Δευτέρα, 22 Απρ, 2024
Ο Δρ. Ρόμπερτ Μαλόουν στην Ουάσινγκτον στις 5 Ιανουαρίου 2022. (American Thought Leaders/EpochTV)

Δρ. Ρόμπερτ Μαλόουν για τα εμβόλια COVID-19: «Σκεφτείτε το διπλά πριν εμβολιάσετε τα παιδιά σας»

Ο Δρ. Ρόμπερτ Μαλόουν, ιολόγος και ανοσολόγος που έχει συμβάλει σημαντικά στην τεχνολογία των εμβολίων mRNA, απηύθυνε αυστηρή προειδοποίηση για όσους θέλουν να εμβολιάσουν τα παιδιά τους κατά του COVID-19.

«Σκεφτείτε το διπλά πριν εμβολιάσετε τα παιδιά σας. Διότι αν συμβεί κάτι κακό, δεν μπορείτε να πάτε πίσω και να πείτε, “ουπς, θέλω μια επανάληψη”», δήλωσε ο Μαλόουν στην εκπομπή “American Thought Leaders” του EpochTV σε συνέντευξη, το 1ο μέρος της οποίας έκανε πρεμιέρα την Κυριακή.

Είπε επίσης: «Είναι σαφές ότι οι γονείς θα πρέπει να το σκεφτούν διπλά πριν εμβολιάσουν το παιδί τους», προσθέτοντας ότι μπορεί να εμφανιστούν σοβαρές ανεπιθύμητες παρενέργειες και μπορεί να είναι «τόσο σοβαρές που να βάλουν το παιδί σας στο νοσοκομείο».

Ο Μαλόουν σημείωσε ότι όσον αφορά τη μυοκαρδίτιδα, ή τη φλεγμονή της καρδιάς, «υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ότι αν το παιδί σας κάνει το εμβόλιο, δεν θα υποστεί βλάβη, δεν θα παρουσιάσει κλινικά συμπτώματα – [αλλά] μπορεί να έχει υποκλινική βλάβη».

«Αλλά το ερώτημα είναι, θέλετε να πάρετε αυτό το ρίσκο με το παιδί σας; Διότι αν τραβήξετε το κοντό ξυλάκι και το παιδί σας υποστεί βλάβη, τα περισσότερα από αυτά τα πράγματα, αν όχι όλα, είναι μη αναστρέψιμα. Δεν υπάρχει τρόπος να τα διορθώσεις», δήλωσε. «Και λαμβάνω αυτά τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όλη την ώρα: ‘Γιατρέ, γιατρέ, τι μπορούμε να κάνουμε; Αυτό συνέβη. Και όταν συμβεί, δεν μπορείς να γυρίσεις πίσω, δεν μπορείς να ξαναφτιάξεις τον Humpty Dumpty».

Επεσήμανε πληροφορίες που συγκεντρώθηκαν στον ιστότοπό του, οι οποίες περιλαμβάνουν έναν κατάλογο μελετών που έχουν αξιολογηθεί από ομότιμους και σχετίζονται με τις ανεπιθύμητες ενέργειες του εμβολίου COVID-19 σε παιδιά, με κυριότερη τη μυοκαρδίτιδα. Ο δικτυακός τόπος περιλαμβάνει επίσης μια συλλογή αναφορών ανεπιθύμητων ενεργειών καθώς και αναφορών θανάτου στην παιδιατρική κοινότητα, που υποβάλλονται στο Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων Εμβολίων (VAERS).

«Βρίσκονται εκεί ως σύνδεσμοι προς τη βάση δεδομένων VAERS, και αν κάνετε κλικ πάνω τους, μπορείτε να δείτε την πραγματική έκθεση VAERS που κατατέθηκε από έναν γιατρό και λέει ότι αυτό συνέβη», δήλωσε ο Μαλόουν. «Και μπορείτε να πάρετε τη δική σας απόφαση σχετικά με το αν πιστεύετε ή όχι ότι αυτό σχετίζεται με το εμβόλιο. Έτσι, όλα αυτά τα δεδομένα υπάρχουν».

