Τρίτη, 18 Ιούν, 2024
Ο Ρόμπερτ Φ. Κένεντι Τζούνιορ, ιδρυτής της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης Children's Health Defense, στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια, στις 6 Φεβρουαρίου 2023. (York Du/The Epoch Times)

Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ: Ανακοινώνει την υποψηφιότητά του στις προεδρικές εκλογές του 2024

Τα χαρτιά του για να θέσει υποψηφιότητα στην προεδρική κούρσα του 2024 κατέθεσε στις 5 Απριλίου ο Ρόμπερτ Φ. Κένεντι Τζούνιορ, γνωστός για τις θέσεις του σχετικά με την περιβαλλοντική νομοθεσία και την ασφάλεια των εμβολίων.

Κατέθεσε αίτηση ως Δημοκρατικός, σύμφωνα με την κατάθεση της Ομοσπονδιακής Εκλογικής Επιτροπής (FEC).

«Η Αμερική βιώνει μια αποκαλυπτική φυλετική πόλωση πιο τοξική και επικίνδυνη από κάθε άλλη φορά μετά τον Εμφύλιο Πόλεμο», δήλωσε ο Κένεντι αποκλειστικά στους Epoch Times μετά την κατάθεση των εγγράφων.

«Και ενώ οι Δημοκρατικοί μάχονται με τους Ρεπουμπλικάνους, οι ελίτ απομυζούν τη μεσαία τάξη μας, δηλητηριάζουν τα παιδιά μας και εμπορευματοποιούν τα τοπία μας.

«Θα επικεντρώσω την εκστρατεία μου, όχι στα θέματα που μας χωρίζουν, αλλά στις κοινές μας αξίες».

Ο Κένεντι είναι ο δεύτερος υποψήφιος που δηλώνει ότι θα διεκδικήσει το χρίσμα των Δημοκρατικών, μαζί με τη Μαριάν Γουίλιαμσον.

Ο πατέρας του Κένεντι, ο αείμνηστος γερουσιαστής Ρόμπερτ Κένεντι (D-N.Y.), δολοφονήθηκε όταν διεκδικούσε την προεδρία το 1968. Ο θείος του, ο πρόεδρος Τζον Φ. Κένεντι, δολοφονήθηκε στο Τέξας το 1963.

Ο Κένεντι είχε δηλώσει νωρίτερα τον Μάρτιο ότι σκόπευε να θέσει υποψηφιότητα.

«Αν φαίνεται ότι μπορώ να συγκεντρώσω τα χρήματα και να κινητοποιήσω αρκετούς ανθρώπους για να κερδίσω, θα μπω στον αγώνα», έγραψε ο Κένεντι σε ανάρτησή του στο Twitter με ημερομηνία 10 Μαρτίου. «Αν κατέβω υποψήφιος, η πρώτη μου προτεραιότητα θα είναι να τερματίσω τη διεφθαρμένη συγχώνευση μεταξύ της κρατικής και της εταιρικής εξουσίας που κατέστρεψε την οικονομία μας, διέλυσε τη μεσαία τάξη, μόλυνε τα τοπία και τα νερά μας, δηλητηρίασε τα παιδιά μας και μας στέρησε τις αξίες και τις ελευθερίες μας. Μαζί μπορούμε να αποκαταστήσουμε τη δημοκρατία της Αμερικής».

Επί του παρόντος, ο Κένεντι έχει μια προεκλογική ιστοσελίδα που ζητάει δωρεές από ομοϊδεάτες του Αμερικανούς πολίτες.

Ο Ρόμπερτ Φ. Κένεντι Τζούνιορ, ιδρυτής της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης Children’s Health Defense, στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια, στις 6 Φεβρουαρίου 2023. (York Du/The Epoch Times)

 

Κατεβαίνει με το μήνυμα «Πάνω απ’ όλα η Ελευθερία» και έχει τοποθετηθεί ενάντια σε αυτό που αποκαλεί «ελίτ».

