Τρίτη, 05 Μαρ, 2024
Το Θέατρο Carousel φιλοξενεί μια κατασκήνωση για παιδιά με τραβεστί τον Ιούλιο του 2023 και λαμβάνει χρηματοδότηση από όλα τα επίπεδα της κυβέρνησης.

Κρατικά χρηματοδοτούμενο θέατρο του Βανκούβερ φιλοξενεί θερινή κατασκήνωση Drag Queen για παιδιά 7-11

Το Carousel Theatre του Βανκούβερ διοργανώνει μια καλοκαιρινή κατασκήνωση «junior drag» για παιδιά ηλικίας 7-11 ετών, όπου τα παιδιά λαμβάνουν «σετ εκκίνησης drag μακιγιάζ» και μαθαίνουν να βρίσκουν το «alter ego» τους.

Το θέατρο θα φιλοξενήσει επίσης ένα «teen drag camp» αυτό το καλοκαίρι για ηλικίες 12-17 ετών.

«Μπορεί να αναρωτιέστε, είναι το drag για παιδιά;» αναφέρει η ιστοσελίδα του θεάτρου. «Το ντραγκ είναι για όλους!» αναφέρεται.

Υποδηλώνει ότι το να ντύνεσαι είναι drag και όλοι το κάνουν. «Γονείς, αναρωτηθείτε, ποια είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που φοράτε στο σπίτι και αυτού που φοράτε στη δουλειά; Κάνεις drag, γλυκιά μου, απλά δεν το ξέρεις!».

Το θέατρο υποστηρίζεται από δημοτικά, επαρχιακά και ομοσπονδιακά κονδύλια. Πέρυσι έλαβε 41.000 δολάρια σε ομοσπονδιακή χρηματοδότηση και συνολικά 407.632 δολάρια από το 2014, σύμφωνα με τα στοιχεία των κυβερνητικών επιχορηγήσεων. Μεγάλο μέρος της ομοσπονδιακής χρηματοδότησης προέρχεται από το υπουργείο Πολιτιστικής Κληρονομιάς.

Η εφημερίδα Epoch Times ρώτησε το υπουργείο πώς απαντά στους επικριτές που λένε ότι η κατασκήνωση drag δεν είναι κατάλληλη για παιδιά και δεν θα έπρεπε να χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση, αλλά δεν έλαβε απάντηση μέχρι τη δημοσίευση.

«Αυτό είναι εντελώς αηδιαστικό. Κατασκηνώσεις που κατηχούν παιδιά ηλικίας μόλις 7 ετών με ιδεολογία φύλου και σεξουαλική σύγχυση προωθούνται και επιδοτούνται πλέον από όλα τα επίπεδα της κυβέρνησης», δήλωσε ο Μαξίμ Μπέρνιερ, ηγέτης του Λαϊκού Κόμματος του Καναδά, σε ένα tweet στις 31 Μαρτίου.

Δεν είναι η πρώτη παιδική κατασκήνωση drag στο Βανκούβερ. Το θέατρο Αβάνα φιλοξένησε ένα τέτοιο το 2019. Σύμφωνα με το θέατρο, ήταν η πρώτη κατασκήνωση drag all-ages στην πόλη.

Μια παρόμοια κατασκήνωση, για παιδιά ηλικίας 12-18 ετών, θα φιλοξενηθεί αυτό το καλοκαίρι από το Μουσείο Ποπ Κουλτούρας στο Σιάτλ. «Θα ερευνήσετε την ιστορία του drag και θα συνεργαστείτε με τοπικούς καλλιτέχνες για να δημιουργήσετε τις δικές σας περσόνες. Θα επιλέξετε το όνομά σας, θα εξερευνήσετε τεχνικές μαλλιών και μακιγιάζ και θα αναπτύξετε τη σκηνική παρουσία του χαρακτήρα σας», αναφέρει η ιστοσελίδα του.

Διαμαρτυρίες έχουν περιβάλει τις εκδηλώσεις drag για παιδιά σε ολόκληρο τον Καναδά, ιδίως τις ώρες παραμυθιού με drag που φιλοξενούνται από δημόσιες βιβλιοθήκες. Μετά από μια σειρά διαμαρτυριών στο Κάλγκαρι, η πόλη ψήφισε αυτό το μήνα έναν νόμο που απαγορεύει τις διαμαρτυρίες σε απόσταση 100 μέτρων από βιβλιοθήκες και κέντρα αναψυχής. Οι διαμαρτυρίες γύρω από τα κέντρα αναψυχής είχαν επικεντρωθεί στη χρήση των αποδυτηρίων από τρανσέξουαλ.

Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή, η αναπαραγωγή, η προσαρμογή, η λήψη, η διανομή, η χρήση ή η εκμετάλλευση με οποιονδήποτε τρόπο, εν όλω ή εν μέρει, της παρούσας ιστοσελίδας ή οποιουδήποτε υλικού που εμφανίζεται σε αυτήν (συμπεριλαμβανομένου του σχεδιασμού οποιωνδήποτε αντικειμένων) χωρίς τη ρητή έγγραφη άδεια της Epoch Times.

Ακολουθήστε μας στο Telegram @epochtimesgreece
Ακολουθήστε μας στο Facebook @epochtimesgreece
Ακολουθήστε μας στο Twitter @epochtimesgreece

 

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σχολιάστε