Παρασκευή, 01 Μαρ, 2024
Ένας τραυματιοφορέας προετοιμάζει ένα ασθενοφόρο στο Περιφερειακό Νοσοκομείο Hudson στο Secaucus, στις 11 Δεκεμβρίου 2020. (Kena Betancur/AFP via Getty Images)

Οργανισμός ενός γιατρού έχει θεραπεύσει πάνω από 150.000 ασθενείς με COVID-19 με 99,99% επιβίωση

“Η πρώιμη θεραπεία λειτουργεί, τελεία και παύλα”

Ένας γιατρός που προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες τηλεϊατρικής σε ασθενείς με COVID-19 κατά τη διάρκεια της πανδημίας λέει ότι η έγκαιρη θεραπεία για τον COVID-19 λειτουργεί, υποστηρίζοντας ότι ο ίδιος έχει ποσοστό επιβίωσης 99,99 τοις εκατό.

«Έχουμε μια ομάδα εθελοντών γιατρών που αφιερώνουν τον χρόνο τους για να βοηθήσουν στη θεραπεία αυτών των ασθενών που έρχονται σε εμάς», δήλωσε ο Δρ. Μπεν Μαρμπλ, ιδρυτής της myfreedoctor.com, μιας διαδικτυακής υπηρεσίας ιατρικών συμβουλών, σε συζήτηση στρογγυλής τραπέζης που διοργάνωσε ο γερουσιαστής Ρον Τζόνσον (Ρεπουμπλικανός-Ουινσκόνσιν) στις 24 Ιανουαρίου.

Και πρόσθεσε: «Τους παραδίδουμε τα πρωτόκολλα πρώιμης θεραπείας όσο το δυνατόν νωρίτερα και έχουμε ποσοστό επιβίωσης 99,99%. Έτσι, πιστεύω ότι το myfreedoctor.com, οι εθελοντές γιατροί έχουν κατασταλάξει σε αυτό – η πρώιμη θεραπεία λειτουργεί, τελεία και παύλα!”

Ο Μαρμπλ απαντούσε στην ερώτηση του Τζόνσον σχετικά με το τι μπορούν να κάνουν οι άνθρωποι εάν οι ίδιοι ή οι αγαπημένοι τους έχουν COVID-19.

Οι άνθρωποι μπορούν να επισκεφθούν τον ιστότοπο myfreedoctor.com, να δημιουργήσουν λογαριασμό και να συμπληρώσουν μια φόρμα εισαγωγής ασθενών, εάν οι γιατροί δέχονται νέους ασθενείς για εκείνη την ημέρα. Στη συνέχεια, ένας από τους γιατρούς θα επικοινωνήσει μαζί τους σε λιγότερο από 24 ώρες. Λόγω της τεράστιας ζήτησης για τις υπηρεσίες τους, οι γιατροί λένε ότι μπορούν να “δέχονται μόνο έναν ορισμένο αριθμό ασθενών κάθε μέρα”.

Ο Μαρμπλ λέει ότι ο ίδιος και η μικρή ομάδα εθελοντών γιατρών του συνταγογραφούν το θεραπευτικό πρωτόκολλο του [Δρ. Πίτερ] ΜακΚάλοου, το οποίο αποτελείται από υδροξυχλωροκίνη, ιβερμεκτίνη, μονοκλωνικά αντισώματα, πρεδνιζόνη και άλλα χαμηλού κόστους γενόσημα φάρμακα. Επίσης, συνταγογραφούν βιταμίνες D και C και ψευδάργυρο.

Φιάλες με βιταμίνη C εκτέθηκαν στο Μαϊάμι της Φλόριντα στις 15 Ιουνίου 2001. (Joe Raedle/Getty Images)

 

Ο ΜακΚάλοου, καρδιολόγος και επιδημιολόγος, μαζί με αρκετούς γιατρούς συνέταξαν ένα πρωτόκολλο πρώιμης θεραπείας για την παροχή φροντίδας στα εξωτερικά ιατρεία για τους ασθενείς με COVID-19. Το μελέτη τους δημοσιεύθηκε στο The American Journal of Medicine τον Αύγουστο του 2020.

Ο Δρ. Πιέρ Κόρι, πνευμονολόγος και πρόεδρος στην Frontline COVID-19 Critical Care (FLCCC) Alliance, λέει ότι το κοινό δεν γνωρίζει ότι υπάρχουν γιατροί σε όλη τη χώρα που παρέχουν τηλεφροντίδα και πρώιμη θεραπεία για τον COVID-19.

«Στον ιστότοπό μας, έχουμε ένα κουμπί, το οποίο λέει βρείτε έναν πάροχο. Προσπαθήσαμε να συγκεντρώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους παρόχους τηλεϊατρικής που θεραπεύουν σε όλες τις πολιτείες της χώρας», δήλωσε ο Κόρι.

«Προσπαθούμε να γνωστοποιήσουμε αυτό το μήνυμα, διότι αυτό το μήνυμα αποσιωπάται ότι αυτή η ασθένεια είναι θεραπεύσιμη», πρόσθεσε.

Ο Κόρι ισχυρίζεται επίσης ότι υπάρχει διαφθορά σε ομοσπονδιακό επίπεδο για την καταστολή της έγκαιρης θεραπείας με επαναχρησιμοποιούμενα φθηνά φάρμακα και της διαθεσιμότητάς τους και ότι τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) έχουν “αιχμαλωτιστεί από τη φαρμακοβιομηχανία”.

