Παρασκευή, 19 Απρ, 2024
O Δρ Βλαντιμίρ Ζελένκο. (Ευγενική προσφορά του Ιδρύματος Ελευθερίας Zelenko)

Ο Δρ Βλαντιμίρ Ζελένκο, πρωτοπόρος της πρώιμης θεραπευτικής παρέμβασης COVID, απεβίωσε σε ηλικία 48 ετών

Ο Δρ Βλαντιμίρ Ζελένκο, γιατρός υποψήφιος για βραβείο Νόμπελ, ο οποίος ανακάλυψε και χρησιμοποίησε μια πρώιμη θεραπεία για τον COVID, που ονομάστηκε «Πρωτόκολλο Ζελένκο», απεβίωσε στις 30 Ιουνίου 2022, σε ηλικία 48 ετών, μετά από μακρά μάχη με τον καρκίνο.

Γεννήθηκε το 1973 στο Κίεβο της Ουκρανίας και ήρθε στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης το 1977 με την οικογένειά του.

Ο Ζελένκο απέκτησε πτυχίο χημείας με άριστα στο Πανεπιστήμιο Hofstra και στη συνέχεια απέκτησε διδακτορικό τίτλο στην Ιατρική Σχολή του Μπάφαλο το 2000.

Εξασκούσε το επάγγελμά του στο Μονρόε της Νέας Υόρκης το 2020, κατά τη διάρκεια της εμφάνισης της COVID-19, και του αποδίδεται ότι έχει θεραπεύσει περίπου 7.500 ασθενείς με τη μέθοδό του.

Ο γιατρός, ο οποίος δεν μπορούσε να κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια και να περιμένει να συμφωνήσουν οι πολιτικοί και οι αξιωματούχοι υγείας για τις συνταγογραφούμενες θεραπείες, επινόησε το «Πρωτόκολλο Ζελένκο» – έναν συνδυασμό υδροξυχλωροκίνης (HCQ), ψευδαργύρου, αζιθρομυκίνης και άλλων φαρμάκων, συμπεριλαμβανομένων των στεροειδών.

Ο ίδιος απέδωσε την ανακάλυψη της προαναφερθείσας θεραπείας σε θεϊκή παρέμβαση.

Αρκετοί ειδικοί και γιατροί που τον γνώριζαν προσωπικά εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους και επαίνεσαν τα επιτεύγματά του.

«Ο Δρ Ζελένκο δεν ήταν απλώς ο ήρωάς μας, ήταν ένας άνθρωπος του Θεού», δήλωσε στους Epoch Times ο Κέβιν Τζένκινς, συμπρόεδρος του Ιδρύματος Zelenko Freedom Foundation.

Vladimir Zelenko (Κ), Kevin Jenkins και Ann Vandersteel. (Ευγενική προσφορά του Ιδρύματος Ελευθερίας Zelenko)

 

«Πριν από δύο χρόνια, μπήκε στη φωτιά για να σώσει την ανθρωπότητα. Ο κόσμος είναι καλύτερα σήμερα εξαιτίας του θεϊκού θάρρους του. Οι προσευχές και η αγάπη μας πηγαίνουν στους φίλους και την οικογένεια του Ζεβ. Στο Ίδρυμα Ελευθερίας Ζελένκο, το όνειρό του για τον κόσμο δεν θα ξεχαστεί ποτέ. Θα εργαστούμε ακούραστα για να προωθήσουμε την κληρονομιά του και θα ενθαρρύνουμε όλους όσοι ανησυχούν για την αυξανόμενη απειλή της ιατρικής τυραννίας να σταθούν μαζί μας και να κάνουν μια θετική αλλαγή», πρόσθεσε ο Τζένκινς.