«Ο Ρόμπερτ Φ. Κένεντι Τζούνιορ έχει περάσει τη ζωή του αγωνιζόμενος για την αμερικανική δημοκρατία και τις ελευθερίες που εγγυάται το Σύνταγμα», αναφέρει η ιστοσελίδα της προεκλογικής του εκστρατείας. «Έχει πολεμήσει ενάντια στην απληστία των εταιρειών και τη διαφθορά της κυβέρνησης για να προστατεύσει τα παιδιά μας, την υγεία μας, τα μέσα διαβίωσής μας, το περιβάλλον μας και πάνω απ’ όλα την ελευθερία μας.

«Με ακεραιότητα, θάρρος και αυτοθυσία, οδήγησε τους Αμερικανούς σε έναν ευγενικό αγώνα για να αποκαταστήσουμε τη χώρα μας ως το υποδειγματικό έθνος και να τερματίσουμε την τοξική πόλωση που μας διχάζει και πλουτίζει τις ελίτ».

Ανησυχίες για την ασφάλεια των εμβολίων

Αν και εγγεγραμμένος Δημοκρατικός, ο Κένεντι είναι γνωστό ότι αντιτίθεται σε πολλές πολιτικές της σημερινής κυβέρνησης, ιδίως σε εκείνες που σχετίζονται με την COVID-19.

Ίδρυσε την οργάνωση Children’s Health Defense, μια μη κερδοσκοπική οργάνωση για την υγεία που είναι αφιερωμένη στην επίλυση «χρόνιων καταστάσεων υγείας που προκαλούνται από περιβαλλοντικές εκθέσεις», και έχει μιλήσει έντονα για τις βλάβες που σχετίζονται με τα γενετικά εμβόλια COVID-19.

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή “American Thought Leaders” του EpochTV τον Μάρτιο, ο Κένεντι αναφέρθηκε σε μια μελέτη του 2000 που έγινε από τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC), στην οποία εξετάστηκε η σχέση μεταξύ των εμβολίων και της μείωσης της θνησιμότητας από μολυσματικές ασθένειες κατά 70-80% από το 1900 έως σήμερα.

«Η μελέτη του CDC διαπίστωσε ότι τα εμβόλια δεν είχαν σχεδόν καμία σχέση με αυτό», είπε, προσθέτοντας ότι η αιτία της μείωσης θα πρέπει να αποδοθεί κυρίως στους «μηχανικούς», οι οποίοι επέφεραν εξελίξεις όπως η βελτίωση της υγιεινής, η καλύτερη μεταφορά θρεπτικών τροφίμων, η χλωρίωση του νερού και η καλύτερη επεξεργασία των λυμάτων.

«Αυτό δεν σημαίνει ότι τα εμβόλια δεν μείωσαν την εμφάνιση μολυσματικών ασθενειών. Ένα εμβόλιο για την ιλαρά μπορεί να σας αποτρέψει από το να κολλήσετε ιλαρά, τουλάχιστον όταν είστε παιδί, αλλά δεν σας κάνει πιο υγιείς και δεν σας κάνει πιο πιθανό να ζήσετε μια μακρά και υγιή ζωή», δήλωσε.

«Υπάρχουν πολλά στοιχεία που αποδεικνύουν ότι τα εμβόλια δεν είναι πιθανό να παρατείνουν τη ζωή σας. Στην πραγματικότητα, είναι πιθανό να συντομεύσουν τη ζωή σας και να την κάνουν λιγότερο πλούσια και να σας κάνουν λιγότερο αποτελεσματικό άνθρωπο».

Οι πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Instagram, έχουν λογοκρίνει τον Κένεντι από το να μιλάει κατά των εμβολίων COVID.

Μεγάλη Φαρμακοβιομηχανία

Σύμφωνα με τον Κένεντι, το φαινόμενο της «αιχμαλωσίας των ρυθμιστικών αρχών», κατά το οποίο «οι ρυθμιστικές αρχές αιχμαλωτίζονται από τις βιομηχανίες που υποτίθεται ότι ρυθμίζουν», είναι ιδιαίτερα διαδεδομένο στη φαρμακοβιομηχανία.

