Τετάρτη, 17 Απρ, 2024
Ο Gan Jing World φιλοξενεί την πρώτη εκδήλωση για τα Βραβεία Φωτογραφίας της Γιορτής του Πατέρα που ξεκινά την 1η Ιουνίου και διαρκεί όλο τον Ιούνιο. Η εταιρεία ενθαρρύνει τους αναγνώστες να συμμετάσχουν στην εκδήλωση. (The Epoch Times)

Το Gan Jing World διοργανώνει τον πρώτο του διαγωνισμό φωτογραφίας λαμβάνοντας συγκινητικές συμμετοχές

Το Gan Jing World, μια νέα πλατφόρμα πληροφόρησης με έδρα τις ΗΠΑ, διοργανώνει τα πρώτα της Βραβεία Φωτογραφίας για τη Γιορτή του Πατέρα, τα οποία θα διαρκέσουν από την 1η Ιουνίου έως το τέλος του μήνα. Οι διοργανωτές λένε ότι ο νικητής θα λάβει το μεγάλο βραβείο των 1.000 δολαρίων.

Οι συμμετέχοντες μπορούν να ανεβάσουν απεριόριστο αριθμό φωτογραφιών κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Θα μπορούσε να είναι η καλύτερη στιγμή του πατέρα τους, φωτογραφίες του πατέρα και του εαυτού μου ή φωτογραφίες που δείχνουν την αγάπη τους για τον ξεχωριστό πατέρα, σύμφωνα με την εταιρεία.

«Οι φωτογραφίες θα κριθούν με βάση τη δημιουργικότητα, την ποιότητα της εικόνας, την αισθητική αξία, την αφήγηση μιας ιστορίας και τη συμμετοχή, οπότε αφήστε τη δημιουργικότητά σας ελεύθερη και μοιραστείτε πώς ο μπαμπάς έχει αγγίξει την καρδιά σας!», αναφέρει η εταιρεία στην ιστοσελίδα της.

«Θέλουμε να παρέχουμε μια εξαιρετική πλατφόρμα και να βοηθήσουμε τους χρήστες να τιμήσουν τους μπαμπάδες σε όλο τον κόσμο για την αδιάλλακτη δύναμη, το θάρρος και την καθοδήγησή τους», δήλωσε ο Νικ Τζανίκι (Nick Janicki), διευθυντής σχέσεων με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης του Gan Jing World.

Το όνομα «Gan Jing World» προέρχεται από την κινεζική γλώσσα και στα αγγλικά σημαίνει «καθαρός κόσμος». Ιδρύθηκε από Κινέζους αντιφρονούντες που διέφυγαν από την κομμουνιστική Κίνα και επιδιώκει να προσφέρει μια νέα μορφή «καθαρών» κοινωνικών μέσων, με στόχο τη δημιουργία μιας ψηφιακής πλατείας που θα είναι φιλική προς την οικογένεια.

«Η αποστολή του Gan Jing World είναι να δώσει στους ανθρώπους τη δυνατότητα να επανασυνδεθούν με τις παραδοσιακές αξίες και την ηθική. Η οικογένεια είναι το δομικό στοιχείο της κοινωνίας», δήλωσε ο Τζανίκι στην Epoch Times. «Θέλουμε να γιορτάσουμε τις παραδοσιακές οικογενειακές αξίες, όπως το να σέβεστε τους γονείς σας, να περνάτε χρόνο μαζί και να είστε ευγενικοί και συμπονετικοί μεταξύ σας».

«Η φιλοξενία αυτής της εκδήλωσης είναι μια μεγάλη ευκαιρία να φέρουμε τις οικογένειες πιο κοντά και να μας επανασυνδέσουμε με αυτές τις παραδόσεις».

Λαμβάνοντας συγκινητικές συμμετοχές

Ο Τζανίκι δήλωσε ότι η εταιρεία «λαμβάνει ήδη σπουδαίες συμμετοχές με ειλικρινή μηνύματα προς τον μπαμπά», οι οποίες είναι «πραγματικά συγκινητικές».