Η άλλη συμπρόεδρος του Ιδρύματος Zelenko Freedom Foundation, Ανν Βάντερστιλ, δήλωσε στους Epoch Times: «Ο Δρ Ζελένκο ήταν μια διόρθωση πορείας για την ανθρωπότητα. Ως άνθρωπος του Θεού, η πίστη του του έδωσε τη δύναμη να σταθεί στο ρήγμα και να παραδώσει το σωτήριο για τη ζωή του Πρωτόκολλο Ζελένκο, όταν η ιατρική κοινότητα παραπατούσε. Το Πρωτόκολλό του έσωσε εκατομμύρια ζωές παγκοσμίως και αποτελεί πρότυπο φροντίδας για τους γιατρούς που τιμούν τον όρκο του Ιπποκράτη».

Ο Ζελένκο, γνωστός και ως «Ζεβ», είχε στείλει επιστολή στον τότε πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ σχετικά με την υδροξυχλωροκίνη.

«Θυμάμαι ότι άκουσα τον Πρόεδρο Τραμπ κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης Τύπου τον Μάρτιο του 2020 να μιλάει για μια επιστολή που έλαβε από έναν αγροτικό γιατρό στα βόρεια της Νέας Υόρκης. Εκείνη την επιστολή που έσωσε εκατομμύρια ζωές. Ο Ζεβ είχε ανακαλύψει ότι η υδροξυχλωροκίνη ήταν, στην πραγματικότητα, μια αποτελεσματική θεραπεία για τον κορωνοϊό. Πιστεύω ότι αυτή ήταν η αρχή του τέλους της μεγάλης φαρμακοβιομηχανίας, και με την υποστήριξη του κοινού, θα συνεχίσουμε τον αγώνα του Ζεβ μέσω του Ιδρύματος Ελευθερίας Ζελένκο», δήλωσε η Βάντερστιλ.

Τον Μάρτιο του 2020, η Δρ Κριστιάνε Νόρθραπ, μέλος του Αμερικανικού Κολλεγίου Μαιευτικής και Γυναικολογίας, είχε μόλις καταθέσει υπέρ του νόμου LD798, ενός νόμου με τίτλο «Νόμος για την προστασία των παιδιών και των μαθητών του Μέιν από ασθένειες που μπορούν να προληφθούν με την κατάργηση ορισμένων εξαιρέσεων από τους νόμους που διέπουν τις απαιτήσεις εμβολιασμού» στην πολιτειακή Βουλή του Μέιν.

Ο νόμος ήταν ένα δημοψήφισμα για την ανατροπή του νόμου περί υποχρεωτικού εμβολιασμού στο Μέιν.

«Το δημοψήφισμα απέτυχε με μία ψήφο -και ως αποτέλεσμα, όλα τα παιδιά του Μέιν που πηγαίνουν σε νηπιαγωγεία, κολλέγια και δημόσια σχολεία είναι πλέον υποχρεωμένα να κάνουν τουλάχιστον 72 εμβόλια μέχρι την ηλικία των 18 ετών», δήλωσε η Νόρθραπ στους Epoch Times.

«Οι συνάδελφοί μου κατέθεταν επίσης στα νομοθετικά σώματα της πολιτείας τους -αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Μια κρυφή ατζέντα διαδραματιζόταν. Και περιλάμβανε αυτό το πράγμα που ονομάζουμε COVID, το οποίο ο συνάδελφός μου Δρ Λόρενς Παλέφσκι αποκάλεσε σωστά «δηλητήριο» από την αρχή. Ό,τι κι αν ήταν ή είναι ο COVID, ήταν σαφές ότι στο παρασκήνιο υπήρχε μια κρυφή ατζέντα. Δεν έβγαζε κανένα νόημα. Τα πάντα έκλεισαν εν μία νυκτί, και τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης άρχισαν να τρομοκρατούν τους ανθρώπους μέχρι θανάτου. Ήξερα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά από την αρχή – αλλά οτιδήποτε δημοσίευα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που ερχόταν σε αντίθεση με το επίσημο «αφήγημα του COVID» αντιμετωπίστηκε με λογοκρισία και δυσφημιστικά άρθρα στον Τύπο. Εκείνη την εποχή άκουσα για πρώτη φορά για το πρωτόκολλο Ζελένκο από έναν συνάδελφο βελονιστή στο Μπρούκλιν. Και άρχισα να ενημερώνω τον κόσμο γι’ αυτό. Και ότι δεν είχαν τίποτα να φοβηθούν. Βλέπετε, ο Δρ Ζεβ Ζελένκο που βρισκόταν στο σημείο μηδέν στη Νέα Υόρκη και η ορθόδοξη εβραϊκή κοινότητά του είχε πληγεί ιδιαίτερα. Μέσω ενός συνδυασμού έρευνας και θεϊκής έμπνευσης, ο Δρ Ζελένκο κατέληξε σε έναν συνδυασμό υδροξυχλωροκίνης (HCQ), ψευδαργύρου, βιταμίνης C, βιταμίνης D κ.λπ. Ακόμη και ο Πρόεδρος Τραμπ τον κάλεσε και άρχισε να αναφέρει την επιτυχία του HCQ. Τότε ήταν που τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα».

