Πέμπτη, 23 Μαΐ, 2024
«Ο Πρόεδος Ντόναλντ Τραμπ για το περιοδικό Time 2019» Εθνική Πινακοθήκη - Ινστιτούτο Σμιθσόνιαν 2019 Πάρη Ντούκοβιτς (Pari Dukovic)

Το Πορτρέτο του Τραμπ θα εκτεθεί στην Εθνική Πινακοθήκη του Ινστιτούτου Σμιθσόνιαν

Το πορτρέτο του πρώην Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ θα εκτεθεί στην Εθνική Πινακοθήκη της Ουάσιγκτον. Πρόκειται για μια φωτογραφία που τραβήχτηκε από τον ελληνικής καταγωγής φωτογράφο Πάρη Ντούκοβιτς (Pari Dukovic) στον Λευκό Οίκο, το 2019.

Ο Τραμπ φαίνεται στην φωτογραφία να κοιτά ευθεία στην κάμερα, καθισμένος στο Οβάλ Γραφείο.

Η φωτογραφία τραβήχτηκε μια ημέρα πριν ο Τραμπ ανακοινώσει επίσημα ότι θα θέσει υποψηφιότητα για δεύτερη θητεία.

Στο φόντο φαίνονται σημαίες που συμβολίζουν τα πέντε σώματα των ενόπλων δυνάμεων, ένα πορτρέτο του πρώην προέδρου Άντριου Τζάκσον και ένα πορτρέτο του Βενιαμίν Φραγκλίνου, ένας από τους εθνοπατέρες των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

Ο Τραμπ και ο Ντούκοβιτς δεν απάντησαν σε αιτήματα σχολιασμού της φωτογραφίας.

Η ετικέτα που είναι τοποθετημένη δίπλα από το πορτρέτο αναγράφει ότι ο Τραμπ κέρδισε τις Προεδρικές Εκλογές εκλογές του 2016 και με την προώθηση της ατζέντας “Πρώτα η Αμερική” υλοποίησε σημαντικές υποσχέσεις όπως τη μείωση της παράνομης μετανάστευσης, μείωση της ανεργίας και διορισμό συντηρητικών δικαστών.

 

Η γκαλερί που είναι κλειστή κατά τη διάρκεια της πανδημίας θα ανοίξει και πάλι για το κοινό στις 14 Μαΐου με ελεύθερη είσοδο.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία του Τραμπ θα είναι προσωρινή καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη η επιλογή του μόνιμου πορτρέτου, δήλωσε η Concetta Duncan, υπεύθυνη επικοινωνίας της γκαλερί, στην Epoch Times μέσω email την 1η Απριλίου. Για τον λόγο αυτό δεν θα γίνουν ακόμα τα αποκαλυπτήρια.

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

Σχολιάστε