Σάββατο, 30 Σεπ, 2023
Ο Φιλ Κλάιν, διευθυντής του Thomas More Society’s Amistad Project, σε μια φωτογραφία αρχείου. (Ευγενική προσφορά του Phill Kline)

Εώς και 280.000 ψηφοδέλτια «εξαφανίστηκαν» μετά την μεταφορά τους από τη Νέα Υόρκη στην Πενσυλβάνια: Διευθυντής Amistad Project

Σύμφωνα με τον Φιλ Κλάιν, διευθυντή του νομικού ομίλου Thomas More Society’s Amistad Project, 288.000 ψηφοδέλτια για τις εκλογές του 2020 στις ΗΠΑ εξαφανίστηκαν στο Λάνκαστερ της Πενσυλβάνιας, αφού μεταφέρθηκαν με φορτηγό από τη Νέα Υόρκη.

Ο Κλάιν, πρώην περιφερειακός εισαγγελέας και γενικός εισαγγελέας του Κάνσας, δήλωσε ότι έλαβε αποδεικτικά στοιχεία ότι «130.000 έως 280.000 συμπληρωμένα ψηφοδέλτια για τις προεδρικές εκλογές του 2020 είχαν αποσταλεί από το Μπέθπεϊτζ (Bethpage) της Νέας Υόρκης, πριν από την ψηφοφορία και το τρέιλερ με το οποίο είχαν αποσταλεί εξαφανίστηκε» στις 21 Οκτωβρίου. Ο Κλάιν παρέθεσε δηλώσεις ενός υπεργολάβου των Ταχυδρομικών Υπηρεσιών των ΗΠΑ, τον οποίο χαρακτήρισε ως καταγγέλων.

Ο Κλάιν ισχυρίστηκε επίσης σε δήλωση ότι εργαζόμενοι της Ταχυδρομικής Υπηρεσίας συμμετείχαν σε «εκτεταμένες παράνομες προσπάθειες» για να επηρεάσουν τις εκλογές. Τουλάχιστον ένας πληροφοριοδότης είπε ότι μετέφεραν χιλιάδες προσυμπληρωμένα ψηφοδέλτια μεταξύ πολιτειών, κάτι που, αν ισχύει, είναι ομοσπονδιακό έγκλημα. Η ομάδα του έκανε μια «εκτίμηση» του αριθμού των εξαφανισμένων ψηφοδελτίων.

Ο Κλάιν είπε ότι η ομάδα θα μοιραστεί τις πληροφορίες με τις Αρχές, συμπεριλαμβανομένου του FBI, δικηγόρων των ΗΠΑ άλλων περιοχών και των τοπικών εισαγγελέων «που είναι ενήμεροι σχετικά με τα αποδεικτικά στοιχεία μας».

Ούτε το FBI ούτε η Ταχυδρομική Υπηρεσία απάντησαν αμέσως σε αίτημα της Epoch Times για σχολιασμό.

Ο άντρας που αναγνωρίστηκε από τον Κλάιν ως πληροφοριοδότης, ο Τζέσε Μόργκαν, οδηγός φορτηγού ενός υπεργολάβου της USPS, δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ότι οδηγούσε ένα φορτηγό φορτωμένο με 288.000 ψηφοδέλτια στις 21 Οκτωβρίου, σύμφωνα με το Just The News. Το φορτηγό – και τα ψηφοδέλτια – εξαφανίστηκαν από μια αποθήκη της USPS στο Λάνκαστερ αφού τα οδήγησε μέχρι εκεί, είπε.

Ο Μόργκαν πρόσθεσε ότι το προσωπικό της Ταχυδρομικής Υπηρεσίας παρουσίαζε «περίεργες συμπεριφορές» που «αποκλίνουν κατά πολύ από την κανονική διαδικασία και συμπεριφορά» εκείνη την ημέρα. Ο οδηγός είπε ότι μετέφερε συμπληρωμένα ταχυδρομικά ψηφοδέλτια στο Χάρισμπουργκ, αλλά έπρεπε να παραδώσει τα ψηφοδέλτια του στο Λάνκαστερ, κάτι που ένιωσε πως ήταν ασυνήθιστο. Αυτό ήταν πριν το τρέιλερ «εξαφανιστεί», με τα λόγια του Μόργκαν.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το Thomas More Society’s Amistad Project, μια πρωτοβουλία που εργάζεται για τη διατήρηση των πολιτικών ελευθεριών, την 1η Δεκεμβρίου στο Άρλινγκτον της Βιρτζίνια. Το Amistad Project έχει καταθέσει αγωγές σε πολλές πολιτείες τις τελευταίες εβδομάδες, συμπεριλαμβανομένης μιας στις 26 Νοεμβρίου στο Μίσιγκαν.

Ένας άλλος πληροφοριοδότης της USPS, ο Ήθαν Πιζ από το Μάντισον, Ουισκόνσιν, δήλωσε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ότι εργάζεται ως υπεργολάβος της USPS και ισχυρίστηκε ότι του είπαν πως το ταχυδρομείο σκοπεύει να ετεροχρονήσει δεκάδες χιλιάδες επιστολικές ψήφους πριν από τις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου. Οι Πιζ και Κλάιν ισχυρίστηκαν ότι ήταν μια προσπάθεια παράκαμψης της προθεσμίας υποβολής των ψηφοδελτίων.

Ο Γενικός Εισαγγελέας του Ουισκόνσιν Τζος Κάουλ, Δημοκρατικός, κατηγόρησε την ομάδα ότι προσπαθούσε να αποστερήσει το δικαίωμα ψήφου από τους ψηφοφόρους σε προηγούμενη αγωγή που είχε καταθέσει ο Κλάιν για φερόμενες συστηματικές προσπάθειες στην πολιτεία παράκαμψης των εκλογικών νόμων.

Ο Κλάιν είπε ότι η ομάδα του έχει επικοινωνήσει με αμερικανούς δικηγόρους στην Πενσυλβάνια και τη Νέα Υόρκη.

Σε μια δήλωση, το Amistad Project δήλωσε ότι έλαβε ένορκες καταθέσεις που υποδηλώνουν ότι «πάνω από 300.000 ψηφοδέλτια αμφισβητούνται στην Αριζόνα, 548.000 στο Μίσιγκαν, 204.000 στη Γεωργία και πάνω από 121.000 στην Πενσυλβάνια».

Βοηθήστε μας να διαδώσουμε την αλήθεια, μοιραστείτε αυτό το άρθρο με φίλους σας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @epochtimesgreece

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σχολιάστε