«Όταν άρχισα να διεκδικώ και να υπερασπίζομαι το θέμα των εμβολίων το 2005, έμεινα αμέσως άναυδος όχι μόνο από το επίπεδο της αιχμαλωσίας των υπηρεσιών εντός των οργανισμών δημόσιας υγείας, αλλά και από τις οικονομικές εμπλοκές, οι οποίες ήταν πρωτοφανείς σε άλλες υπηρεσίες που ουσιαστικά έθεταν την αιχμαλωσία των υπηρεσιών σε υπερβολικό βαθμό», δήλωσε ο Κένεντι στην πρόσφατη συνέντευξη στην εκπομπή American Thought Leaders.

Ως παράδειγμα αυτού του μηχανισμού, σημείωσε, η αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων έλαβε το 75% του προϋπολογισμού της για την έγκριση φαρμάκων και το 45% του συνολικού προϋπολογισμού της από τη φαρμακοβιομηχανία.

Ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ στο White Oak, Md., στις 20 Ιουλίου 2020. (Sarah Silbiger/Getty Images)

 

«Όχι μόνο το NIH [Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας] ως οργανισμός, αλλά και μεμονωμένοι επιστήμονες εντός του NIH επιτρέπεται να κατοχυρώνουν με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τα φάρμακα πάνω στα οποία εργάζονται και στη συνέχεια να τα παραδίδουν στη φαρμακοβιομηχανία και να εισπράττουν δικαιώματα από αυτά. Αυτοί οι επιστήμονες την τελευταία δεκαετία περίπου έχουν εισπράξει περίπου 300 εκατομμύρια δολάρια σε δικαιώματα», δήλωσε στον παρουσιαστή Γιαν Γεκίλεκ.

Ένα άλλο παράδειγμα, πρόσθεσε, είναι ότι περίπου 5 δισεκατομμύρια δολάρια από τα 12 δισεκατομμύρια δολάρια του ετήσιου προϋπολογισμού του CDC διατίθενται για την αγορά εμβολίων σε «μυστικές συμφωνίες καλής καρδιάς με τις μεγάλες εταιρείες εμβολίων» και την προώθηση αυτών των εμβολίων σε μεγάλο αριθμό ανθρώπων.

Ιδιαίτερος στόχος αυτής της προσπάθειας, είπε, είναι τα παιδιά.

«Πρόκειται για 74 εκατομμύρια παιδιά που το CDC έχει ουσιαστικά τη δύναμη να τους επιβάλει να κάνουν εμβόλια», δήλωσε ο Κένεντι. «Πολλά από αυτά λαμβάνουν περιορισμούς σχετικά με τη φοίτηση στο σχολείο και την άσκηση άλλου είδους δικαιωμάτων».

«Με τις μετρήσεις σε αυτόν τον οργανισμό, αν θέλετε προαγωγή ή αν θέλετε αύξηση του μισθού σας, δεν το πετυχαίνετε αυτό βρίσκοντας πρόβλημα με ένα εμβόλιο. Το πετυχαίνεις δείχνοντας ότι έχεις συμβάλει στην επέκταση της κάλυψης της χρήσης εμβολίων», πρόσθεσε.

«Πρόκειται για ένα στρεβλό κίνητρο για μια ρυθμιστική υπηρεσία, διότι στην πραγματικότητα την καθιστά βραχίονα της βιομηχανίας και όχι μια λειτουργική ρυθμιστική υπηρεσία που προστατεύει τη δημόσια υγεία».

Σκέψεις για τη CIA

Σύμφωνα με τον Κένεντι, η Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών (CIA) έχει γίνει «μια κυβέρνηση μέσα στην κυβέρνησή μας» και ένας «όγκος» στο αμερικανικό σύστημα, προτείνοντας να διορθωθεί η υπηρεσία με την εφαρμογή ενός ξεχωριστού εποπτικού οργάνου πάνω της.

