Πέμπτη, 07 Δεκ, 2023
Φωτογραφία αρχείου μιας εγκύου γυναίκας που κρατάει την κοιλιά της. (Arteida Mjeshtri/Unsplash)

«Αυτό που βλέπω τα τελευταία 2 χρόνια είναι πρωτόγνωρο»: Ιατρός για τις παρενέργειες του εμβολίου COVID στις έγκυες γυναίκες

Πρώην αντιπρόεδρος της Pfizer: «Οι δυσμενείς επιπτώσεις στη σύλληψη και την ικανότητα διατήρησης μιας εγκυμοσύνης ήταν προβλέψιμες»

Ο Δρ. Τζέιμς Θορπ είναι ένας 68χρονος ιατρός με εκτενείς δημοσιεύσεις, πιστοποιημένος στη μαιευτική και γυναικολογία, καθώς και στη μητρική και εμβρυϊκή ιατρική, ο οποίος ασκεί τη μαιευτική για πάνω από 42 χρόνια.

Ο Θορπ δήλωσε στους Epoch Times ότι βλέπει 6.000-7.000 έγκυες ασθενείς υψηλού κινδύνου ετησίως και έχει δει πολλές επιπλοκές μεταξύ αυτών λόγω των εμβολίων COVID.

«Έχω δει πολλές, πολλές, πολλές επιπλοκές σε έγκυες γυναίκες, σε μητέρες και σε έμβρυα, σε παιδιά, απογόνους», δήλωσε ο Θορπ, «θάνατο του εμβρύου, αποβολή, θάνατο του εμβρύου μέσα στην κοιλιά της μητέρας.

«Αυτό που βλέπω τα τελευταία δύο χρόνια είναι πρωτόγνωρο», υποστήριξε ο Θορπ.

Ο Θορπ εξήγησε ότι αν και έχει δει αύξηση του αριθμού των εμβρυϊκών θανάτων και των δυσμενών εκβάσεων της εγκυμοσύνης που σχετίζονται με τον εμβολιασμό COVID-19, οι προσπάθειες ποσοτικοποίησης αυτής της επίδρασης παρεμποδίζονται από την εφαρμογή εντολών φίμωσης σε γιατρούς και νοσηλευτές που επιβλήθηκαν τον Σεπτέμβριο του 2021, όπως εξετάζεται στη δημοσίευση «Patient Betrayal: The Corruption of Healthcare, Informed Consent and the Physician-Patient Relationship» (pdf).

Στις αρχές Ιανουαρίου, ο FDA διατάχθηκε να δώσει στη δημοσιότητα την πρώτη μεγάλη παρτίδα εγγράφων που αφορούσαν τις κλινικές δοκιμές των εμβολίων COVID της Pfizer, από τις οποίες, μέχρι στιγμής, πάνω από 10.000 από τις περίπου 450.000 σελίδες έχουν δοθεί στη δημοσιότητα.

Από την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας του εμβολίου Pfizer-BioNTech την 1η Δεκεμβρίου 2020 έως τις 28 Φεβρουαρίου 2021, αναφέρθηκαν στην Pfizer 1.223 θάνατοι και 42.086 ανεπιθύμητες ενέργειες.

Μεταξύ των ανεπιθύμητων συμβάντων, ιδιαίτερα ανησυχητικά είναι αυτά που επηρέασαν έγκυες γυναίκες. Τα έγγραφα αναφέρουν ότι υπήρξαν 274 ανεπιθύμητα συμβάντα εγκυμοσύνης, εκ των οποίων τα 75, ή το 27% ήταν «σοβαρά».

«49 μη σοβαρά και 75 σοβαρά, αναφερόμενα κλινικά συμβάντα, τα οποία συνέβησαν στις εμβολιασμένες μητέρες. Τα συμβάντα που σχετίζονται με την εγκυμοσύνη που αναφέρθηκαν σε αυτές τις περιπτώσεις κωδικοποιήθηκαν στις [ασθενείς] Αυτόματη έκτρωση (25), Σύσπαση της μήτρας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, Πρόωρη ρήξη μεμβρανών, Έκτρωση, Αποτυχημένη έκτρωση και Θάνατος εμβρύου (1 έκαστος). Άλλα κλινικά συμβάντα που εμφανίστηκαν σε περισσότερες από 5 περιπτώσεις κωδικοποιήθηκαν στους [ασθενείς] Πονοκέφαλος (33), Πόνος στο σημείο εμβολιασμού (24), Πόνος στα άκρα και Κόπωση (22 έκαστος), Μυαλγία και πυρεξία (16 έκαστος), ρίγη (13) Ναυτία (12), Πόνος (11), Αρθραλγία (9), Λεμφαδενοπάθεια και Αναποτελεσματικότητα φαρμάκων (7 έκαστος), Πόνος στο στήθος, Ζάλη και Ασθένεια (6 έκαστος), Αδιαθεσία και COVID-19 (5 έκαστος)», αναφέρεται στα προηγουμένως εμπιστευτικά έγγραφα της Pfizer (pdf).

