Σάββατο, 13 Ιούλ, 2024
«Να ανανεώσουμε τις προσπάθειές μας, για να προστατέψουμε το δώρο της πλάσης, για το καλό των μελλοντικών γενεών», προσεύχεται ο Πάπας.

Ο Πάπας εκφράζει τη συμπαράστασή του προς την Ελλάδα για τις καταστροφικές πυρκαγιές του Ιουλίου

Τη συμπαράστασή του προς την Ελλάδα, που δοκιμάζεται από τις πυρκαγιές, εκφράζει ο Πάπας Φραγκίσκος.

Σε τηλεγράφημα που ο πρωθυπουργός της Αγίας Έδρας, Πιέτρο Παρολίν απέστειλε στον πρόεδρο της Ιεράς Συνόδου της Καθολικής Ιεραρχίας της Ελλάδος, επίσκοπο Πέτρο Στεφάνου, υπογραμμίζεται:

«Ο Πάπας Φραγκίσκος εκφράζει την έντονη ανησυχία του για την απειλή σε βάρος της ανθρώπινης ζωής και τις ζημιές που προκλήθηκαν από τις εκτεταμένες πυρκαγιές σε πολλά σημεία της Ελλάδας και όχι μόνο.»

Παράλληλα, όπως αναφέρεται στο τηλεγράφημα, ο Πάπας είναι στο πλευρό όλων των πληγέντων «και προσεύχεται ζητώντας ο Κύριος να ευλογήσει τις προσπάθειες των πυροσβεστών και όλου του προσωπικού έκτακτης ανάγκης, για την καταπολέμηση της επικίνδυνης αυτής κατάστασης».

Ο ποντίφικας, τέλος, «εκφράζει την ελπίδα οι κίνδυνοι για τον κοινό μας οίκο να ωθήσουν όλους τους ανθρώπους να ανανεώσουν τις προσπάθειές τους, με στόχο να προστατέψουν το δώρο της πλάσης, για το καλό των μελλοντικών γενεών».

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

Σχολιάστε