Τετάρτη, 29 Νοέ, 2023
By arrideo/Shutterstock

Γιατρός της Frontline Care μοιράζεται πώς να τερματιστεί ο COVID

Σύμφωνα με τον εν λόγω γιατρό εντατικής θεραπείας, κάθε μεγάλη κοινωνία έχει αποτύχει να παράσχει ειλικρινή, χρήσιμη επιστημονική πληροφόρηση. Και αυτό έχει οδηγήσει σε περιττούς θανάτους και σε μια πανδημία που δεν έπρεπε ποτέ να συμβεί.

Ο Δρ. Πολ Μάρικ, γιατρός εντατικής θεραπείας στο Γενικό Νοσοκομείο Sentara Norfolk στην Ανατολική Βιρτζίνια, είναι γνωστός για το έργο του στη δημιουργία του «Κοκτέιλ Μάρικ», το οποίο μειώνει σημαντικά τα ποσοστά θανάτου από σήψη χρησιμοποιώντας φθηνά, ασφαλή, γενόσημα φάρμακα. Στο παραπάνω βίντεο, μιλάει με τον Δρ. Μομπίν Σάιντ για τις τάσεις στη διαχείριση του COVID-19, καθώς και για το τι πιστεύει ότι θα μπορούσε να έχει εξαλείψει τον ιό από νωρίς.

Σύμφωνα με τον Μάρικ, η αντιμετώπιση των ασθενών με COVID-19 στα αρχικά στάδια της νόσου ήταν κακοτεχνία στις ΗΠΑ και παγκοσμίως, και η συνεχιζόμενη σύσταση να μένουν οι άνθρωποι στο σπίτι και να απομονώνονται, ενώ δεν κάνουν τίποτα μέχρι μελανιάσουν από την έλλειψη οξυγόνου, είναι ντροπή, επειδή υπάρχουν διαθέσιμες επιλογές πρώιμης θεραπείας.

«Υπάρχει επιστημονικό κενό και αυτό ξεκινά από τον Μάρτιο του περασμένου έτους», δήλωσε ο Μάρικ. «Υπήρξε πλήρης αποτυχία των μεγάλων ιατρικών ιδρυμάτων σε όλο τον κόσμο. Κάθε μεγάλη κοινωνία έχει αποτύχει να παράσχει ειλικρινείς χρήσιμες επιστημονικές πληροφορίες».

Ενώ ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών και τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας έχουν δηλώσει ότι δεν υπάρχει θεραπεία για τον COVID-19, παρά μόνο υποστηρικτική φροντίδα για την αντιμετώπιση του πυρετού ή την παροχή υγρών, ο Μάρικ χαρακτηρίζει αυτό ως εξωφρενικό:

«Παρόλο που μπορεί να μην έχουμε τις καλύτερες απαντήσεις, έχουμε κάποιες απαντήσεις και το να λέμε στους ανθρώπους να μείνουν στο σπίτι και να απομονωθούν μέχρι να μελανιάσουν είναι ένας παραλογισμός που στην πραγματικότητα προκαλεί μεγάλη ζημιά, επειδή τώρα περιμένουμε τον ιό να προκαλέσει, σε ορισμένους ανθρώπους, την καταιγίδα κυτταροκινών. Και όταν φτάσουν σε αυτή την κατάσταση είναι πολύ δύσκολο να την αντιστρέψουμε και να τη σταματήσουμε και να τους επαναφέρουμε».

Το πρωτόκολλο θεραπείας COVID-19 του FLCC

Ο Μάρικ και τέσσερις άλλοι γιατροί εντατικής θεραπείας σχημάτισαν την Ομάδα Εργασίας για την Εντατική Φροντίδα του COVID-19 Front Line (FLCCC) νωρίς στην πανδημία. Δεν αρκέστηκε να προσφέρει στους ασθενείς με COVID-19 «υποστηρικτική φροντίδα». Ο Μάρικ επιστράτευσε μερικούς από τους πιο ενημερωμένους ειδικούς πνευμονικής εντατικής θεραπείας για να λύσουν το παζλ της θεραπείας του COVID-19, εστιάζοντας στη διακοπή της υπερανοσολογικής αντίδρασης – συμπεριλαμβανομένης της φλεγμονής πολλών οργάνων και της πήξης – η οποία είναι συνήθως αυτή που οδηγεί στο θάνατο στις θανατηφόρες περιπτώσεις COVID-19.