Ο ιστότοπος του CDC συνιστά τα εμβόλια COVID κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, προκειμένου να «αποτραπούν σοβαρές ασθένειες και θάνατοι σε έγκυες γυναίκες».

Το Αμερικανικό Κολέγιο Μαιευτήρων και Γυναικολόγων (ACOG) επίσης «συνιστά ανεπιφύλακτα να εμβολιαστούν οι έγκυες γυναίκες κατά της COVID-19», προσθέτοντας ότι ο πλήρης εμβολιασμός των εγκύων γυναικών θα πρέπει να αποτελεί «προτεραιότητα».

Ο Θορπ επανειλημμένα τόνισε ότι δεν σημαίνει ότι όλοι έκαναν τα εμβόλιά τους όταν διανεμήθηκε για πρώτη φορά το εμβόλιο.

«Δεν χορηγήθηκαν όλα [την 1η Δεκεμβρίου 2020]», δήλωσε ο Θορπ. «Όλες οι παρτίδες που στάλθηκαν καταψύχθηκαν σε βαθιά κατάψυξη επί τόπου και στη συνέχεια χορηγήθηκαν σιγά-σιγά κατά τη διάρκεια αυτών των οκτώ εβδομάδων».

Η ποσότητα των εμβολίων της BioNTech που απεστάλησαν παγκοσμίως εκείνη την εποχή έχει αποσαφηνιστεί στο προαναφερθέν έγγραφο.

«Γιατί το απέκρυψαν αυτό; Αυτή θα ήταν μια απίστευτη πληροφορία που θα σας έδινε τον ακριβή αριθμητή και παρονομαστή», δήλωσε ο Θορπ.

Ο πίνακας της «γενικής επισκόπησης» αναφέρει ότι υπήρχαν 29.914 «περιπτώσεις» που αφορούσαν γυναίκες, 9.182 σε άνδρες και 2.990 άτομα με «κανένα στοιχείο», εκ των οποίων 19.582 «ανάρρωσαν/ανακάμπτουν», 11.361 «δεν ανάρρωσαν κατά τη στιγμή της έκθεσης» και 1.223 «θανατηφόρα».

Ο πρώην αντιπρόεδρος της Pfizer είχε δώσει προειδοποιήσεις

Ο Μάικλ Γίντον είναι ένας βετεράνος της μεγάλης φαρμακοβιομηχανίας με 32 χρόνια στον κλάδο. Συνταξιοδοτήθηκε από την Pfizer ενώ κατείχε την πιο υψηλόβαθμη θέση έρευνας στον τομέα αυτό.

«Την 1η Δεκεμβρίου 2020, περιγράψαμε λεπτομερώς μια σειρά από μηχανιστικές τοξικολογικές ανησυχίες τις οποίες πιστεύαμε ότι ήταν λογικό να κρατήσουμε, εκτός αν & μέχρι να αποδειχθεί ότι δεν συνέβη», δήλωσε ο Γίντον στην Epoch Times.

«Μεταξύ αυτών ήταν ότι ήταν προβλέψιμες οι δυσμενείς επιπτώσεις στη σύλληψη και την ικανότητα διατήρησης μιας εγκυμοσύνης».

«Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι κανένας από αυτούς τους παράγοντες που βασίζονται σε γονίδια δεν είχε ολοκληρώσει αυτό που ονομάζεται “αναπαραγωγική τοξικολογία”. Πάνω από ένα χρόνο αργότερα, αυτή η σειρά δοκιμών σε ζώα δεν έχει ακόμη γίνει. Έτσι, δεν υπήρχε και δεν υπάρχει ακόμη κανένα πακέτο δεδομένων που να υποστηρίζει την ασφάλεια στην εγκυμοσύνη ή πριν από τη σύλληψη».

Οι Δρ. Βόλφγκανγκ Βόνταργκ και Γίντον ανέπτυξαν λεπτομερώς τις ανησυχίες σχετικά με το θέμα: η πρωτεΐνη ακίδα από τον ιό που κωδικοποιείται στα εμβόλια σχετίζεται σε μικρό βαθμό με τη συγκυτίνη, η οποία παίζει καθοριστικό ρόλο στην κυοφορία ενός μωρού.

Ο Γίντον ήλπιζε, τότε, ότι οι ανησυχίες τους θα λαμβάνονταν υπόψη, δεδομένου ότι είχαν ήδη δει την τραγωδία της θαλιδομίδης, ενός ηρεμιστικού φαρμάκου που προκαλούσε συγγενείς δυσπλασίες, πριν από 60 χρόνια.