Μια χρήστης με το όνομα Σαμ έγραψε: «Ο σύζυγός μου είναι ο καλύτερος μπαμπάς για τα παιδιά μας! Είναι εν ενεργεία στρατιωτικός και κάθε ελεύθερο δευτερόλεπτο που έχει περνάει κάνοντας αναμνήσεις με την πολύτιμη οικογένειά μας! Εδώ είναι με τον γιο μας σε μια 8ήμερη βόλτα με τα άλογά τους, κάνοντας ένα διάλειμμα κατά μήκος της διαδρομής!». Η περήφανη σύζυγος και μητέρα ανεβάζει μια αξιολάτρευτη φωτογραφία με τους δύο κυρίους να φορούν καουμπόικα καπέλα και να χαμογελούν στον ήλιο.

Ένας πατέρας και ένας γιος κάνουν ένα διάλειμμα κατά τη διάρκεια της 8ήμερης διαδρομής τους με τα άλογά τους. (Ευγενική προσφορά του Gan Jing World)

 

Ο Τζανίκι δήλωσε ότι η εκδήλωση έχει σκοπό να «ενισχύσει αυτά τα σημαντικά μηνύματα ευγνωμοσύνης».

Μια χρήστης με το όνομα «Crescent» ανέβασε μια φωτογραφία του «Μπαμπά Σούπερμαν» να δουλεύει πάνω σε μια κολοκύθα. Η χρήστης έγραψε ότι ο μπαμπάς της είναι καλός σε όλα, είτε πρόκειται για αγροτικές εργασίες είτε για δουλειές του σπιτιού. Το πιο σημαντικό είναι ότι έχει διδάξει στα εννέα παιδιά του «να τηρούν τη δικαιοσύνη και να μην είναι άπληστοι».

Ο πατέρας της Crescent δουλεύει πάνω σε μια κολοκύθα. (Ευγενική προσφορά του Gan Jing World)

 

«Αυτές οι πολύτιμες διδασκαλίες μας συνόδευαν όταν μεγαλώναμε, έτσι ώστε τα εννέα από εμάς τα αδέρφια να μπορούμε να ζούμε με ορθή νοοτροπία. Ευχαριστούμε τον σούπερμαν μπαμπά μας για όλα!», έγραψε η Crescent στην ανάρτηση.

Η Λίλι Γιου θέλει να ευχαριστήσει την Gan Jing World για την παροχή αυτής της πλατφόρμας στην οποία μπορεί να πει «Σ’ αγαπώ, μπαμπά!».

Ο πατέρας της Lily Yu παρακολουθούσε τη σύζυγό του στο κρεβάτι του νοσοκομείου (δεν φαίνεται στη φωτογραφία). (Ευγενική προσφορά του Gan Jing World)

 

Ο πατέρας της Γιου πέθανε πριν από πέντε χρόνια, πριν κλείσει τα 100 του χρόνια. Η φωτογραφία που ανέβασε δείχνει τον πατέρα της, ο οποίος παρακολουθούσε τη μητέρα της (δεν φαίνεται στη φωτογραφία) στο κρεβάτι του νοσοκομείου, με τριαντάφυλλα που έφερε ο πατέρας της στο τραπέζι και ευχές για τα γενέθλια της μητέρας της στον τοίχο. «Ήταν τρυφεροί μεταξύ τους σε όλη τους τη ζωή, κάτι που με έχει εντυπωσιάσει βαθιά», έγραψε στην ανάρτηση.

Ο πατέρας ενός χρήστη με το όνομα Ααρόν ενθαρρύνθηκε από το μεγάλο βραβείο.

Ένας φιλόδοξος πατέρας που θέλει να κερδίσει το μεγάλο βραβείο με τα παιδιά του. (Ευγενική προσφορά του Gan Jing World)

 

«Είπε ότι ήθελε να συμμετάσχει στον διαγωνισμό επειδή υπάρχει ένα βραβείο 1.000 δολαρίων για να κερδίσει. Αν κερδίσουμε, μάλλον θα πρέπει να πάρω μερίδιο από το βραβείο», έγραψε ο Ααρόν, ο οποίος ανέβασε μια φωτογραφία του φιλόδοξου πατέρα με τρία παιδιά.