Ο Μάρικ δήλωσε στο περιοδικό Mountain Home: «Ως γιατροί πνευμονικής εντατικής θεραπείας γνωρίζουμε πώς να αντιμετωπίζουμε τη φλεγμονή και την πήξη, με κορτικοστεροειδή και αντιπηκτικά. Είναι πρώτης τάξης επιστήμη». Ωστόσο, όταν ξεκίνησε η πανδημία, οι ενημερώσεις στον Τύπο παρέλειψαν να συμπεριλάβουν κλινικούς γιατρούς που πραγματικά αντιμετώπιζαν ασθενείς με COVID-19 για να δηλώσουν «αυτά είναι τα συμπτώματα και αυτό πρέπει να κάνετε».

Το FLCCC κυκλοφόρησε το πρωτόκολλο MATH+ για τους νοσηλευόμενους ασθενείς με COVID-19 τον Μάρτιο του 2020. Παίρνει το όνομά του από το:

  • Ενδοφλέβια μεθυλπρεδνιζολόνη
  • Υψηλή δόση ενδοφλέβιου ασκορβικού οξέος (βιταμίνη C)
  • Συν προαιρετικές θεραπείες θειαμίνη, ψευδάργυρος και βιταμίνη D
  • Πλήρης δόση ηπαρίνης χαμηλού μοριακού βάρους

Το πρωτόκολλο MATH+ οδήγησε σε υψηλά ποσοστά επιβίωσης. Από τους περισσότερους από 100 νοσηλευόμενους ασθενείς COVID-19 που έλαβαν θεραπεία με το πρωτόκολλο MATH+ στα μέσα Απριλίου 2020, μόνο δύο πέθαναν. Και οι δύο ήταν 80 ετών και είχαν προχωρημένες χρόνιες παθήσεις. Το FLCCC δημιούργησε επίσης το I-MASK+, το οποίο είναι το πρωτόκολλο μαζικής διανομής τους για την πρόληψη και την εξωνοσοκομειακή θεραπεία του COVID-19.

Οδηγός βήμα προς βήμα για την πρόληψη και την έγκαιρη θεραπεία του COVID

Το πρωτόκολλο I-MASK+ του FLCCC μπορείτε να το κατεβάσετε ολόκληρο,9 δίνοντάς σας βήμα προς βήμα οδηγίες για τον τρόπο πρόληψης και θεραπείας των πρώιμων συμπτωμάτων του COVID-19. Το πρωτόκολλο πρόληψης απευθύνεται σε όσους διατρέχουν υψηλό κίνδυνο για COVID-19 ή γνωρίζουν ότι έχουν εκτεθεί και περιλαμβάνει:

  • Ιβερμεκτίνη
  • Βιταμίνη D3
  • Βιταμίνη C
  • Κουερσετίνη
  • Ψευδάργυρο
  • Μελατονίνη

Το πρώιμο πρωτόκολλο εξωτερικών ασθενών, για όσους έχουν πρώιμα συμπτώματα, περιλαμβάνει όλα τα παραπάνω, συν ασπιρίνη και ρινοφαρυγγική εξυγίανση, όπως εισπνοή αιθέριων ελαίων με ατμό τρεις φορές την ημέρα μαζί με γαργάρες στοματικού διαλύματος χλωρεξιδίνης και ρινικό σπρέι μπεταντίν. Σε ορισμένες περιπτώσεις συνιστάται επίσης φλουβοξαμίνη και συνιστάται η παρακολούθηση των επιπέδων κορεσμού οξυγόνου με παλμικό οξύμετρο.