«Κατά τη διάρκεια του 2021, έπεσα πάνω σε δύο ακόμη στοιχεία που έκαναν πολύ πιο πιθανό το ενδεχόμενο να υπάρξουν δυσμενείς επιπτώσεις στην εγκυμοσύνη από τα “εμβόλια” COVID-19».

«Έμοιαζε σαν κάποιος να είχε προσπαθήσει να απορρίψει τις ανησυχίες μας, εξετάζοντας για στοιχεία του συγκεκριμένου προβλήματος για το οποίο είχαμε προειδοποιήσει τον Δεκέμβριο του 2020. Δυστυχώς, το μόνο που έκαναν ήταν να ενισχύσουν τις ανησυχίες μας. Είχαμε προβλέψει τον κίνδυνο ότι, αντιδρώντας στο συνθετικό κομμάτι της πρωτεΐνης ακίδας του ιού, το ανοσοποιητικό σύστημα των γυναικών θα προέβαινε επίσης σε ανοσολογική αντίδραση στη δική τους πρωτεΐνη του πλακούντα», δήλωσε ο Γίντον. «Αυτό ακριβώς αναφέρθηκε στην προδημοσίευση».

«Με βάση αυτή και μόνο την ανησυχία, όλα αυτά τα πειραματικά προϊόντα ως κατηγορία θα έπρεπε να αντενδείκνυνται πλήρως σε γυναίκες ηλικίας μικρότερης της εμμηνόπαυσης».

Τα προϊόντα mRNA συσσωρεύονται στις ωοθήκες

Μια άλλη ανησυχία που δεν είχαν αρχικά παρατηρήσει ήταν ότι «τα προϊόντα mRNA (Pfizer & Moderna) θα συσσωρεύονταν στις ωοθήκες», δήλωσε ο Γίντον.

«Ένα αίτημα FOI προς την Ιαπωνική Υπηρεσία Φαρμάκων αποκάλυψε ότι η συσσώρευση προϊόντων στις ωοθήκες συνέβη σε πειράματα σε τρωκτικά. Αναζήτησα τη βιβλιογραφία με βάση αυτές τις συγκεκριμένες ανησυχίες και βρήκα μια ανασκόπηση του 2012, η οποία εφιστούσε ρητά την προσοχή στα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι τα σκευάσματα λιπιδικών νανοσωματιδίων ως κατηγορία συσσωρεύονται πράγματι στις ωοθήκες και ενδέχεται να αντιπροσωπεύουν έναν ανεκτίμητο αναπαραγωγικό κίνδυνο για τον άνθρωπο. Αυτό ήταν “ένα ευρέως γνωστό πρόβλημα” για τους ειδικούς στον εν λόγω τομέα».

Μια μελέτη του 2012 αναφέρει ότι μετά από δοκιμές με διαφορετικά είδη ποντικών και αρουραίους Wistar, «διαπιστώθηκε σε όλα τα ζώα υψηλή τοπική συσσώρευση νανοσωματιδίων, νανοκάψουλων και νανογαλακτωμάτων σε συγκεκριμένες θέσεις των ωοθηκών».

Αναφερόμενος στη μελέτη, ο Γίντον δήλωσε στους Epoch Times ότι «οι συγγραφείς λένε αναλήθειες. Λένε κάτι σαν «δεν υπήρξε αύξηση των αντισωμάτων κατά της συνκυτίνης-1″».

«Όχι, αυτό είναι λάθος. Τα δεδομένα τους είναι σαφώς 2,5Χ αυξημένα μετά τον εμβολιασμό & προφανώς στατιστικά σημαντικά (η λειτουργική βαρύτητα φαίνεται να επιβεβαιώνεται από το ποσοστό αποβολών)», σημείωσε ο Γίντον.

«Αυτό που έκαναν είναι χαριτωμένο. Επέλεξαν ένα εντελώς αυθαίρετο επίπεδο που έγραψαν στο σχήμα κάτω από το οποίο ισχυρίζονται ότι τίποτα δεν έχει σημασία. Δεν υπάρχει καμία απολύτως απόδειξη για τον ισχυρισμό αυτό. Στην πραγματικότητα, στη συζήτηση, ομολογούν ότι δεν γνωρίζουμε τη σχέση μεταξύ αντισωμάτων & επιπτώσεων στη λειτουργία».

Ο πρώην αντιπρόεδρος της Pfizer πιστεύει ότι η φαρμακοβιομηχανία «σίγουρα γνώριζε», από το 2012, ότι τα λιπιδικά νανοσωματίδια θα συσσωρεύονταν στις ωοθήκες των γυναικών που έκαναν τα εμβόλια.

