Σάββατο, 02 Μαρ, 2024

Facts Matter: Συνέντευξη του Τζόσουα Φίλιπ· εξέταση της κινεζικής κομμουνιστικής απειλής

Σήμερα καθόμαστε με τον Τζόσουα Φίλιπ για να συζητήσουμε την στρατηγική του Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος για την αποδυνάμωση της Αμερικής.

Σύμφωνα με τον Τζόσουα Φίλιπ, το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα (ΚΚΚ) έχει σχέδιο παγκόσμιας ηγεμονίας και θέτει το δικό του μοντέλο για πολλά θέματα σε άλλες χώρες.

Ένα μόνο παράδειγμα είναι η απάντηση στην πανδημία, όπου τα στάδια κρατικών μέτρων περιορισμού και το σύστημα διαβατηρίου εμβολιασμού αντιγράφηκαν και προωθούνται από το ΚΚΚ.

Όμως σχεδόν ποτέ μια κυβέρνηση που πήρε δυνάμεις εκτάκτου ανάγκης δεν άφησε αυτές τις δυνάμες αργότερα.

Αρχικά μας ειπώθηκε ότι τα μέτρα θα ήταν προσωρινά, «δύο εβδομάδες για τον περιορισμό της διάδοσης». Αυτό όμως δεν τηρήθηκε. Η κυβέρνηση πήρε δυνάμεις που δεν είχε, τις οποίες πλέον φαίνεται να μην εγκαταλείπει, καθώς η ελευθερία έχει πλέον μετατραπεί από δικαίωμα σε προνόμιο.

Η τάση σε πολλές πολιτείες των ΗΠΑ είναι η εφαρμογή διαβατηρίων εμβολιασμού, με τα οποία οι κυβερνήσεις λένε ότι αν δεν παίζεις με τους κανόνες τους δεν μπορείς να έχεις ελευθερία. Το ΚΚΚ προωθεί αυτό το σύστημα διαβατηρίων εμβολιασμού παγκοσμίως.

Υπάρχουν πολλές άλλες στρατηγικές που το ΚΚΚ χρησιμοποιεί για να εξάγει το μοντέλο του. Ένας σοκαριστικά μεγάλος αριθμός πανεπιστημιακών καθηγητών των ΗΠΑ χρηματοδοτείται από το ΚΚΚ, όπως αποκαλύφθηκε υπό την διοίκηση Τραμπ στην Αμερική. Αυτοί οι διδάσκοντες εκπαιδεύουν τους μελλοντικούς πολιτικούς, εκπαιδευτικούς και δημοσιογράφους.

Πολλοί δημοσιογράφοι των αμερικανικών μεγάλων μέσων ενημέρωσης δέχονται δωρεάν ταξίδια και γεύματα στην Κίνα. Όπου υπάρχει αυτή η σύνδεση, σημαίνει ότι το ΚΚΚ μπορεί να ορίζει το αφήγημα σε αυτά τα ιδρύματα, σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας του Φίλιπ.

Μέσω δωροδοκίας, παγίδων σεξ, εκβιασμού, και πολλών άλλων στρατηγικών, το ΚΚΚ μπορεί να ορίσει το αφήγημα στην Αμερική και να δημιουργήσει διχόνοια και χάος στην κοινωνία, καταστρέφοντας τα βασικά ιδρύματα που κρατούν μια κοινωνία υγιή, χωρίς να χρειαστεί στρατιωτική εισβολή για να επιτευχθεί αυτό.

Περισσότερες λεπτομέρεις και στοιχεία στην συνέντευξη που ακολουθεί.

 

Παρακολουθήστε το πλήρες επεισόδιο στην EpochTV.

Σχολιάστε