Το FLCCC διαθέτει επίσης πρωτόκολλα για την κατ’ οίκον πρόληψη και την πρώιμη θεραπεία, που ονομάζονται I-MASS, τα οποία περιλαμβάνουν ιβερμεκτίνη, βιταμίνη D3, πολυβιταμίνη και ψηφιακό θερμόμετρο για την παρακολούθηση της θερμοκρασίας του σώματός σας στη φάση της πρόληψης και ιβερμεκτίνη, μελατονίνη, ασπιρίνη και αντισηπτικό στοματικό διάλυμα για την πρώιμη κατ’ οίκον θεραπεία. Οι οικιακές ή στενές επαφές των ασθενών με COVID-19 μπορούν να λάβουν ιβερμεκτίνη (18 χιλιοστόγραμμα, στη συνέχεια επαναλάβετε τη δόση σε 48 ώρες) για πρόληψη μετά την έκθεση.

Το αρχικό πρωτόκολλο COVID του Μάρικ, που κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2020, συνιστούσε την υδροξυχλωροκίνη (HCQ), ένα ιονοφόρο ψευδαργύρου, για τη μείωση της διάρκειας της ιικής έκχυσης, ιδίως σε ηλικιωμένους ασθενείς με συννοσηρότητες. Ωστόσο, το πιο πρόσφατο πρωτόκολλο I-MASK+, που ενημερώθηκε στις 30 Ιουνίου 2021, συνιστά αντ’ αυτού την κερκετίνη. Η κερκετίνη, επίσης ένας ιονοφόρος ψευδαργύρου, είναι μια εναλλακτική λύση του HCQ χωρίς ιατρική συνταγή και λειτουργεί όπως και το HCQ. Σύμφωνα με τον Μάρικ:

«Πειραματικά και πρώιμα κλινικά δεδομένα (δημοσιευμένα σε περιοδικά υψηλής εμβέλειας) υποδηλώνουν ότι η ένωση αυτή έχει ευρείες αντιικές ιδιότητες (μεταξύ άλλων κατά του κορονοϊού) και δρα σε διάφορα στάδια του κύκλου ζωής του ιού. Φαίνεται επίσης να είναι ισχυρός αναστολέας των πρωτεϊνών θερμικού σοκ (HSP 40 και 70), οι οποίες απαιτούνται για τη συναρμολόγηση των ιών».

Η λογοκρισία κρατάει αυτές τις πληροφορίες σιωπηλές

Εάν εκπλαγήκατε όταν ακούσατε ότι υπάρχει ένα καθιερωμένο πρωτόκολλο για την πρόληψη και τη θεραπεία του COVID-19, είναι πιθανότατα επειδή δεν έχετε ακούσει τίποτα γι’ αυτό στα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης. Αυτό είναι σκόπιμο και αποτελεί παράδειγμα της λογοκρισίας που λαμβάνει χώρα καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας. «Αυτό που περνάμε τώρα είναι πρωτοφανές στην ιστορία της επιστήμης», δήλωσε ο Μάρικ.

«Εννοώ ότι αυτό πηγαίνει πίσω στη μαγεία και σε πραγματικά προϊστορικές συμπεριφορές. Η επιστήμη βασίζεται στην ανταλλαγή πληροφοριών και αυτή έχει λογοκριθεί. Έτσι, νομίζω ότι η ιστορία θα ανατρέξει πολύ δυσμενώς σε αυτή την περίοδο».

«Νομίζω ότι πρόκειται για μια πολύ σκοτεινή περίοδο στην ιστορία της ανθρωπότητας, στην ιστορία της επιστήμης, στην ιστορία του Τύπου, ξέρετε, στην ιστορία της ελευθερίας του λόγου, μόνο και μόνο λόγω της πλήρους έλλειψης πληροφοριών, της παραπληροφόρησης και της λογοκρισίας. Εννοώ ότι είναι παράλογο … αυτό που λέμε λογοκρίνεται και χαρακτηρίζεται ως επιστημονική παραπληροφόρηση».

