Σάββατο, 13 Ιούλ, 2024

ΒΤΑ: Η 8η Διεθνής Αγροτική Έκθεση AGRA είναι η μεγαλύτερη από το 2010

Η όγδοη «μέγα-έκθεση» στην οποία συγκεντρώνονται οι εξειδικευμένες εκθέσεις AGRA, Vinaria και FoodTech, καταγράφει αύξηση των συμμετοχών και νέους τομείς της βιομηχανίας τροφίμων, ανέφερε ο Ιβάν Σοκολόφ, ο γενικός διευθυντής της Διεθνούς Έκθεσης του Πλόβντιβ. Η φετινή έκθεση, που εγκαινιάστηκε σήμερα Τρίτη, είναι η μεγαλύτερη από το 2010 καθώς συμμετέχουν παραγωγοί και διανομείς από 170 τομείς.

Θα συμμετάσχουν περισσότεροι από 600 εκθέτες από 25 χώρες, οι οποίοι εκπροσωπούν όλους τους επιστημονικούς και πρακτικούς τομείς της γεωργίας – τεχνολογία, μηχανήματα, προϊόντα, καινοτομίες, υπηρεσίες και άλλα.

Ο Τοντόρ Ντζίκοφ, ο υπηρεσιακός υφυπουργός Γεωργίας, σημείωσε ότι στη διάρκεια αυτών των λίγων ημερών στο Πλόβντιβ θα συναντηθούν παραγωγοί τροφίμων, αγρότες και άλλοι εκπρόσωποι της βιομηχανίας για να ανταλλάξουν γνώσεις, εμπειρίες και οράματα. Πρόσθεσε ότι η Vinaria θα επαναφέρει τη Βουλγαρία στην πρώτη γραμμή των οινοπαραγωγών του κόσμου.

Η έκθεση θα συνεχιστεί μέχρι το Σάββατο.

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

Σχολιάστε