο Σέρρα, ακόμα και του Ιησού.

Για αυτούς που διέφυγαν από τον κομμουνισμό, όταν βλέπουν την κληρονομιά του έθνους υπό επίθεση, νιώθουν όχι διαφορετικά από την Πολιτιστική Επανάσταση της δεκαετίας του 1960 στην κομμουνιστική Κίνα. Οπουδήποτε πηγαίνει ο κομμουνισμός, στοχεύει την ιστορία, αρχές και πιστεύω μιας χώρας, σε μια προσπάθεια να επιβάλλει τον έλεγχο.

Κατά την Πολιτιστική Επανάσταση, τα μέσα ενημέρωσης επιτίθονταν άγρια στον τότε επικεφαλής της Κίνας, Λιού Σαοτσί. Ο Λιού καθαιρέθηκε και υπέφερε έναν θάνατο σε άθλιες συνθήκες.

Οι νεαροί «Ερυθροφρουροί» κατέστρεψαν όλα τα πολιτισμικά παλιότερα και αρχαία αντικείμενα που μπορούσαν να βρουν. Ξυλοκόπησαν οποιονδήποτε είχε γνώση του παραδοσιακού πολιτισμού, και κατεδάφισαν ναούς και αγάλματα.

Είναι ακριβώς η ίδια κομμουνιστική ιδεολογία που οδηγεί τα σημερινά κινήματα BLM και Αντίφα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Προσπαθούν να καταστρέψουν την παραδοσιακή ηθική μας και την παραδοσιακή δομή της κοινωνίας. Οτιδήποτε θυμίζει στους ανθρώπους την παράδοση, αποκαλύπτει, από την φύση του, σε αντίθεση, το πως ο κομμουνισμός είναι ενάντια στην κοινωνία και ενάντια στην ανθρωπότητα.

Ο κομμουνισμός δεν είναι απλώς ένα κακό οικονομικό μοντέλο. Είναι ένα κακόβουλο σύστημα, υπεύθυνο για την δολοφονία περισσοτέρων από 100 εκατομμύρια αθώων ανθρώπων, τα τελευταία 100 χρόνια. Έχει καταστρέψει πολιτισμούς και τις καλές παραδόσεις και πολιτισμική κληρονομιά πολλών χωρών. Και έχει ενσταλάξει μίσος σε ανθρώπους οπουδήποτε πηγαίνει.

Υπονόμευση από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα

Το ΚΚΚ βλέπει τον ελεύθερο κόσμο – και ειδικά τις Ηνωμένες Πολιτείες – ως θανάσιμο εχθρό στην δικτατορική του διακυβέρνηση. Θα κάνει τα πάντα για να νικήσει και να καταστρέψει την Αμερική.

Κατά τις τελευταίες δύο δεκαετίες, η πτώση των ηθικών προτύπων στην χώρα μας κατέστησε δυνατόν για την κομμουνιστική Κίνα να εκμεταλλευτεί το σύστημά μας.

Έχει συστηματικά εξαγοράσει και εκβιάσει κρίσιμες ελίτ μας στην κυβέρνηση, μέσα ενημέρωσης, ακαδημαϊκό χώρο, και στις επιχειρήσεις. Η «παγίδα μελιού» στην οποία ο βουλευτής Έρικ Σόλγουελ (Δ-Καλιφόρνια) φαίνεται να έχει πέσει, είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου.

Χρησιμοποιώντας γυναίκες και λεφτά, το ΚΚΚ ήταν ικανό να φέρει πολλούς υψηλά ιστάμενους, υπό τον έλεγχό του. Έχει επίσης εξαγοράσει επιρροή επί της Γουόλ Στριτ [χρηματιστηρίου των ΗΠΑ]. Η ελίτ της Γουόλ Στριτ – αυτοί που πίεσαν τις εταιρείες να μεταφερθούν στην Κίνα – έκαναν το μεγαλύτερο κέρδος από αυτήν την μεταφορά της αμερικανικής παραγωγικής βάσης στην Κίνα. Εν τω μεταξύ, είναι λεφτά της Γουόλ Στριτ που υποστήριξαν κρίσιμες επιχειρήσεις στην Κίνα, συμπεριλαμβανομένης της στρατιωτικής ανάπτυξης της Κίνας.

Όπως ο Κινέζος καθηγητής Ντι Ντονγκσένγκ, αναπληρωτής κοσμήτορας της Σχολής Διεθνών Σπουδών στο πανεπιστήμιο Ρενμίν στο Πεκίνο, πρόσφατα αποκάλυψε, το ΚΚΚ έχει χρησιμοποιήσει τους «καλούς του φίλους» στην Γουόλ Στριτ ώστε να χειραγωγήσει τις Ηνωμένες Πολιτείες, πολιτικά και οικονομικά, για δεκαετίες.