Η ιβερμεκτίνη είναι ένα τρανταχτό παράδειγμα, το οποίο συνεχίζει να αγνοείται, παρόλο που έχει επιδείξει αξιοσημείωτη επιτυχία στην πρόληψη και τη θεραπεία του COVID-19. Ήταν Δεκέμβριος του 2020 όταν το FLCCC ζήτησε την ευρεία υιοθέτηση της ιβερμεκτίνης, τόσο ως προφυλακτικού όσο και για τη θεραπεία όλων των φάσεων του COVID-19.

Σε μια δοκιμή, 58 εθελοντές έλαβαν 12 χιλιοστόγραμμα ιβερμεκτίνης μία φορά το μήνα για τέσσερις μήνες. Μόνο τέσσερις (6,96%) εμφάνισαν ήπια συμπτώματα COVID-19 κατά τη διάρκεια της δοκιμαστικής περιόδου από τον Μάιο έως τον Αύγουστο του 2020. Συγκριτικά, 44 από τους 60 εργαζόμενους στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης (73,3%) που είχαν αρνηθεί τη φαρμακευτική αγωγή διαγνώστηκαν με COVID-19. Η ιβερμεκτίνη είναι ασφαλής, φθηνή και ευρέως διαθέσιμη, με αντιικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, γεγονός που οδηγεί τον Μάρικ να την περιγράψει ως το τέλειο φάρμακο για τη θεραπεία του COVID-19.

Ενώ όλο και περισσότεροι γιατροί και χώρες έχουν υιοθετήσει τη χρήση της ιβερμεκτίνης για τον COVID-19, πολλοί περισσότεροι την αρνούνται, φτάνοντας ακόμη και στο σημείο να απαγορεύουν τη χρήση της για τους ασθενείς. Έχουν ακολουθήσει νομικές μάχες, με τα μέλη των οικογενειών να επιστρατεύουν δικηγόρους για να πολεμήσουν τα διοικητικά συμβούλια των νοσοκομείων προκειμένου να δώσουν στους ετοιμοθάνατους αγαπημένους τους τα σωτήρια χάπια – ακόμη και όταν έχουν εξαντληθεί όλες οι άλλες θεραπευτικές επιλογές. Χρειάζεται επείγουσα αλλαγή, δήλωσε ο Μάρικ, επειδή τα κέρδη μπαίνουν πάνω από τις ζωές:

«Η παραγωγή χρημάτων και η κερδοσκοπία είναι αυτό που οδηγεί σε αυτό -όχι η διάσωση ζωών- και αυτό που τους ενδιαφέρει περισσότερο είναι να διατηρήσουν αυτό το μοναδικό όργανο, το οποίο μπορεί να υποστεί τη μεγαλύτερη ζημιά, δηλαδή την πίσω τσέπη. Φοβούνται μήπως η πίσω τσέπη υποστεί ζημιά. Η καρδιά, ο εγκέφαλος, ο πνεύμονας, δεν τους ενδιαφέρει. Είναι η πίσω τσέπη που το οδηγεί αυτό».

Τα πιο επικίνδυνα εμβόλια που έχουμε χρησιμοποιήσει ποτέ

Η γνώση ότι υπάρχουν θεραπευτικές επιλογές μπορεί να αλλάξει τις αποφάσεις των ανθρώπων σχετικά με τα εμβόλια COVID-19, τα οποία ο Μάρικ περιγράφει ως «κατηγορηματικά και χωρίς αμφιβολία … τα πιο επικίνδυνα εμβόλια που έχουμε χρησιμοποιήσει ποτέ». Σε πλήρη αποκάλυψη, ο ίδιος ο Μάρικ είναι εμβολιασμένος, έχοντας λάβει το εμβόλιο COVID-19 mRNA της Pfizer, το οποίο, όπως είπε, έλαβε καθώς είναι άνω των 60 ετών, γεγονός που τον κατατάσσει σε υψηλότερη κατηγορία κινδύνου.