«Κανείς στη βιομηχανία ή σε κορυφαία μέσα ενημέρωσης δεν θα μπορούσε να ισχυριστεί ότι “δεν γνώριζαν αυτούς τους κινδύνους για την επιτυχή εγκυμοσύνη”».

Ένα λιπιδικό νανοσωματίδιο είναι ένα εξαιρετικά μικρό σωματίδιο, είναι μια λιποδιαλυτή μεμβράνη που αποτελεί το φορτίο του αγγελιοφόρου RNA, εξηγεί ο Θορπ.

Ο Δρ. Τζέιμς Θορπ (Ευγενική προσφορά του James Thorp)

 

«Από τα δεδομένα που έχουμε, φαίνεται ότι υπάρχει μια συγκέντρωση των λιπιδικών νανοσωματιδίων, τα οποία είναι πολύ, πολύ μικρά σωματίδια, τα οποία βρίσκονται στο εμβόλιο που εγχέεται στο χέρι», δήλωσε ο Θορπ, «και στη συνέχεια η συντριπτική πλειοψηφία αυτών διασκορπίζεται σε ολόκληρο το σώμα».

«Φαίνεται να συγκεντρώνονται στις ωοθήκες και φαίνεται να διασχίζουν όλους τους θεόσταλτους φραγμούς στο ανθρώπινο σώμα, τον αιματοεγκεφαλικό φραγμό, τον πλακουντιακό φραγμό κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, στην κυκλοφορία του αίματος του εμβρύου και σε όλους τους εμβρυϊκούς ιστούς μέσα στη μήτρα, διασχίζοντας τον αιματοεγκεφαλικό φραγμό στο έμβρυο, το μωρό στη μήτρα, κάτι που είναι πολύ ανησυχητικό», σημείωσε, δεδομένου ότι τα ωάρια που παράγονται από τις γυναίκες είναι περιορισμένα σε αριθμό και θα εκτίθενται «σε ένα δυνητικά καταστροφικό τοξικό λιπιδικό νανοσωματίδιο».

Η Δρ. Κριστιάν Νόρθρουπ είναι πιστοποιημένη μαιευτήρας-γυναικολόγος με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας και πρώην πρόεδρος της Αμερικανικής Ολιστικής Ιατρικής Ένωσης. Διετέλεσε επίσης μέλος του διοικητικού συμβουλίου τους κατά τη δεκαετία του ’80 και στις αρχές της δεκαετίας του ’90.

Είπε στους Epoch Times τον περασμένο Οκτώβριο για το πώς επηρεάζονται οι γυναίκες από τα εμβόλια.

«Οι γυναίκες έχουν αιμορραγίες. Οι γιατροί στην περιοχή μας κάνουν υστερεκτομές σε νεαρές γυναίκες, γύρω στα 30. Είπαν: “Ω, δεν είναι ασυνήθιστο”. Επιτρέψτε μου να σας πω, ως πιστοποιημένος γυναικολόγος, ότι αυτό είναι πολύ ασυνήθιστο. Οι περίοδοι των γυναικών είναι ανάστατες παντού … Είχα μια τεράστια ομάδα στο Facebook με χιλιάδες γυναίκες που μιλούσαν για αυτή την κατάσταση που αφαιρέθηκε», δήλωσε η Νόρθρουπ.

Η Δρ. Κριστιάν Νόρθρουπ μιλάει στο Broadway Rally For Freedom στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης, στις 16 Οκτωβρίου 2021. (Enrico Trigoso/The Epoch Times)

 

«Το επάγγελμά μου φημίζεται για την υιοθέτηση θεραπειών που αργότερα μετατρέπονται σε καταστροφές: Για παράδειγμα, το φάρμακο θαλιδομίδη που έχει ως αποτέλεσμα επιπτώσεις στα άκρα σε εκατοντάδες μωρά, το σπιράλ με ασπίδα Dalkon που διαφημίστηκε ως η μέθοδος αντισύλληψης που θα επέλεγαν οι γυναίκες που δεν είχαν κάνει ποτέ παιδιά -και στη συνέχεια έκανε εκατοντάδες από αυτές στείρες από μόλυνση. Και φυσικά, υπάρχει το DES (διαιθυλστιλβεστρόλη) που χορηγήθηκε σε χιλιάδες γυναίκες για τη ναυτία της εγκυμοσύνης -και έχει ως αποτέλεσμα αναπαραγωγικές ανωμαλίες τόσο στους αρσενικούς όσο και στους θηλυκούς απογόνους -συμπεριλαμβανομένης της στειρότητας», πρόσθεσε η Northrup την Τρίτη.

Η Pfizer και η Moderna δεν απάντησαν σε αιτήματα για σχολιασμό.

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σχολιάστε