Η Νόρθραπ δεν είχε ιδέα ότι τα μέσα ενημέρωσης θα άρχιζαν να επιτίθενται στον Ζελένκο και στη φήμη του, συμπεριλαμβανομένων των ίδιων των συναδέλφων τους.

«Μέσα σε όλα αυτά, ο Δρ. Ζεβ Ζελένκο στάθηκε άφοβα υπέρ των ασθενών του -και των υπολοίπων από εμάς- σώζοντας εκατομμύρια ζωές. Καλούσε τα ιδρύματα που λογόκριναν και επιτίθονταν σε αυτόν και σε άλλους ανθρώπους που έλεγαν την αλήθεια. Η κατάθεσή του ενώπιον του Ραββινικού Δικαστηρίου στο Ισραήλ ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακή. Είπε ευθέως την αλήθεια – και ποτέ δεν υποχώρησε όπως τόσοι άλλοι. Αντίθετα, τα έβαλε όλα σε κίνδυνο – την καριέρα του, τη φήμη του, την υγεία του. Και συνέχισε να λέει την αλήθεια χωρίς φόβο μέχρι τη στιγμή που άφησε την τελευταία του πνοή. Είχα την τύχη να συναντήσω τον Δρ Ζελένκο σε ένα ιδιωτικό ζουμ και να βιώσω, προσωπικά, πόσο μεγάλο λιοντάρι του Θεού ήταν. Ο Δρ Ζελένκο ήταν ένας ζωντανός θρύλος. Και θα τον θυμούνται εκατομμύρια από εμάς με αγάπη και ευγνωμοσύνη», δήλωσε η Νόρθραπ.

Ο εμβολιολόγος Δρ Ρόμπερτ Μαλόουν, βασικός συντελεστής της τεχνολογίας mRNA, ανήρτησε την 1η Ιουλίου στο υποσυστήμα του ένα βίντεο με τίτλο «Επικήδειος για έναν ανιδιοτελή πολεμιστή της αλήθειας», ένα ντοκιμαντέρ για τον Ζελένκο.

Η Front Line COVID-19 Critical Care Alliance (FLCCC) θρήνησε επίσης τον θάνατο του Ζελένκο.

«Όλη η ομάδα της FLCCC θλίβεται στο άκουσμα της απώλειας ενός σπουδαίου φίλου και συναδέλφου υποστηρικτή της έγκαιρης θεραπείας κατά της COVID-19. Εκφράζουμε τα βαθύτατα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια Ζελένκο και προσευχόμαστε να βρουν τη δύναμη να περάσουν αυτές τις δύσκολες στιγμές», δήλωσε η ομάδα.

«Ο Δρ Ζελένκο ανέβηκε και αγωνίστηκε για την πρόσβαση στην έγκαιρη θεραπεία όταν λίγοι άλλοι το έκαναν», δήλωσε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Ιατρικός Διευθυντής του FLCCC Δρ Πιερ Κορί. «Είχε τεράστιο αντίκτυπο και η απώλειά του θα γίνει αισθητή από πολλούς».

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σχολιάστε