Ωστόσο, αν ήταν 24 ετών, ο Μάρικ δήλωσε ότι δεν θα εμβολιαζόταν, και δεν το συνιστά ούτε για νεότερα παιδιά, καθώς πιστεύει ότι για άτομα κάτω των 30 ετών χωρίς παράγοντες κινδύνου, οι κίνδυνοι του εμβολίου COVID-19 υπερτερούν εκείνων του εμβολίου:

«Νομίζω ότι ο κίνδυνος κακής έκβασης του COVID σε ένα παιδί ηλικίας 12 έως 17 ετών είναι πολύ χαμηλός και ο κίνδυνος ανεπιθύμητης ενέργειας από το εμβόλιο είναι πιθανώς πολύ υψηλότερος. Επομένως, δεν είναι απλώς λογικό να επιβάλλετε τον εμβολιασμό σε τέτοια παιδιά».

«Νομίζω ότι πρόκειται για μια αναλογία οφέλους-κινδύνου. Αν ήταν διαβητικοί τύπου 1, αν ήταν ανοσοκατεσταλμένοι, αν ήταν σοβαρά παχύσαρκοι, μπορεί να θέλατε να το ξανασκεφτείτε, αλλά ένα υγιές παιδί ηλικίας 12 έως 17 ετών, κατά τη γνώμη μου και προφανώς είναι η γνώμη μου, θα ήμουν διστακτικός στο να εμβολιάσω αυτά τα παιδιά».

Ενώ ο Μάρικ πιστεύει ότι τα εμβόλια μπορεί να είναι «κάπως αποτελεσματικά» στη μείωση των περιπτώσεων νοσηλείας και θανάτου από COVID-19, τονίζει ότι συνοδεύονται από σημαντικούς κινδύνους. «Ο αριθμός των παρενεργειών και των θανάτων από αυτά τα εμβόλια – και αυτό βασίζεται σε αναφερόμενα στοιχεία από τον ΠΟΥ και το δίκτυο VAERS – ο αριθμός των θανάτων και των ανεπιθύμητων ενεργειών είναι μια τάξη μεγέθους 10 έως 100 φορές μεγαλύτερος από οποιοδήποτε άλλο εμβόλιο».

Αναφέρεται στη μαζική εκστρατεία εμβολιασμού COVID ως το μεγαλύτερο πείραμα που έγινε στην ιστορία της ανθρωπότητας και επισημαίνει ότι δεν γνωρίζουμε ποιες θα είναι οι μακροπρόθεσμες επιπτώσεις. «Και για να γίνει ακόμη χειρότερο», λέει ο Μάρικ, «οι εταιρείες εμβολίων γνωρίζουν πολλά για αυτά τα εμβόλια, αλλά δεν μας έχουν δώσει αυτές τις πληροφορίες. Είναι κρυφές».

«Για παράδειγμα, όταν κάνετε το εμβόλιο mRNA, οι άνθρωποι υποθέτουν ότι παραμένει στο χέρι, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Οι αιχμές τείνουν να εξαπλώνονται σε όλο το σώμα. Τώρα οι εταιρείες εμβολίων το γνωρίζουν αυτό, αλλά δεν θέλουν να μας το πουν. Πρέπει να το ανακαλύψουμε μόνοι μας.

… πρέπει να σεβαστούμε την αυτονομία [των ανθρώπων]. Πρέπει να σεβαστούμε τη συγκατάθεσή τους μετά από ενημέρωση. Θα πρέπει να μπορούν να αποφασίζουν μόνοι τους. Δεν πρέπει να το επιβάλλουμε αυτό στους ανθρώπους και αυτή η εντολή που έχουν τα κολέγια και ορισμένα νοσοκομεία, νομίζω ότι αντιβαίνει στα θεμέλια της ελευθερίας της επιλογής, της ελευθερίας να κάνεις στο σώμα σου ό,τι σέβεσαι και της ελευθερίας της συναίνεσης».