Ισχυρίζεται ότι η υπηρεσία πληροφοριών έχει χρησιμοποιήσει τεχνικές «ελέγχου του νου», όπως «αισθητηριακή στέρηση, τεχνικές βασανιστηρίων, φόβο και προπαγάνδα, [και] αυταρχικά μηνύματα» για να επηρεάσει ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

«Η CIA, φυσικά, έχει τελειοποιήσει εδώ και δεκαετίες αυτές τις τεχνικές για τον έλεγχο του νου – παρεμπιπτόντως, αυτό δεν είναι κάτι το παρανοϊκό», δήλωσε ο Κένεντι στους Epoch Times κατά τη διάρκεια της συνέντευξης. «Το πρόγραμμά τους ονομαζόταν MK-Ultra στο πρωτότυπο, MK-NAOMI, MK-Dietrich στα άλλα -το MK σημαίνει έλεγχος του νου- αυτός ήταν ο κωδικός για τον έλεγχο του νου».

«Επινοούσαν τρόπους για να ελέγχουν άτομα και να κάνουν τους ανθρώπους να γίνουν άθελά τους δολοφόνοι, αυτό που αποκαλούν Μαντζουριανοί Υποψήφιοι».

Η CIA οδηγήθηκε σε «λάθος κατεύθυνση», είπε, όταν ο πρώην διευθυντής της υπηρεσίας Άλεν Ντάλες τη «χειραγώγησε» για να δώσει εξουσία στο «Τμήμα Σχεδιασμού» της υπηρεσίας- είπε ότι η υπηρεσία ήταν τότε σε θέση να διεξάγει επιχειρήσεις σε έθνη σε όλο τον κόσμο, όπως δολοφονίες ηγετών και χειραγώγηση εκλογών.

«Επειδή βρίσκονται και τα δύο στην ίδια υπηρεσία, η ουρά, που είναι το Τμήμα Σχεδιασμού, αρχίζει να κουνάει τον σκύλο, δηλαδή το Τμήμα Κατασκοπείας και Πληροφοριών γίνεται προέκταση του παραστρατιωτικού τμήματος, και η λειτουργία του τώρα είναι να δικαιολογεί αυτές τις παραστρατιωτικές επεμβάσεις και να τις συγκαλύπτει και να διασφαλίζει ότι δεν υπάρχει καμία λογοδοσία», δήλωσε ο Κένεντι.

Ισχυρίστηκε ότι η CIA συμμετείχε σε πραξικοπήματα ή απόπειρες πραξικοπήματος μεταξύ 1947 και 1997 εναντίον του ενός τρίτου των εθνών της Γης.

«Τα περισσότερα από αυτά ήταν δημοκρατίες», είπε ο Κένεντι. «Κατά τη διάρκεια εκείνης της περιόδου της MK-Ultra [1953-1973], πλήρωναν κοινωνικούς επιστήμονες για να επινοήσουν τρόπους κοινωνικού ελέγχου, και μερικοί από αυτούς αφορούσαν άτομα. Χρησιμοποιούσαν ψυχεδελικά ναρκωτικά όπως το LSD. Χρησιμοποιούσαν αισθητηριακή στέρηση, τεχνικές βασανιστηρίων, φόβο και προπαγάνδα, αυταρχικά μηνύματα και πειραματίζονταν με όλα αυτά τα πράγματα για να καταλάβουν τι λειτουργούσε».

Η CIA εφάρμοζε αυτά τα μέτρα κοινωνικού ελέγχου στην Αμερική για πολλά χρόνια κρυφά, πρόσθεσε. Προχωρώντας γρήγορα στη σύγχρονη εποχή, είπε πάνω σε αυτό το σημείο ότι η υπηρεσία συμμετείχε στο “Event 201″, μια προσομοίωση μιας παγκόσμιας πανδημίας που χρηματοδοτήθηκε από τον Μπιλ Γκέιτς, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και το κινεζικό CDC στα τέλη του 2019. Ο Κένεντι ισχυρίστηκε ότι η υπηρεσία συνέβαλε σε συζητήσεις για τη χρήση της πανδημίας του κορωνοϊού «ως πρόσχημα για την επιβολή ολοκληρωτικού ελέγχου».

