Δευτέρα, 27 Μαΐ, 2024
Τέσσερεις εικόνες που απεικονίζουν διάφορα ασυνήθιστα φαινόμενα και αντικείμενα που βρέθηκαν στο αίμα ατόμων εμβολιασμένων με το εμβόλιο Comirnaty της BioNTech/Pfizer. (ευγενική παραχώρηση της Helen Krenn)

Ασυνήθιστα τοξικά ευρήματα σε εμβόλια κατά του COVID, “ανεξαιρέτως”, αναφέρουν Γερμανοί επιστήμονες

Μετάφραση: Αλία Ζάε

Ομάδα Γερμανών επιστημόνων ανακάλυψε τοξικά – κυρίως μεταλλικά – στοιχεία σε όλα “ανεξαιρέτως” τα δείγματα εμβολίων κατά του COVID που ανέλυσε, χρησιμοποιώντας σύγχρονες ιατρικές και φυσικές τεχνικές μέτρησης.

Η Ομάδα Ανάλυσης των Εμβολίων κατά του COVID [Working Group for COVID Vaccine Analysis] αναφέρει ότι ορισμένα από τα τοξικά στοιχεία που βρέθηκαν σε εμβόλια των AstraZeneca, Pfizer και Moderna δεν ήταν καταγεγραμμένα από τους κατασκευαστές ως συστατικά.

Στα εν λόγω εμβόλια βρέθηκαν τα παρακάτω μεταλλικά στοιχεία:

• Αλκάλια: καίσιο (Cs), ποτάσσιο (Κ)

• Αλκαλικές γαίες: ασβέστιο (Ca), Βάριο (Ba)

• Στοιχεία μετάπτωσης: κοβάλτιο (Co), σίδηρος (Fe), χρώμιο (Cr), τιτάνιο (Ti)

• Σπάνιες γαίες: δημήτριο (Ce), γαδολίνιο (Gd)

• Μέταλλα: αλουμίνιο (Al)

• Μεταλλοειδή: πυρίτιο (Si)

• Αμέταλλα: θείο (S)

Σύμφωνα με τους ερευνητές, οι παραπάνω ουσίες “στο μικροσκόπιο σκοτεινού πεδίου εμφανίζονται ως διακριτές και σύνθετες δομές διαφόρων μεγεθών. Το να τις θεωρήσουμε ως προϊόντα κρυστάλλωσης, αποσύνθεσης ή ως μόλυνση κατά την κατασκευαστική διαδικασία είναι μόνο μερικώς ικανοποιητικό”.

Αυτά τα ευρήματα θεωρούνται επί του παρόντος αρχικά και “η μελέτη τους γίνεται σε σχέση με τη δουλειά άλλων ερευνητών της διεθνούς κοινότητας, που ανακάλυψε αντίστοιχα στοιχεία, όπως οι Dr. Young, Dr. Nagase, Dr. Botha, Dr. Flemming, Dr, Robert Wakeling και Dr. Noak”, δηλώνει η Dr. Janci Lindsay, Ph.D., τοξικολόγος που δεν συμμετείχε στην έρευνα, προσθέτοντας:

“Ο αριθμός και η συνοχή των ισχυρισμών υπέρ της εκδοχής της μόλυνσης, σε συνδυασμό με τη μυστηριώδη σιωπή των φορέων που είναι υπεύθυνοι για την παγκόσμια ασφάλεια και υγεία, προκαλεί ανησυχία και αμφιβολίες ως προς την ειλικρίνεια των ισχυρισμών τους για την ασφάλεια των γενετικών εμβολίων.”

Σύγκριση κρυστάλλων στο αίμα και στο εμβόλιο. Αριστερά οι κρύσταλλοι που βρέθηκαν στο αίμα ατόμων εμβολιασμένων με το Comirnaty (BioNTech/Pfizer), δεξιά κρύσταλλοι παρόμοιου τύπου, που βρέθηκαν στο εμβόλιο καθεαυτό. (ευγενική παραχώρηση της Helen Krenn)

 

Η Έλεν Κρεν, ιδρύτρια της ομάδας, υπέβαλλε τα ερευνητικά τους πορίσματα στις γερμανικές αρχές. “Τα υποβάλλαμε στην κυβέρνηση, αλλά και σε εφημερίδες, μέσω της πλατφόρμας open-debate.eu, στη Γερμανία, την Αυστρία και την Ελβετία”.

Άλλα σημαντικά ευρήματα των ερευνών τους ήταν αλλαγές που παρατηρήθηκαν στα δείγματα του αίματος των εμβολιασμένων που εξετάστηκαν, όπως επίσης ορισμένες παρενέργειες σε σχέση με “τη σταθερότητα της μεμβράνης των λιπιδικών νανοσωματιδίων”.

Ένα λιπιδικό νανοσωματίδιο είναι ένα απειροελάχιστο σωματίδιο, μια λιποδιαλυτή μεμβράνη που φέρει το γενετικό υλικό RNA (mRNA).

Μεθοδολογία

“Χρησιμοποιώντας ένα μικρό δείγμα αίματος από εμβολιασμένα και ανεμβολίαστα άτομα, διαπιστώσαμε ότι η Τεχνητή Νοημοσύνη (ΤΝ) μπορεί να διακρίνει με 100% αξιοπιστία τα δείγματα των εμβολιασμένων από αυτά των ανεμβολίαστων. Αυτό μας δείχνει ότι τα εμβόλια του COVID-19 μπορεί να προκαλούν μακροπρόθεσμες αλλαγές στη σύνθεση του αίματος του εμβολιασμένου ατόμου, που δεν γίνονται αντιληπτές από το άτομο”, αναφέρεται στη μελέτη.

