Σάββατο, 02 Μαρ, 2024
Ο Δρ Μάικλ Γίντον σε συνέντευξή του στην εκπομπή "Facts Matter" του EpochTV. Η συνέντευξη προβλήθηκε στις 3 Ιουνίου 2022.

Πρώην αντιπρόεδρος της Pfizer: Η παγκόσμιας κλίμακας απάτη COVID-19 έχει σχεδιαστεί για τον έλεγχο των ανθρώπων

Τα lockdown, οι υποχρεωτικές μάσκες και εμβόλια είναι όλα μέτρα όχι για την υγεία, αλλά για να ελεγχθούν οι άνθρωποι και να κινηθούν προς τον τελικό στόχο της ψηφιακής ταυτότητας και του ψηφιακού νομίσματος, δήλωσε ο Δρ Μάικλ Γίντον, πρώην αντιπρόεδρος της Pfizer και επιστημονικός υπεύθυνος για την έρευνα σε θέματα αλλεργιών και του αναπνευστικού συστήματος.

«Εν ολίγοις, βλέπω απάτη σε παγκόσμια κλίμακα, της οποίας οι φαρμακευτικές εταιρείες αποτελούν απλώς μέρος», δήλωσε ο Γίντον στην εκπομπή «Facts Matter» του EpochTV σε πρόσφατη συνέντευξή του.

«Υπάρχει μια τεράστια πίεση σε παγκόσμιο επίπεδο για να πείσουν τους ανθρώπους ότι υπάρχει υγειονομική απειλή, προκειμένου να τους κάνουν να συμμορφωθούν με διάφορα μέτρα που καταστρέφουν την οικονομία, και στη συνέχεια να ακολουθήσουν αυτά τα εμβόλια. Και πιστεύω ότι όλα αυτά έχουν τελικά να κάνουν με τον έλεγχο».

Τον Απρίλιο, ο Γίντον δημοσίευσε ένα άρθρο με τίτλο «The Covid Lies» (Τα ψέματα του Κόβιντ). Το άρθρο διέψευσε δώδεκα επικρατούντες ισχυρισμούς σχετικά με την COVID-19, όπως ότι τα lockdown επιβραδύνουν την εξάπλωση και μειώνουν τον αριθμό των κρουσμάτων και των θανάτων, ότι ο μόνος τρόπος για να τερματιστεί η πανδημία είναι ο καθολικός εμβολιασμός ή ότι τα νέα εμβόλια είναι ασφαλή και αποτελεσματικά.

«Ήξερα ότι ήταν λάθος από τη στιγμή που άκουσα ότι αναπτύσσουν ένα εμβόλιο. Ποτέ δεν προσπαθήσαμε καν να καταστείλουμε ή να τερματίσουμε μια πανδημία πραγματοποιώντας παράλληλα τη δημιουργία ενός νέου εμβολίου και στη συνέχεια παρεμβαίνοντας με αυτό», δήλωσε ο Γίντον. «Γιατί; Επειδή -αυτό είναι πραγματικά σημαντικό- ο χρόνος που απαιτείται για να συγκεντρωθεί επαρκής ποσότητα δεδομένων ασφαλείας είναι πάντα μεγαλύτερος από την πιθανή διάρκεια οποιασδήποτε πανδημίας στην ιστορία».

«Και αν χρειαστείτε λιγότερο χρόνο, αυτό σημαίνει ότι δεν έχετε την κατάλληλη ποσότητα δεδομένων ασφαλείας».

Σύμφωνα με τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών (CDC), τα εμβόλια περνούν από τρεις φάσεις κλινικών δοκιμών για να διασφαλιστεί ότι είναι ασφαλή και αποτελεσματικά. «Κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης των εμβολίων COVID-19, οι φάσεις αυτές επικαλύφθηκαν για να επιταχυνθεί η διαδικασία ώστε τα εμβόλια να χρησιμοποιηθούν το συντομότερο δυνατό για τον έλεγχο της πανδημίας. Καμία φάση της δοκιμής δεν παραλείφθηκε», δήλωσε το CDC.

«Οι κλινικές δοκιμές δεν έδειξαν σοβαρές ανησυχίες για την ασφάλεια εντός οκτώ εβδομάδων μετά τον εμβολιασμό. Αυτό είναι ένα σημαντικό ορόσημο, καθώς είναι ασυνήθιστο οι ανεπιθύμητες ενέργειες που προκαλούνται από τα εμβόλια να εμφανίζονται μετά από αυτό το χρονικό διάστημα», πρόσθεσε το CDC.

Ο Γίντον δήλωσε ότι η κυβέρνηση δεν θα πρέπει να εξαναγκάζει τους ανθρώπους να λαμβάνουν τα εμβόλια με θεσμικά δεδομένα ασφαλείας διάρκειας μόνο 2 μηνών. «Ποιο είναι το προφίλ ασφάλειας έξι μήνες μετά τη λήψη του εμβολίου; Κανείς δεν μπορεί να σας το πει».

«Ασχολούμαι με την δημιουργία και ανάπτυξη φαρμάκων εδώ και 34 χρόνια. Η ασφάλεια είναι το πιο σημαντικό πράγμα, ακόμη πιο σημαντικό από την αποτελεσματικότητα. Γιατί; Επειδή πρόκειται να το δώσετε σε πολλούς ανθρώπους. Έτσι, αν δεν είσαι πραγματικά, πραγματικά σίγουρος για την ασφάλεια, μπορείς εύκολα να βλάψεις περισσότερους ανθρώπους από όσους θα μπορούσες ενδεχομένως να σώσεις. Αυτό ισχύει διπλά όταν χρησιμοποιείτε ένα νέο είδος τεχνολογίας», δήλωσε ο Γίντον.