Τα συμπτώματα του μακρού COVID «ταυτίζονται» με το σύνδρομο του εμβολιασμού

Το FLCCC διαθέτει επίσης ένα πρωτόκολλο διαχείρισης – I-RECOVER – για το σύνδρομο μακράς διάρκειας COVID-19, το οποίο περιλαμβάνει μια σειρά συμπτωμάτων όπως κακουχία, πονοκεφάλους, επώδυνες αρθρώσεις, πόνο στο στήθος και γνωστική δυσλειτουργία.

Το πρωτόκολλο εξακολουθεί να εξελίσσεται καθώς μαθαίνουμε περισσότερα για την πάθηση, αλλά αξίζει να σημειωθεί ότι έχει χρησιμοποιηθεί με επιτυχία και για τη θεραπεία φλεγμονωδών συνδρόμων μετά από εμβολιασμό. Όπως σημειώνει ο Μάρικ, το μακρόχρονο COVID και τα μεταεμβολιαστικά φλεγμονώδη σύνδρομα μοιράζονται πολλές ομοιότητες, αλλά το τελευταίο αποτελεί ταμπού για να μιλάμε γι’ αυτό:

«Τα ανεπιθύμητα συμβάντα μετά τον εμβολιασμό είναι πολύ πιο συνηθισμένα στους νεότερους ανθρώπους. Αυτή είναι η εντύπωσή μας. Δεν υπάρχουν πολλά δεδομένα και αν μιλήσετε στους ειδικούς για ένα μετεμβολιαστικό σύνδρομο δεν έχουν ιδέα για τι πράγμα μιλάτε, επειδή … δεν είναι πολιτικά ορθό να μιλάτε γι’ αυτό. Δεν θέλουν να ακούσουν  γι’ αυτό.

Έτσι, απ’ όσο γνωρίζω, δεν υπάρχουν δημοσιεύσεις με αξιολόγηση από ομοτίμους σχετικά με το σύνδρομο μετά τον εμβολιασμό, αλλά γνωρίζουμε από ασθενείς ότι αναπτύσσουν συμπτώματα σχεδόν πανομοιότυπα με το σύνδρομο μακράς διάρκειας.

Αναπτύσσουν σοβαρά συμπτώματα που μοιάζουν πολύ με το σύνδρομο μετά τον εμβολιασμό. Οπότε, ξέρετε, οι άνθρωποι λένε: «Ω, είναι στο κεφάλι τους. Τα βγάζουν από το μυαλό τους. Είναι μια ψυχιατρική ασθένεια. Προσπαθούν να κερδίσουν κάτι από αυτό». Νομίζω ότι είναι μια πραγματική ασθένεια … και αυτοί οι άνθρωποι έχουν πραγματικά ενεργοποίηση των μονοκυττάρων που παράγει κυτταροκίνες, όπως το σύνδρομο post-COVID».

Με αυτόν τον τρόπο θα μπορούσε να τελειώσει η πανδημία σε ένα μήνα

Ο Σάιντ ρώτησε τον Μάρικ τι θα έκανε αν του δινόταν η ευκαιρία να τερματίσει την πανδημία τον επόμενο μήνα. Η απάντησή του ήταν εντυπωσιακά απλή: ένα πρόγραμμα μαζικής διανομής ιβερμεκτίνης μαζί με μελατονίνη, βιταμίνη D και ασπιρίνη. Υποθέτοντας ότι όλοι έχουν μολυνθεί και θεραπεύοντας με αυτόν τον ασφαλή συνδυασμό φθηνών ενώσεων, ο Μάρικ λέει: «Θα εξαλείψουμε τον SARS-CoV-2. Θα εξαφανιστεί».