Ένα 5χρονο κορίτσι κοιτάζει το χέρι του αφού έκανε το εμβόλιο COVID-19 της Pfizer στη Νέα Υόρκη στις 8 Νοεμβρίου 2021. (Michael M. Santiago/Getty Images)

 

Μια σελίδα στον ιστότοπο του Μαλόουν παραπέμπει σε μια εργασία που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Toxicology Reports, στην οποία οι συγγραφείς σημείωσαν, χρησιμοποιώντας δεδομένα από τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC), ότι τα κανονικοποιημένα δεδομένα για τους κατά κεφαλήν θανάτους από τον COVID-19 είναι “αμελητέα στα παιδιά”, ενώ οι θάνατοι μετά τον εμβολιασμό με το COVID-19 είναι “λίγοι, αλλά όχι αμελητέοι, στα παιδιά”.

«Για τα παιδιά οι πιθανότητες θανάτου από τον COVID-19 είναι αμελητέες, αλλά οι πιθανότητες σοβαρής βλάβης κατά τη διάρκεια της ζωής τους από τους τοξικούς εμβολιασμούς δεν είναι αμελητέες», έγραψαν οι συγγραφείς στην εργασία με τίτλο “Γιατί εμβολιάζουμε τα παιδιά κατά του COVID-19;”.

Η τελευταία προειδοποίηση του Μαλόουν έρχεται μετά την έκδοση μιας δήλωσης στα μέσα Δεκεμβρίου 2021 που απευθυνόταν στους γονείς, στην οποία ανέφερε ότι όσον αφορά τα εμβόλια COVID-19 με βάση το mRNA, “ένα ιικό γονίδιο θα εγχυθεί στα κύτταρα των παιδιών σας” που “αναγκάζει τον οργανισμό του παιδιού σας να παράγει τοξικές πρωτεΐνες αιχμής”.

«Αυτές οι πρωτεΐνες συχνά προκαλούν μόνιμες βλάβες στα κρίσιμα όργανα των παιδιών, συμπεριλαμβανομένου του εγκεφάλου και του νευρικού τους συστήματος, της καρδιάς και των αιμοφόρων αγγείων τους, συμπεριλαμβανομένων των θρόμβων αίματος, του αναπαραγωγικού τους συστήματος, και αυτό το εμβόλιο μπορεί να προκαλέσει θεμελιώδεις αλλαγές στο ανοσοποιητικό τους σύστημα».

Ο Μαλόουν είναι κάθετα αντίθετος με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό COVID-19 στα παιδιά. Είναι ο επικεφαλής επιστημονικός υπεύθυνος και υπεύθυνος κανονισμών του The Unity Project, ενός κινήματος που επιδιώκει να αντισταθεί στις εντολές εμβολιασμού COVID-19 για τα παιδιά K-12.

«Η θέση του Unity Project βασίζεται στη λογική της ενημερωμένης συναίνεσης έναντι του αναγκαστικού εμβολιασμού – ότι οι εντολές δεν πρέπει να συμβαίνουν», δήλωσε ο Μαλόουν στο EpochTV. «Το κράτος δεν θα έπρεπε να επιβάλλεται στην οικογένεια. Οι αποφάσεις ανήκουν στο επίπεδο των γονέων και όχι στο επίπεδο του κράτους ή της σχολικής επιτροπής. Οι σχολικές επιτροπές και τα σχολεία και οι εκπαιδευτικοί δεν έχουν κανένα δικαίωμα να κατανοούν και να αναζητούν ιατρικές πληροφορίες για τους μαθητές τους, αυτό είναι παράνομο. Και όμως, αυτό γίνεται συνεχώς. Και οι μαθητές εκφοβίζονται αν δεν έχουν κάνει το εμβόλιο».

Ο Μαλόουν είναι επίσης πρόεδρος της Διεθνούς Συμμαχίας Ιατρών και Ιατρικών Επιστημόνων (International Alliance of Physicians and Medical Scientists) – μιας ομάδας 16.000 επαγγελματιών που έχουν υπογράψει μια διακήρυξη στην οποία αναφέρεται ότι τα υγιή παιδιά “δεν πρέπει να υπόκεινται σε αναγκαστικό εμβολιασμό”.