«Το πρώτο πράγμα που είπαν είναι: ‘Πρέπει να περιορίσουμε την ελευθερία του λόγου. Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε στους ανθρώπους να επικρίνουν τις κυβερνητικές πολιτικές και ιδιαίτερα, δεν μπορούμε να επιτρέψουμε στους ανθρώπους να μιλήσουν για μια διαρροή από εργαστήριο”. Το κάνουν αυτό τον Οκτώβριο του 2019, πριν κανένας από εμάς ακούσει ποτέ για τη Γουχάν», δήλωσε ο Κένεντι.

Πρότεινε ότι ένας τρόπος για τη μεταρρύθμιση του οργανισμού θα ήταν η εφαρμογή ενός εποπτικού οργάνου που θα εξέταζε το «κόστος των επιπτώσεων» που προκύπτουν από τις δραστηριότητες του Τμήματος Σχεδιασμού.

«Το κόστος των επιπτώσεων δεν μετράται ποτέ. Κοιτάξτε τον πόλεμο στο Ιράκ. Η CIA κατασκεύασε στοιχεία για τον πόλεμο του Ιράκ, τα όπλα μαζικής καταστροφής», δήλωσε ο Κένεντι. «Ο [τότε Διευθυντής της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών] Τζορτζ Τένετ είπε στον Τζορτζ Μπους: ‘Είναι σίγουρο. Μπαίνουμε στο Ιράκ και μετά αυτό μας οδηγεί στη Συρία’. Ο συριακός πόλεμος οδηγεί σε 2 εκατομμύρια πρόσφυγες που πηγαίνουν στην Ευρώπη, και στη συνέχεια η δημοκρατία καταρρέει στην Ευρώπη. Έχουμε το Brexit».

«Ο πατέρας μου επρόκειτο να φτιάξει τη CIA. Όταν ήταν υποψήφιος, η πρόθεσή του ήταν να επαναφέρει τη CIA σε αυτό που υποτίθεται ότι ήταν, δηλαδή μια υπηρεσία κατασκοπείας, που σημαίνει συλλογή πληροφοριών και ανάλυση και παροχή αυτών των πληροφοριών στην εκτελεστική εξουσία», είπε ο Κένεντι.

Εκλογική μεταρρύθμιση

Στη συνέντευξή του στην εκπομπή “American Thought Leaders”, ο Κένεντι είπε στον Γιεκίλεκ ότι η Αμερική δεν είναι πλέον δημοκρατία και ότι οι εκλογές της ελέγχονται από πλούσιους δωρητές.

«Είναι περισσότερο μια ολιγαρχία ή μια πλουτοκρατία που ανταποκρίνεται μόνο στις ανάγκες των πλουσίων και στις ανάγκες των εταιρειών, οι οποίες πληρώνουν τα εκλογικά έξοδα των λόμπι των πολιτικών, οι οποίοι στη συνέχεια γίνονται οι μισθωτοί υπηρέτες τους στο Καπιτώλιο», δήλωσε ο Κένεντι.

Εάν τα χρήματα δεν αφαιρεθούν από τις εκλογές, είπε ο Κένεντι, η Αμερική είναι μια «εταιρεία».

«Ακούστε, το να θέσετε υποψηφιότητα για την πολιτειακή γερουσία της Νέας Υόρκης σήμερα, την αμερικανική μας γερουσία στη Νέα Υόρκη, κοστίζει 50 εκατομμύρια δολάρια», είπε. «Αυτό σημαίνει ότι αν θέτεις υποψηφιότητα, πρέπει να τηλεφωνείς σε εκατοντάδες ανθρώπους κάθε μέρα και να τους ζητάς συνεισφορές 10.000, 25.000 δολαρίων. Όταν μπαίνεις στο γραφείο και σε καλούν πίσω, πρέπει να απαντάς στα τηλεφωνήματά τους. Αυτό σημαίνει ότι δεν σου μένει καθόλου χρόνος για τον απλό άνθρωπο που ποδοπατείται από την κυβέρνηση».