Αυτό όμως δεν είναι πιθανό να συμβεί, λόγω «οικονομικών και πολιτικών παραγόντων που επωφελούνται από τη συνεχιζόμενη πανδημία». Ο Μάρικ τοποθετήθηκε επίσης σχετικά με τη θεωρία περί διαρροής από το εργαστήριο, σύμφωνα με την οποία ο SARS-CoV-2 προήλθε από ένα εργαστήριο στη Γούχαν της Κίνας:

«Νομίζω ότι η υπεροχή των αποδεικτικών στοιχείων υποδηλώνει σε μεγάλο βαθμό ότι επρόκειτο για έναν χειραγωγημένο ιό που είτε διέρρευσε κατά λάθος είτε από σχεδιασμό διέρρευσε από το εργαστήριο της Γούχαν… η μοριακή δομή της πρωτεΐνης-ακίδας υποδηλώνει ότι επρόκειτο για έναν χειραγωγημένο ιό που η πρωτεΐνη είχε ειδικά χειραγωγηθεί και ενισχυθεί …

Η ποικιλομορφία των συμπτωμάτων, τα συστήματα που εμπλέκει, το βάθος της βλάβης που προκαλεί και η διάρκεια της βλάβης – ότι πρώτα προκαλεί την οξεία και στη συνέχεια γίνεται μακροχρόνια COVID και στη συνέχεια απλά συνεχίζει να κάθεται μαζί μας – δεν έχω δει κανέναν άλλο ιό κατά τη διάρκεια της ζωής μου, ο οποίος να κάνει αυτού του είδους την καταστροφή».

Προχωρώντας προς τα εμπρός, ο Μάρικ δηλώνει ότι οι αξιωματούχοι υγείας πρέπει να μάθουν από τα τεράστια λάθη που έγιναν κατά τη διάρκεια της πανδημίας, τα οποία ανέδειξαν την παγκόσμια έλλειψη συνεργασίας μεταξύ των παρόχων υγειονομικής περίθαλψης μαζί με την έλλειψη ειλικρίνειας και διαφάνειας.

«Αυτή η πανδημία αποτέλεσε παράδειγμα για το τι δεν πρέπει να κάνουμε. Νομίζω ότι ό,τι θα μπορούσε να πάει στραβά πήγε στραβά», δήλωσε. Μόλις ο COVID τεθεί υπό έλεγχο, ο Μάρικ ελπίζει να επικεντρώσει εκ νέου τις προσπάθειές του στη σήψη, η οποία παραμένει η κύρια αιτία θανάτου συνολικά και συμβάλλει επίσης σημαντικά στο θάνατο των ασθενών του COVID-19.

 

Αναφορές

Mountain Home 1 Μαΐου 2021

YouTube 30 Ιουνίου 2021

YouTube 30 Ιουνίου 2021

YouTube 30 Ιουνίου 2021

Mountain Home 1 Μαΐου 2021

Mountain Home 1 Μαΐου 2021

YouTube 30 Ιουνίου 2021

Dr. Pierre Kory Κατάθεση στη Γερουσία 6 Μαΐου 2020 (PDF)

Συμμαχία FLCCC, I-Mask+

Συμμαχία FLCCC, I-MASS

Πρωτόκολλο COVID 24 Μαρτίου 2020

FLCCC, Πρωτόκολλο I-MASK+ 30 Ιουνίου 2021

Πρωτόκολλο COVID 24 Μαρτίου 2020

YouTube 30 Ιουνίου 2021

FLCCC 8 Δεκεμβρίου 2020

Medpage Today 6 Ιανουαρίου 2021

Ευρωπαϊκό περιοδικό ιατρικών επιστημών και επιστημών υγείας 2020; 2(6)

Mountain Home 1 Μαΐου 2021

American Journal of Therapeutics Μάιος/Ιούνιος 2021, τόμος 28, τεύχος 3

YouTube 30 Ιουνίου 2021

Συμμαχία FLCCC, I-RECOVER

 

Οι απόψεις που εκφράζονται σε αυτό το άρθρο είναι γνώμες του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις της Epoch Times.

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σχολιάστε