Πέμπτη, 07 Δεκ, 2023

Ο Φλιν μιλάει σε ράλι: «Δεν μπορούμε να δεχτούμε ως δίκαιο αυτό που περνάμε»

ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ – Ο στρατηγός Μάικλ Φλιν μίλησε μπροστά σε ένα μεγάλο πλήθος ανθρώπων που συγκεντρώθηκε στην Ουάσιγκτον στις 12 Δεκεμβρίου για να διαμαρτυρηθεί για την εκλογική απάτη, ξεκινώντας την ομιλία με την ιστορία της Ιεριχώ.

«Βρισκόμαστε σε μια κρίσιμη στιγμή στην ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής», είπε στο ράλι «Let the Church Roar» στο National Mall. «Και να θυμάστε, τα δικαστήρια δεν αποφασίζουν ποιος θα είναι ο επόμενος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών … Εμείς οι άνθρωποι (We the people) αποφασίζουμε».

Χιλιάδες συγκεντρώθηκαν για να συμμετάσχουν σε πορείες και διαδηλώσεις στην Ουάσινγκτον στις 12 Δεκεμβρίου, ζητώντας από την κυβέρνηση δίκαιες εκλογές και διαφάνεια στην καταμέτρηση. Παρόμοιες διαμαρτυρίες απλών πολιτών πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο από τις προεδρικές εκλογές στις πρωτεύουσες των 50 πολιτειών.

«Υπάρχουν πολλά μονοπάτια που παίζουν ακόμα», είπε ο Φλιν. «Αν υπάρχει ένας τύπος που θα μπορούσε να είναι εκδικητικός ή περιφρονητικός, αυτή την στιγμή τον έχετε μπροστά σας. Αλλά δεν είμαι».

«Πρόκειται για την πίστη μας, για την πίστη που έχουμε ο ένας στον άλλον, και για το Σύνταγμά μας και την δομή του Συντάγματός μας», είπε.

«Αυτό το έθνος διέρχεται από μια ιστορική συνταγματική κρίση και το γνωρίζουμε, το γνωρίζουμε όλοι, όχι μόνο εκείνοι που ψήφισαν Τραμπ. Όλη η χώρα, ολόκληρος ο κόσμος παρακολουθεί τι κάνουμε αυτήν τη στιγμή. Και πρέπει να το κάνουμε σωστά. Αυτό δεν αφορά τον Πρόεδρο Ντόνταλντ Τραμπ, αλλά την προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής », είπε.

Ο Φλιν μίλησε για το τι είναι το Σύνταγμα και αν υπάρχει κάποιος υπεύθυνος για ό,τι συμβαίνει.

«Εμείς οι άνθρωποι ψηφίζουμε αυτούς τους ανθρώπους. Ψηφίζουμε ανθρώπους μέσα και ψηφίζουμε ανθρώπους έξω. Και πρέπει να σκεφτόμαστε για το ποιον ψηφίζουμε να φύγει», είπε. «Οι ιδρυτές πατέρες ήταν πολύ λαμπροί, ήταν λαμπροί Και είπαν, γνωρίζουμε ότι θα υπάρξει διαφθορά, ακριβώς εδώ μέσα στα τείχη της Ιεριχώ. Το ήξεραν, έτσι δημιούργησαν κάτι όπου οι πολιτείες έχουν την ευθύνη. Τα άτομα που βρίσκονται πιο κοντά στους «Εμείς οι Άνθρωποι» (We the People) είναι οι πολιτειακοί νομοθέτες, αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό».

«Δεν μπορούμε να δεχτούμε ως δίκαιο αυτό που περνάμε», είπε. Κανένας από τους προηγούμενους πολέμους μας δεν ήταν δοκιμασίες για τα θεμέλια της Αμερικής με τον τρόπο που είναι αυτή η κρίση, πρόσθεσε, λέγοντας ότι είχε ένα ζωτικό μήνυμα που ήθελε να αντλήσουν οι ακροατές.

«Στο μυαλό μας μέσα, εκεί είναι που βρίσκουμε φόβο», είπε. «Αλλά στις καρδιές μας ξέρουμε πραγματικά ποιο είναι το σωστό… και αυτό που σας λέω είναι ότι πρέπει να είμαστε άφοβοι ως Αμερικανοί. Και πρέπει να είμαστε άφοβοι γιατί η αλήθεια, η αλήθεια θα κερδίζει πάντα τα ψέματα».

«Δικαιοσύνη, δικαιοσύνη που παρακολουθούμε να εκτυλίσσεται στα άκρα, η δικαιοσύνη θα κερδίζει πάντα την κατάχρηση και την απάτη», δήλωσε ο Φλιν, ένας άνθρωπος που έχει ταξιδέψει σε έξι ηπείρους. «Η δικαιοσύνη μας πρέπει να θριαμβεύσει … αυτό είναι ένα πράγμα που μας κάνει διαφορετικούς από τον υπόλοιπο κόσμο».

«Η ειλικρίνεια θα κερδίζει πάντα τη διαφθορά», είπε, ζητώντας από τις πολιτείες με αμφισβητούμενα εκλογικά αποτελέσματα να δώσουν στους πολίτες την επανακαταμέτρηση ή τον έλεγχο ή την επαλήθευση υπογραφής που ζητήθηκε.

«Γιατί όχι; Τι φοβούνται; Από τι κρύβονται;» είπε, συνεχίζοντας «Κρύβονται από κάτι».

«Πρέπει να τιμήσουμε ο ένας τον άλλον και πρέπει να τιμήσουμε τη χώρα μας», είπε ο Φλιν. Μίλησε για τους άνδρες και τις γυναίκες του στρατού που υπηρετούν σε όλο τον κόσμο, θέτοντας τη ζωή τους σε κίνδυνο επειδή αγαπούν αυτή τη χώρα. «Το μεγαλείο του αμερικανικού πολιτισμού, το μεγαλείο που εκδηλώνεται στον Αμερικανό στρατιώτη, είναι ένας στρατιώτης που μπορεί να σταθεί εκεί στη μέση της σκληρότερης πυρκαγιάς της ζωής του, όπου κάποιος προσπαθεί να πάρει τη ζωή του… και σε ένα δευτερόλεπτο μπορεί να πάει και να πηδήξει και να προστατεύσει ένα παιδί από το να πάθει κάτι κακό… μόνο στην Αμερική εκπαιδεύουμε με αυτόν τον τρόπο, μόνο στην Αμερική έχουμε τέτοιου είδους κουλτούρα».

«Έτσι βρισκόμαστε σε μια μάχη, βρισκόμαστε σε μια πνευματική μάχη για την καρδιά και την ψυχή αυτής της χώρας», είπε. «Θα νικήσουμε. Θα κερδίσουμε, γιατί αυτή είναι η αλήθεια».

Ακολουθήστε μας στο Facebook @epochtimesgreece

Βοηθήστε μας να διαδώσουμε την αλήθεια, μοιραστείτε αυτό το άρθρο με φίλους σας.

Σχολιάστε