Τρίτη, 16 Ιούλ, 2024
Ο Τάκερ Κάρλσον μιλάει στη σκηνή κατά τη διάρκεια του Politicon 2018 στο Συνεδριακό Κέντρο του Λος Άντζελες στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια, στις 21 Οκτωβρίου 2018. (Rich Polk/Getty Images for Politicon )

Ο Τάκερ Κάρλσον ανακοινώνει ότι ξεκινά νέα εκπομπή στο Twitter

Ο πρώην παρουσιαστής του Fox News, Τάκερ Κάρλσον, δημοσίευσε ένα βίντεο το απόγευμα της Τρίτης, λέγοντας ότι θα φέρει μια νέα εκπομπή στο Twitter.

«Ξεκινώντας σύντομα, θα φέρουμε μια νέα έκδοση της εκπομπής στο Twitter», δήλωσε ο Κάρλσον στις πρώτες του δηλώσεις σχετικά με τα μελλοντικά του σχέδια μετά το Fox. Είναι «η εκπομπή που κάνουμε τα τελευταία εξήμισι χρόνια», αλλά θα έρθει στο Twitter, πρόσθεσε.

«Φέρνουμε και κάποια άλλα πράγματα, για τα οποία θα σας μιλήσουμε. Αλλά προς το παρόν, είμαστε απλώς ευγνώμονες που είμαστε εδώ. Η ελευθερία του λόγου είναι το κύριο δικαίωμα που έχετε. Χωρίς αυτό, δεν έχετε άλλα», δήλωσε ο Κάρλσον.

Ο Κάρλσον εξήρε επίσης το Twitter, το οποίο αγοράστηκε από τον ιδιοκτήτη της Tesla Έλον Μασκ στα τέλη του περασμένου έτους, επειδή είναι μία από τις λίγες «πλατφόρμες που έχουν απομείνει και επιτρέπουν την ελευθερία του λόγου». Σημείωσε ότι στην αμερικανική επιχείρηση μέσων ενημέρωσης υπάρχουν κανόνες που διέπουν «τι δεν μπορείς να πεις», κάτι που, όπως είπε, υπονομεύει την Πρώτη Τροπολογία του αμερικανικού Συντάγματος.

«Ο λόγος είναι η θεμελιώδης προϋπόθεση για τη δημοκρατία. Γι’ αυτό και κατοχυρώθηκε στην πρώτη από τις συνταγματικές μας τροποποιήσεις», πρόσθεσε. «Παραδόξως, από σήμερα το βράδυ, δεν έχουν απομείνει τόσες πολλές πλατφόρμες που επιτρέπουν την ελεύθερη έκφραση. Η τελευταία μεγάλη που έχει απομείνει … είναι το Twitter, όπου βρισκόμαστε τώρα».

Στο βίντεο, δεν ανέλυσε πόσο μεγάλη θα είναι η εκπομπή, πότε θα ξεκινήσει ή αν ήρθε σε συμφωνία με τον Μασκ. Υπήρξαν ανεπιβεβαίωτες αναφορές αυτή την εβδομάδα που υποστήριζαν ότι ο Κάρλσον μίλησε με τον Μασκ για ένα πιθανό πρόγραμμα στο δίκτυο κοινωνικής δικτύωσης.

Ακολουθήστε μας στο Telegram @epochtimesgreece
Ακολουθήστε μας στο Facebook @epochtimesgreece
Ακολουθήστε μας στο Twitter @epochtimesgreece

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σχολιάστε