Υπάρχουν πολλές ακόμη συγκινητικές και αξέχαστες φωτογραφίες στην ιστοσελίδα Gan Jing World.

Ημέρα του πατέρα

Η Ημέρα του Πατέρα πέφτει την τρίτη Κυριακή του Ιουνίου για να τιμηθούν οι πατέρες. Η Σονόρα Σμαρτ Ντοντ (Sonora Smart Dodd) από το Σποκέιν της Ουάσινγκτον πιστώνεται με την έναρξη της γιορτής.

Εμπνευσμένη από ένα κήρυγμα για την Ημέρα της Μητέρας το 1909, η Ντοντ ένιωσε έντονα ότι θα έπρεπε να αναγνωριστεί και η πατρότητα, καθώς η ίδια εκτιμούσε πολύ τον πατέρα της. Ο Γουίλιαμ Τζάκσον Σμαρτ, πατέρας της Ντοντ και των πέντε αδελφών της, ήταν βετεράνος του Εμφυλίου Πολέμου και μεγάλωσε τα έξι παιδιά του αφού η μητέρα τους πέθανε στη γέννα.

Η πρώτη Ημέρα του Πατέρα γιορτάστηκε στις 19 Ιουνίου 1910, τον μήνα των γενεθλίων του πατέρα της Ντοντ. Το 1924, ο πρώην πρόεδρος Κάλβιν Κούλιτζ  έδωσε την υποστήριξή του στον εορτασμό και το 1966, ο πρώην πρόεδρος Λίντον Β. Τζόνσον εξέδωσε διακήρυξη για την αναγνώριση της ημέρας. Έγινε εθνική εορτή το 1972, όταν ο πρώην πρόεδρος Ρίτσαρντ Νίξον υπέγραψε νομοθεσία που όριζε την τρίτη Κυριακή του Ιουνίου ως Ημέρα του Πατέρα.

Gan Jing World: Μια πραγματικά φιλική προς την οικογένεια πλατφόρμα

Η αρχή του GJW είναι «να διασφαλίσουμε ότι τα μέλη της οικογένειας μπορούν να απολαμβάνουν την πλατφόρμα μας με εμπιστοσύνη και ψυχική ηρεμία», δήλωσε ο Τζανίκι.

Είπε ότι η πλατφόρμα δείχνει πώς η τεχνολογία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για καλό σκοπό: να φέρει τους ανθρώπους και την οικογένεια κοντά και να προστατεύσει τους ανθρώπους, ιδίως τα δεδομένα των παιδιών, μέσω της αυστηρής πολιτικής απορρήτου δεδομένων της εταιρείας.

«Στο Gan Jing World, δίνουμε ύψιστη σημασία στην επιμέλεια και προώθηση φιλικού προς την οικογένεια περιεχομένου, απαλλαγμένου από βίαιο, ερωτικό, εγκληματικό και επιβλαβές περιεχόμενο. Η ιδιόκτητη τεχνολογία μας φιλτράρει τα αρνητικά θέματα για να δημιουργήσει μια εμπειρία χωρίς ανησυχίες», δήλωσε ο Τζανίκι.

Ο Τζανίκι πρόσθεσε ότι εκτός από το διαδίκτυο και την εφαρμογή για κινητά, το Gan Jing World είναι επίσης στο Roku, τώρα ώστε οι άνθρωποι να μπορούν να απολαύσουν το περιεχόμενο μαζί σε μια μεγάλη οθόνη.

«[Τα Βραβεία Φωτογραφίας της Ημέρας του Πατέρα είναι] στην πραγματικότητα μια πολύ καλή οικογενειακή δραστηριότητα», δήλωσε ο Τζανίκι. Προσκαλεί τους αναγνώστες να περάσουν λίγο χρόνο ελέγχοντας ο ένας τις συμμετοχές του άλλου και παρακολουθώντας βίντεο στο Gan Jing World.

Από τις Lily Yu and Sophia Lam

Κάντε κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση.

 

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σχολιάστε