Το ΚΚΚ έχει μελετήσει την Αμερική με μεγάλη λεπτομέρεια. Έχει αναλύσει κάθε μέλος του Κογκρέσου, της Γερουσίας, κάθε κυβερνήτη πολιτείας, και ακόμα και κάθε μέλος λόμπι, και έχει καταλάβει ακριβώς πως το σύστημά μας δουλεύει και πως να διαφθείρει τους ανθρώπους σε κρίσιμες θέσεις στην χώρα μας. Αυτός είναι ο λόγος που το ΚΚΚ ήταν ικανό να βρίσκεται τόσο βαθιά εμπλεκόμενο στις εκλογές του 2020, ενώ την ίδια στιγμή παρέμενε βασικά αόρατο.

Αλλάζοντας τις ΗΠΑ

Αυτή η διαφθορά και χειραγώγηση γίνονται για χάρη της επαναδιοργάνωσης των Ηνωμένων Πολιτειών, και μετά του κόσμου, σύμφωνα με τις αρχές του ΚΚΚ.

Το ΚΚΚ διδάσκει πάλη, υλισμό, και αθεϊσμό.

Η πάλη περιλαμβάνει το να μάχεσαι για να ικανοποιήσεις τα συμφέροντά σου. Η μάχη μπορεί να είναι σωματική ή ψυχολογική. Σε κάθε περίπτωση, ο νόμος και η αλήθεια πηγαίνουν στην άκρη, για χάρη της εξουσίας.

Ο υλισμός περιλαμβάνει το να κατανοούμε τον εαυτό μας από τα κάτω προς τα πάνω. Η ανθρωπότητα περιγράφεται ως μια συλλογή επιθυμιών όπως πείνα, φόβος, και λαγνεία. Υψηλότερα πράγματα, όπως συνείδηση και πνευματικότητα, δεν αναγνωρίζονται.

Ο αθεϊσμός περιλαμβάνει την άρνηση της ύπαρξης Θεού, και με αυτήν την άρνηση, η ανθρωπότητα χάνει την ηθική και την αληθινή ανεξαρτησία που έρχονται με την πίστη.

Το ΚΚΚ έχει αναπτύξει ένα καθεστώς λογοκρισίας, προπαγάνδας, και κοινωνικού ελέγχου, που το καθιστά ικανό να εφαρμόσει την πιο ολοκληρωμένη τυραννία που έχει γνωρίσει η ιστορία.

Αν το ΚΚΚ ολοκληρώσει την κατάκτηση των Ηνωμένων Πολιτειών, τότε οι μορφές αυτής της τυραννίας θα μεταφερθούν στις Ηνωμένες Πολιτείες, και οι Αμερικανοί θα μάθουν να ζουν, να νιώθουν και να σκέφτονται σύμφωνα με τις αρχές του ΚΚΚ. Οι Ηνωμένες Πολιτείες και ο κόσμος θα μπουν σε μια φαινομενικά ατελείωτη νύχτα, στην οποία το φως του νοήματος και της αλήθειας θα έχουν αφαιρεθεί.

Μια επιλογή

Αυτή η στιγμή δεν έχει έρθει ακόμα. Όλοι οι Αμερικανοί έχουν την μοίρα τους στα χέρια τους. Και καθορίζοντας την μοίρα τους, μπορούν να βοηθήσουν να καθοριστεί το μέλλον της χώρας μας.

Η θεμελιώδης βάση κάθε έθνους είναι η ηθική του.

Ενώ το ΚΚΚ έχει για δεκαετίες προσπαθήσει να διαφθείρει την ηθική μας, οι Αμερικανοί ως άτομα μπορούν να επιλέξουν να απορρίψουν τα καλοπιάσματα του κομμουνισμού, και να διαλέξουν την παραδοσιακή ηθική.

Οι Αμερικανοί μπορούν να επιλέξουν ειλικρίνεια αντί για απάτη, προσωπική ευθύνη αντί για σοσιαλισμό, αλήθεια και ελευθερία στην δημοσίευση ειδήσεων, αντί για προπαγάνδα και λογοκρισία, και πίστη αντί για αθεϊσμό.

Αυτό είναι το σίγουρο μονοπάτι προς την ασφάλεια.

Καθώς αντιμετωπίζουμε εκλογές που δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί και την επανεμφάνιση του ιού του ΚΚΚ, η τοποθέτηση του εαυτού μας στην πλευρά του δικαίου, είναι πιο κρίσιμη από ποτέ. Σε δυτικούς και ανατολικούς αρχαίους πολιτισμούς, οι επιδημίες είχαν λόγους για την επίθεσή τους, και οι άνθρωποι με ειλικρίνεια και δίκαιο νου μπορούσαν να επιβιώσουν.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @epochtimesgreece

Βοηθήστε μας να διαδώσουμε την αλήθεια, μοιραστείτε αυτό το άρθρο με φίλους σας.

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

Σχολιάστε