Πέμπτη, 07 Δεκ, 2023
(AP Photo/Carlos Osorio)

Το πανεπιστήμιο του Στάνφορντ απαιτεί εβδομαδιαίο τεστ και για τους πλήρως εμβολιασμένους

Η διοίκηση του πανεπιστημίου Στάνφορντ, ένα από τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου, θα απαιτεί πλέον από τους φοιτητές και τους εργαζόμενους να υποβάλλονται σε εβδομαδιαία τεστ για τον ιό του ΚΚΚ, ανεξάρτητα αν έχουν κάνει το εμβόλιο ή όχι.

 

Πρόκειται για την πρώτη επίσημη ομολογία οργανισμού πως οι εμβολιασμένοι και οι ανεμβολίαστοι έχουν την ίδια μεταδοτικότητα. Αυτό το μέτρο θα ισχύσει από τις 15 Αυγούστου, όπου οι φοιτητές – είτε ζουν στην πανεπιστημιούπολη είτε μένουν εκτός – θα πρέπει να υποβάλλονται σε εβδομαδιαία τεστ ακόμη και αν έχουν εμβολιαστεί ώστε να μπορούν να εισέλθουν στην πανεπιστημιούπολη.

Αυτή η κίνηση μπορεί να αποτελεί ένα προοίμιο για την γραμμή που μπορεί να ακολουθήσουν και άλλοι οργανισμοί της χώρας και δεν είναι καθόλου απίθανο να ακολουθήσουν στη συνέχεια και άλλες χώρες, κάτι που επί της ουσίας θα «τελειώσει» τα λεγόμενα «προνόμια» των εμβολιασμένων.

Πρόσφατα ο Δρ. Kobi Haviv, διευθυντής του Νοσοκομείου Herzog στην Ιερουσαλήμ είπε ότι «το 85 έως 90 τοις εκατό των νοσηλειών στο νοσοκομείο που εργάζεται είναι πλήρως εμβολιασμένοι», και έχουν γίνει σχετικές αναφορές και από άλλους γιατρούς κάτι που ανακινεί πολλά ερωτήματα για το πως τελικά κανείς μπορεί να είναι σίγουρος όσον αναφορά την μεταδοτικότητα του ιού του ΚΚΚ.

Η Epoch Times ονομάζει τον νέο κορωνοϊό, ο οποίος προκαλεί την ασθένεια COVID-19, ιό του ΚΚΚ διότι η συγκάλυψη και η κακοδιαχείριση του Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος επέτρεψαν στον ιό να εξαπλωθεί σε ολόκληρη την Κίνα και να προκαλέσει μια παγκόσμια πανδημία.

Ακολουθήστε μας στο Telegram @epochtimesgreece
Ακολουθήστε μας στο Facebook @epochtimesgreece
Ακολουθήστε μας στο SafeChat @epochtimesgreece

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σχολιάστε