Ζήτησε να αφαιρεθεί η χρηματοδότηση από εύπορες εταιρείες και μεμονωμένους δωρητές από την εκλογική διαδικασία.

«Ένα από αυτά είναι να φύγουν τα χρήματα από την εκλογική διαδικασία. Είχαμε αυτόν τον κανόνα για 100 χρόνια στη χώρα μας», είπε, αναφερόμενος στον νόμο Tillman Act του 1907, ο οποίος απαγόρευε τη χρηματοδότηση των εκλογών από εταιρείες. Ωστόσο, μια απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου του 2008, Citizens United v. Federal Election Commission, έκρινε ότι ορισμένες εταιρικές δαπάνες που σχετίζονται με ομιλίες προστατεύονται από την Πρώτη Τροπολογία, και αφαίρεσε τους περιορισμούς στις εταιρικές δαπάνες για ψηφοθηρικές επικοινωνίες.

Παιδική ηλικία

Σύμφωνα με τον Κένεντι, μεγάλωσε σε μια οικογένεια που του επέτρεπε να «ασχολείται πλήρως» με τα τρέχοντα ζητήματα της Αμερικής.

«Η παιδική μου ηλικία ήταν συναρπαστική. Από όταν ήμουν μικρός, ένιωθα να ασχολούμαι πλήρως με ό,τι συνέβαινε σε αυτή τη χώρα», δήλωσε ο Κένεντι. «Γνωρίζαμε ότι αυτό που βλέπαμε σε καθημερινή βάση ήταν μέρος της ιστορίας της χώρας μας. Οι γονείς μου μας μιλούσαν καθημερινά για την ιστορία, τη λογοτεχνία και τις αξίες».

Ο γερουσιαστής Ρόμπερτ Φ. Κένεντι μιλάει στους αντιπροσώπους των Ηνωμένων Εργατών Αυτοκινήτου σε αίθουσα συνεδρίων στο Ατλάντικ Σίτι, στις 9 Μαΐου 1968. (AP Photo)

 

«Όλοι μας μεγαλώσαμε με αυτή την αντίληψη ότι η ζωή μας θα κατακλυζόταν από κάποια μεγάλη διαμάχη και ότι θα ήμασταν πολύ προνομιούχοι αν είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε κάποιο ουσιαστικό μέρος σε αυτήν», πρόσθεσε.

Η αδελφή του Κένεντι, Κάθλιν Κένεντι Τάουνσεντ, είναι πρώην υποδιοικητής του Μέριλαντ. Ο αδελφός του, Τζόζεφ Πάτρικ Κένεντι ΙΙ, διετέλεσε εκπρόσωπος των ΗΠΑ στην 8η περιφέρεια του Κογκρέσου της Μασαχουσέτης από το 1987 έως το 1999. Ένας άλλος από τους αδελφούς του Κένεντι, ο Κρις Κένεντι, έβαλε υποψηφιότητα για κυβερνήτης του Ιλινόις το 2018, αλλά ηττήθηκε στην κούρσα.

Ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν αναμένεται να ανακοινώσει σύντομα την υποψηφιότητά του για δεύτερη θητεία ως Δημοκρατικός. Εν τω μεταξύ, στο πεδίο της κούρσας των Ρεπουμπλικανών περιλαμβάνονται ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, η πρώην πρέσβειρα των ΗΠΑ στα Ηνωμένα Έθνη Νίκι Χέιλι, ο κυβερνήτης του Αρκάνσας Άσα Χάτσινσον και ο επιχειρηματίας Βίβεκ Ραμασβάμι.

Η Epoch Times επικοινώνησε με το CDC, το NIH, τη CIA και την αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων για σχόλια.

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

Σχολιάστε