Οι οξείες και χρόνιες αλλαγές του αίματος των εμβολιασμένων υποκειμένων, που ανιχνεύσε σε όλα τα εξεταζόμενα δείγματα η ΤΝ, απηχούν επίσης “τα ευρήματα πολλών άλλων ερευνητών και συνηγορούν υπέρ της εκδοχής μόλυνσης ή/και νόθευσης”, λέει η Dr. Lindsay.

Η μελέτη αναφέρει επίσης ότι “είναι πλέον εμπεριστατωμένο ότι τα εμβόλια COVID-19 περιέχουν, εκτός από ρύπους, και ουσίες απροσδορίστου λειτουργίας”.

Η ομάδα των Γερμανών ερευνητών αποτελείται από 60 επιστήμονες, περιλαμβανομένων γιατρών, φυσικών, χημικών, μικροβιολόγων και εναλλακτικών θεραπευτών και υποστηρίζεται από δικηγόρους και ψυχολόγους.

Δηλώνουν ότι, καθώς όσοι επικρίνουν τα γενετικά εμβόλια COVID-19 mRNA “έχουν συστηματικά υποβαθμιστεί, εξοστρακιστεί και οικονομικά καταστραφεί”, επιλέγουν να μην υπογράψουν τη μελέτη και να παραμείνουν ανώνυμοι, παρόλο που αυτό είναι αντίθετο με τα επιστημονικά ήθη, προκειμένου να προστατεύσουν τους εαυτούς τους.

Αφύσικα ευρήματα στο εμβόλιο της Johnson & Johnson’s Janssen, τα οποία όμως δεν ανακαλύφθηκαν σε όλα τα δείγματα που εξετάστηκαν. (ευγενική παραχώρηση της Helen Krenn)

 

Τα αποτελέσματα των ερευνών τους έχουν διασταυρωθεί και επιβεβαιωθεί με τις εξής μεθόδους: Ηλεκτρονική Μικροσκοπία Σάρωσης (SEM), Φασματομετρία [Energy Dispersive X-ray Spectroscopy (EDX)], Φασματομετρία μάζας (MS), Φασματομετρία πλάσματος [Inductively Coupled Plasma Analysis (ICP)], Μικροσκοπία Φωτεινού Πεδίου (BFM), Μικροσκοπία Σκοτεινού Πεδίου (DFM) και Ανάλυση Αίματος Απευθείας (INVIVO), καθώς επίσης και με αναλύσεις εικόνων με Τεχνητή Νοημοσύνη.

Οι αναλυτές συνεργάστηκαν και με άλλες ομάδες από διαφορετικές χώρες, οι οποίες διεξάγουν αντίστοιχες έρευνες και οι οποίες έχουν εξάγει συμπεράσματα παρόμοια με τα δικά τους.

“Κατά συνέπεια, μπορούμε να θεωρήσουμε τα πορίσματα των ερευνών μας διασταυρωμένα και επικυρωμένα”, καταλήγει η συνοπτική αναφορά των αποτελεσμάτων της έρευνας.

“Ας σημειωθεί ότι η δουλειά της ομάδας μας πρέπει να χαρακτηριστεί προκαταρκτική, ότι δεν έχει δημοσιευτεί ακόμα σε κάποιο έντυπο της επιστημονικής κοινότητας και ότι το χρονολόγιο όπως και η ταυτότητα των περισσότερων ερευνητών είναι άγνωστα. Ωστόσο, σε αυτήν τη φορτισμένη ατμόσφαιρα και κάτω από το καθεστώς ‘αιωρούμενης’ λογοκρισίας γύρω από το ζήτημα της “ασφάλειας και αποτελεσματικότητας” των γενετικών εμβολίων, εγώ η ίδια μπορώ να επιβεβαιώσω ότι οι δυσκολίες που συναντήσαμε κατά τη διεξαγωγή της βασικής έρευνας, όπως και για τη δημοσίευση της σε επιστημονικό έντυπο, προκειμένου να τεθούν ορισμένα ερωτήματα και να δημοσιευθούν τα ευρήματά μας, δεν ήταν διόλου ευκαταφρόνητες”, αναφέρει η Dr. Lindsay.

Το εμβόλιο Comirnaty της BioNTech/Pfizer περιέχει πληθώρα διαφορετικών και ασυνήθιστων αντικειμένων. Το πλήθος των κρυσταλλικών αιμοπεταλίων και σχημάτων δεν μπορεί να θεωρηθεί ρύποι. Εμφανίστηκαν τακτικά και σε μεγάλους αριθμούς σε όλα ανεξαιρέτως τα δείγματα. (ευγενική παραχώρηση της Helen Krenn)

 

Η Astra Zeneca, η Moderna, η Pfizer και η Johnson & Johnson δεν ανταποκρίθηκαν στο αίτημά μας για κάποιο σχόλιο επί του θέματος.

Ο Enrico Trigoso αρθρογραφεί για την Epoch Times, εστιάζοντας κυρίως στην περιοχή της Νέας Υόρκης.

 

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

Σχολιάστε