Παρασκευή, 29 Μαρ, 2024
Cookpad.com/gr

Κροκέτες φέτας με θυμάρι και σουσάμι

Εγγραφή στο Newsletter της Epoch Times

Υλικά

20-25 τεμάχια

• 250 γρ. τριμμένη φέτα
• 250 γρ. τριμμένο ανθότυρο
• 1 αβγό
• 70 γρ. αλεύρι
• 3 γρ. αλάτι
• 3 γρ. πιπέρι
• 5 γρ. θυμάρι φρέσκο
• 50 γρ. καρύδια ψιλοκομμένα
• 100 γρ. σουσάμι ώμο άσπρο
• Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα

Εκτέλεση

• Βάζουμε τα υλικά σε ένα μπολ (εκτός από το σουσάμι) και ζυμώνουμε πολύ καλά.
• Πλάθουμε το μείγμα σε μπαλάκια 30 γρ., κολλάμε το σουσάμι και τα αφήνουμε για μισή ώρα στο ψυγείο.
• Αλευρώνουμε τα μπαλάκια και τα τηγανίζουμε σε καυτό ηλιέλαιο μέχρι να ροδίσουν.
• Σερβίρουμε σε χωνάκια λαδόκολλα με λίγα φυλλαράκια θυμαριού.

Πηγή: www.cookpad.gr

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook @epochtimesgreece

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

Σχολιάστε