Εγγραφή στο Newsletter της Epoch Times
Υλικά
20-25 τεμάχια
• 250 γρ. τριμμένη φέτα
• 250 γρ. τριμμένο ανθότυρο
• 1 αβγό
• 70 γρ. αλεύρι
• 3 γρ. αλάτι
• 3 γρ. πιπέρι
• 5 γρ. θυμάρι φρέσκο
• 50 γρ. καρύδια ψιλοκομμένα
• 100 γρ. σουσάμι ώμο άσπρο
• Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
Εκτέλεση
• Βάζουμε τα υλικά σε ένα μπολ (εκτός από το σουσάμι) και ζυμώνουμε πολύ καλά.
• Πλάθουμε το μείγμα σε μπαλάκια 30 γρ., κολλάμε το σουσάμι και τα αφήνουμε για μισή ώρα στο ψυγείο.
• Αλευρώνουμε τα μπαλάκια και τα τηγανίζουμε σε καυτό ηλιέλαιο μέχρι να ροδίσουν.
• Σερβίρουμε σε χωνάκια λαδόκολλα με λίγα φυλλαράκια θυμαριού.
Πηγή: www.cookpad.gr
Ακολουθήστε μας στο Facebook @epochtimesgreece