Παρασκευή, 14 Ιούν, 2024
Χρονιά-ορόσημο το 2023 για τον Μαραθώνιο, που συμπληρώνει τα 40 χρόνια ζωής.

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τον 40ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας

Έχουν ξεκινήσει οι εγγραφές για τον 40ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, που θα πραγματοποιηθεί στις 11 και 12 Νοεμβρίου, με την υποστήριξη του ΟΠΑΠ, Μεγάλου Χορηγού του ΣΕΓΑΣ και που αναμένεται να προσελκύσει, για ακόμη μια χρονιά, χιλιάδες δρομείς από όλο τον πλανήτη.

Η φετινή χρονιά, μάλιστα, αποτελεί ορόσημο καθώς ο Μαραθώνιος της Αθήνας συμπληρώνει 40 χρόνια. Κομμάτι της ιστορίας θα γίνουν όσοι πάρουν μέρος στη φετινή επετειακή διοργάνωση, στην κλασική διαδρομή των 42.195 μ. και στους αγώνες 10 χλμ. ΟΠΑΠ, Universities Night Run OPAP και 5 χλμ.

Οι εγγραφές σε όλους τους αγώνες γίνονται αποκλειστικά ηλεκτρονικά – και μέχρι εξαντλήσεως των θέσεων – στην ιστοσελίδα του Μαραθωνίου Αθήνας.

Δεκάδες χιλιάδες συμμετοχές από όλο τον πλανήτη

Αρχίζουν τη Μ. Δευτέρα οι εγγραφές για τον 40ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας | Typosthes

Ο Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας είναι ένα μοναδικό γεγονός, μέρος της αθλητικής αλλά και πολιτιστικής κληρονομιάς της χώρας μας, που κάθε χρόνο εμπνέει εκατομμύρια δρομείς από όλο τον πλανήτη.

Στη φετινή διοργάνωση αναμένεται να πάρουν μέρος περισσότεροι από 70.000 δρομείς, 6.500 εθελοντές, φοιτητές από 150 Πανεπιστήμια, 800 εταιρείες και 60 φορείς.

Οι παράλληλες δράσεις που θα πραγματοποιηθούν το διήμερο του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, αναμένεται να ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες από τον ΣΕΓΑΣ, σε συνεργασία με τον ΟΠΑΠ, μεγάλο χορηγό της διοργάνωσης, την Περιφέρεια Αττικής, και τους Δήμους Αθηναίων και Μαραθώνα.

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

Σχολιάστε