Πέμπτη, 30 Μαΐ, 2024
(φωτ. αρχείου)

Σε Ρωσία και Λευκορωσία ο υπουργός Άμυνας της Κίνας

Ο Κινέζος υπουργός Άμυνας Λι Σανγκφού θα βρίσκεται από σήμερα μέχρι το Σάββατο στη Ρωσία και τη Λευκορωσία, όπως ανακοινώθηκε από το κινεζικό υπουργείο Άμυνας.

Ενώ θα βρίσκεται στη Ρωσία, ο Λι θα συμμετάσχει στη Μόσχα στην 11η Διάσκεψη για τη Διεθνή Ασφάλεια και θα εκφωνήσει ομιλία εκεί, σύμφωνα με την ανακοίνωση. Θα συναντηθεί επίσης με στελέχη του ρωσικού υπουργείου Άμυνας.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη Λευκορωσία, θα συναντηθεί με τη λευκορωσική πολιτική και στρατιωτική ηγεσία, ενώ θα επισκεφθεί επίσης στρατιωτικές διοικήσεις στη χώρα.

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

Σχολιάστε