«Οι εντολές είναι παράνομες με βάση τον Κώδικα της Νυρεμβέργης, τη Συμφωνία του Ελσίνκι, την Έκθεση Μπέλμοντ», δήλωσε ο Μαλόουν. «Αυτά συνέχισαν να είναι μη αδειοδοτημένα προϊόντα, είναι διαθέσιμα μόνο μέσω έγκρισης επείγουσας χρήσης … Αυτά δεν είναι αδειοδοτημένα προϊόντα και εξαναγκάζονται στα παιδιά σας και έχουν κινδύνους. Και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης -μέσω της λογοκρισίας τους- και οι τεχνολογικοί κολοσσοί, εμποδίζουν τη δυνατότητά σας να μάθετε ποιοι είναι αυτοί οι κίνδυνοι, ώστε να μπορείτε να λάβετε μόνοι σας μια ενημερωμένη απόφαση για τα παιδιά σας. Αυτό είναι ένα τεράστιο έγκλημα κατά τη γνώμη μου».

Δημοτικοί υπάλληλοι κρατούν πλακάτ και φωνάζουν συνθήματα καθώς διαδηλώνουν στη γέφυρα του Μπρούκλιν κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού COVID-19, στη Νέα Υόρκη στις 25 Οκτωβρίου 2021. (Ed Jones/AFP via Getty Images)

 

Ο Μαλόουν δήλωσε ότι ο κόσμος μπορεί να συμμετάσχει σε μια συγκέντρωση και πορεία “Defeat the Mandates” στην Ουάσινγκτον, η οποία έχει προγραμματιστεί για τις 23 Ιανουαρίου, για να ενωθεί ενάντια στους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς.

Δύο εμβόλια με βάση το mRNA COVID-19 είναι επί του παρόντος διαθέσιμα στις Ηνωμένες Πολιτείες υπό έγκριση επείγουσας χρήσης (EUA) – το ένα από την Pfizer-BioNTech και το άλλο από τη Moderna.

Το μόνο εμβόλιο COVID-19 που έχει εγκριθεί από τον Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) για άτομα ηλικίας 16 ετών και άνω είναι το εμβόλιο COVID-19 της Pfizer και της BioNTech, το οποίο κυκλοφορεί στην αγορά με την ονομασία Comirnaty. Οι δόσεις πρόκειται να παραχθούν στο μέλλον, σύμφωνα με τα έγγραφα του FDA.

Μια ξεχωριστή, υπάρχουσα προμήθεια εμβολίων COVID-19 υπό την Pfizer-BioNTech συνεχίζει να είναι διαθέσιμη βάσει επικαιροποιημένης EUA για άτομα άνω των 16 ετών. Ο FDA χορήγησε επίσης EUA για το εμβόλιο COVID-19 της Pfizer-BioNTech για τα άτομα ηλικίας 12-15 ετών τον Μάιο του 2021 και για τα παιδιά ηλικίας 5-11 ετών τον Οκτώβριο του 2021.

Η Καλιφόρνια, τον Οκτώβριο του 2021, έγινε η πρώτη πολιτεία που θα επιβάλει τα εμβόλια COVID-19 για τα παιδιά, ενώ ακολουθεί η Λουιζιάνα τον Δεκέμβριο του 2021. Και οι δύο πολιτείες δήλωσαν ότι θα εφαρμόσουν την εντολή μόνο εάν ο FDA εγκρίνει πλήρως τα εμβόλια για τα παιδιά.

Το εμβόλιο της Pfizer παραμένει το μοναδικό εμβόλιο κατά του COVID-19 που διατίθεται για άτομα ηλικίας κάτω των 18 ετών στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο FDA τον Οκτώβριο του 2021 καθυστέρησε την απόφαση σχετικά με το αν θα χορηγήσει στην Moderna EUA για το COVID-19 για άτομα ηλικίας 12 έως 17 ετών, λέγοντας ότι χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να εξετάσει περαιτέρω τον κίνδυνο του εμβολίου για μυοκαρδίτιδα σε αυτόν τον πληθυσμό.

Η Epoch Times επικοινώνησε με την Pfizer-BioNTech και τον FDA για σχόλια.

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σχολιάστε