Κυριακή, 23 Ιούν, 2024
Σε έναν μήνα οι εθνικές εκλογές. (φωτ. αρχείου)

Την προκήρυξη των εθνικών εκλογών εισηγείται ο Κυριάκος Μητσοτάκης σήμερα στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Σήμερα το πρωί, αναμένεται να εισηγηθεί ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης τη διάλυση της Βουλής και την προκήρυξη των εκλογών για τις 21 Μαΐου, κατά την προγραμματισμένη του επίσκεψη στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου θα έχουν υπογράψει νωρίτερα διά της περιφοράς τη σχετική Πράξη του οργάνου. Αμέσως μετά θα μεταδοθεί η δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη, στην οποία θα υπογραμμίζει πως η ανάγκη για διατήρηση των θετικών ρυθμών ανάπτυξης και για οικονομική σταθερότητα, όπως και το ζητούμενο της ανάκτησης της επενδυτικής βαθμίδας επιβάλλουν τον σχηματισμό ισχυρής κυβέρνησης με νωπή λαϊκή εντολή. Το σχετικό Προεδρικό Διάταγμα πρόκειται να θυροκολληθεί στη Βουλή αργότερα το απόγευμα.

Μπορείτε να δείτε που ψηφίζετε στη διεύθυνση https://www.ypes.gr/mathe-poy-psifizeis-forma/ , συμπληρώνοντας απλώς το όνομα, το επώνυμο, τα ονόματα των γονιών σας και τη χρονολογία γέννησή σας.

(πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)

 

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

Σχολιάστε