«Η διαφθορά οφείλεται στο γεγονός ότι δεν θέλουν να χρησιμοποιείτε off-label, επαναχρησιμοποιημένα γενόσημα φάρμακα. Δεν προσφέρει κέρδος στο σύστημα», δήλωσε ο Κόρι, προσθέτοντας ότι «ξέρετε τι συμβαίνει σε αυτή τη χώρα αυτή τη στιγμή, είναι ότι το CDC έχει αιχμαλωτιστεί από τη φαρμακοβιομηχανία».

«Έστειλαν ένα υπόμνημα τον Αύγουστο του 2021, έστειλαν ένα παρόμοιο υπόμνημα την άνοιξη του 2020, λέγοντας στους γιατρούς και τους φαρμακοποιούς της χώρας να μην χρησιμοποιούν γενόσημα φάρμακα».

Η Epoch Times απευθύνθηκε στο CDC για σχόλια.

Οι πρώιμες θεραπείες αποθαρρύνονταν και συνεχίζουν να αποθαρρύνονται από το CDC, του οποίου οι οδηγίες από την αρχή της πανδημίας μέχρι τον Ιανουάριο του 2022, επικεντρώνονταν μόνο στο να αυτοαπομονώνονται οι άνθρωποι για 14 ημέρες, να ενυδατώνονται, να παίρνουν αναλγητικά και να αναζητούν νοσοκομειακή περίθαλψη μόνο όταν δεν μπορούν να αναπνεύσουν ή μελανιάσουν. Προειδοποίησαν επίσης τους ανθρώπους να μην παίρνουν φάρμακα που δεν είναι εγκεκριμένα για τον COVID-19.

«Άνθρωποι έχουν υποστεί σοβαρή βλάβη και έχουν ακόμη και πεθάνει μετά τη λήψη προϊόντων που δεν έχουν εγκριθεί για χρήση για τη θεραπεία ή την πρόληψη του COVID-19, ακόμη και προϊόντων που έχουν εγκριθεί ή συνταγογραφηθεί για άλλες χρήσεις», έγραψε το CDC στην ιστοσελίδα του για τις πιθανές θεραπείες.

Ο διαδικτυακός σύνδεσμος που παρέχεται για το φερόμενο ως επιβλαβές προϊόν σχετιζόταν με μια προειδοποίηση για την υγεία τον Μάρτιο του 2020, η οποία προειδοποιούσε για σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία από την κατάποση μη φαρμακευτικής φωσφορικής χλωροκίνης που χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό ενυδρείων ψαριών. Ο συναγερμός αυτός ήρθε μετά τη λήψη του μη φαρμακευτικού φαρμάκου από έναν άνδρα από την Αριζόνα και τη σύζυγό του σε μια προσπάθεια αυτοθεραπείας για τον COVID-19.

Τα τελευταία δύο χρόνια, ο Αμερικανικός Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) έχει εγκρίνει μόνο περιορισμένες πρώιμες θεραπείες εξωτερικών ασθενών για τον COVID-19, οι οποίες περιλαμβάνουν μονοκλωνικά αντισώματα για ασθενείς υψηλού κινδύνου και αντιικά χάπια από τις Merck και Pfizer. Ωστόσο, ο FDA στις 24 Ιανουαρίου ανακοίνωσε ότι περιορίζει τη χρήση των μονοκλωνικών αντισωμάτων της Eli Lilly και της Regeneron μόνο σε ασθενείς “που είναι πιθανό να έχουν μολυνθεί ή εκτεθεί σε μια παραλλαγή που είναι ευαίσθητη σε αυτές τις θεραπείες”.

Ο Τζόνσον διοργάνωσε τη συζήτηση στρογγυλής τραπέζης για να προσφέρει μια διαφορετική οπτική γωνία για την αντιμετώπιση της πανδημίας, μεταξύ άλλων για “την τρέχουσα κατάσταση των γνώσεων σχετικά με την πρώιμη και νοσοκομειακή θεραπεία, την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια των εμβολίων, τι πήγε καλά, τι πήγε στραβά, τι πρέπει να γίνει τώρα και τι πρέπει να αντιμετωπιστεί μακροπρόθεσμα”.

Η ομάδα συζήτησης αποτελούνταν από διάσημους εμπειρογνώμονες και επιστήμονες στον τομέα της υγείας, στους οποίους περιλαμβάνονταν ο ΜακΚάλοου, ο Δρ. Ρόμπερτ Μαλόουν και ο Δρ. Πωλ Μάρικ.

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου, ο Τζόνσον προσκάλεσε επίσης πάνω από δώδεκα εξέχουσες προσωπικότητες που εμπλέκονται στην ανάπτυξη, την προώθηση και την ηγεσία της αντιμετώπισης της πανδημίας, συμπεριλαμβανομένης της διευθύντριας του CDC Δρ. Ροσέλ Ουαλένσκι και του συντονιστή του Λευκού Οίκου για την αντιμετώπιση του κορονοϊού Τζέφρεϊ Ζάιεντς. Όλα τα πρόσωπα αρνήθηκαν να παρευρεθούν στο φόρουμ.

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σχολιάστε