Τρίτη, 23 Απρ, 2024

Ο πρόεδρος της LΝH αντιμέτωπος με κατηγορίες διαφθοράς ανηλίκου

Ο πρόεδρος του γαλλικής λίγκας χάντμπολ (LNH) αντιμετωπίζει κατηγορίες για διαφθορά ανηλίκου και καταγραφή εικόνων παιδικής πορνογραφίας, όπως ανακοίνωσε σήμερα (25/1) η εισαγγελία του Παρισιού, με αποτέλεσμα η διοικούσα επιτροπή του πρωταθλήματος να τον παροτρύνει να παραιτηθεί.

Ο 52χρονος Μπρούνο Μαρτινί, ο οποίος ως τερματοφύλακας κέρδισε δύο παγκόσμιους τίτλους με τη Γαλλία, ανακρίθηκε από την αστυνομία τη Δευτέρα και την Τρίτη, δήλωσε εκπρόσωπος της εισαγγελίας.
Στη συνέχεια, του επετράπη να επιστρέψει στο σπίτι του.

Το LNH ανέφερε σε ανακοίνωσή του ότι το διοικητικό του συμβούλιο αναμένει την «πιθανή και επιθυμητή» παραίτηση του Μαρτινί, λέγοντας επίσης ότι τα μέλη του είναι διατεθειμένα να παραιτηθούν, για να διευκολύνουν τις διαδικασίες.
«Προς το παρόν, ο αντιπρόεδρος Νταβίντ Τεμπίμπ εκπροσωπεί το NHL», ανέφερε η λίγκα σε ανακοίνωσή της.
Η εισαγγελία είπε ότι είχε ζητήσει ποινή φυλάκισης ενός έτους με αναστολή, καθώς και πρόστιμο 2.500 ευρώ και πενταετή απαγόρευση από οποιαδήποτε επαγγελματική δραστηριότητα που θα μπορούσε να οδηγήσει σε επαφή με ανηλίκους.

Το ραδιόφωνο Franceinfo, το οποίο ανέφερε πρώτο την υπόθεση, τόνισε ότι η έρευνα χρονολογείται από μια καταγγελία που υπέβαλε ένα 13χρονο αγόρι το 2020.

Α. Βαζογιάννης

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σχολιάστε