Ο Γίντον εργαζόταν για την Pfizer επί 17 χρόνια. Έφυγε από την Pfizer το 2011 για να συνιδρύσει την εταιρεία βιοτεχνολογίας Ziarco, την οποία εξαγόρασε η Novartis το 2017.

«Είπαν: ‘Όχι, δεν κάναμε καμία περικοπή. Κάναμε τα πράγματα παράλληλα», είπε ο Γίντον. «Όχι, δεν έκαναν πολλές μελέτες και αυτές λείπουν από την υποβολή της ρυθμιστικής πράξης. Αυτό σημαίνει, φοβάμαι, ότι οι ρυθμιστικές αρχές είναι ένοχες για απάτη».

«[Ότι] δεν τους ζητήθηκε από τη ρυθμιστική αρχή να μετρήσουν την παρουσία και την μη παρουσία στο αίμα αυτών των γονιδιακών υλικών είναι εκπληκτικό. Γιατί αυτό έχει τόση σημασία; Σημαίνει ότι δεν έχω ιδέα αν οι ποσότητες που κυκλοφορούν στο σώμα σας ή στο σώμα μου μετά το εμβόλιο είναι ελάχιστες, μεσαίες ή πολλές. Καμία ιδέα. Και δεν μέτρησαν πόσο καιρό το υλικό που βασίζεται σε γονίδια δούλευε για να παράγει την πρωτεΐνη ακίδας. Διήρκεσε μια ώρα; Μια εβδομάδα; Για πάντα; Δεν το μελέτησαν. Επομένως, δεν γνωρίζουμε».

Το CDC παρέπεμψε την Epoch Times στην Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA), «τη ρυθμιστική αρχή για τις δοκιμές εμβολίων και τις μελέτες ασφάλειας». Ο FDA δεν απάντησε σε αίτημα για σχολιασμό.

Οι ομοσπονδιακές υγειονομικές υπηρεσίες έχουν δεχτεί εκτεταμένες επικρίσεις για τις αμφιταλαντεύσεις τους σχετικά με ορισμένα μέτρα της COVID-19 και την απροθυμία τους να δώσουν όλες τις πληροφορίες σχετικά με τα εμβόλια. Ο FDA ζήτησε 55 χρόνια για να δώσει στη δημοσιότητα τα δεδομένα του εμβολίου COVID-19 της Pfizer. Η New York Times ανέφερε τον Φεβρουάριο ότι το CDC είχε αποκρύψει κρίσιμα δεδομένα για την COVID-19 σχετικά με τις ενισχυτικές δόσεις, τις νοσηλείες και άλλες αναλύσεις.

Είναι ψευδής η δήλωση ότι τα εμβόλια COVID-19 είναι «ασφαλή και αποτελεσματικά», δήλωσε ο καρδιολόγος και επιδημιολόγος Δρ Πίτερ ΜακΚάλοου.

«Σε κανένα από τα εμβόλια δεν έχουν γίνει κλινικές δοκιμές έναντι εικονικού φαρμάκου με αυτό το σύνθετο τελικό στάδιο», δήλωσε ο ΜακΚάλοου στην Epoch Times σε πρόσφατη συνέντευξή του. «Αυτό που συνέβη με την πάροδο του χρόνου είναι ένα ψευδές αφήγημα που αναπτύχθηκε από δεδομένα παρατήρησης».

Η κωδικοποίηση της πρωτεΐνης ακίδας παραβιάζει την αρχή του σχεδιασμού του εμβολίου

Το επόμενο πράγμα που ανησύχησε τον Γίντον ήταν ότι οι τέσσερις κορυφαίοι κατασκευαστές του εμβολίου COVID-19 – η Pfizer, η Moderna, η Johnson & Johnson και η AstraZeneca – όλες επέλεξαν τις πρωτεΐνες ακίδας για την ενεργοποίηση της ανοσολογικής απόκρισης. Εξήγησε γιατί αυτό παραβιάζει τις αρχές σχεδιασμού των εμβολίων.

Πρώτον, οι δημιουργοί εμβολίων θα πρέπει να επιλέξουν ένα μέρος ενός οργανισμού που δεν είναι εγγενώς επιβλαβές.

«Γνωρίζαμε προτού το επιλέξουν ότι το προεξέχον κομμάτι της ακίδας στο εξωτερικό αυτών των ιών ανήκει σε μια οικογένεια επιφανειακών πρωτεϊνών που είναι γνωστό ότι είναι βιολογικά ενεργές, ότι έχουν νευρολογικές επιδράσεις, ότι έχουν θρομβοεμβολικές επιδράσεις ή επιδράσεις σε θρόμβους αίματος και πολλά άλλα», δήλωσε ο Γίντον. «Έτσι ήξερα ότι μόλις έκανα λίγη βασική έρευνα … θα υπήρχαν σημαντικά προβλήματα ασφάλειας».

Δεύτερον, οι δημιουργοί εμβολίων θα πρέπει να επιλέξουν «ένα μέρος του οργανισμού που είναι γενετικά πιο σταθερό».

«Λοιπόν, επιλέγουν το κομμάτι που προφανώς μεταλλάσσεται πιο γρήγορα. Ήξερα λοιπόν ότι αυτό σήμαινε ότι μόλις συμβεί η συνήθης γενετική παρέκκλιση, τα εμβόλια θα σταματήσουν να λειτουργούν».

Είπε ότι οι δημιουργοί εμβολίων θα πρέπει να επιλέγουν ένα μέρος ενός οργανισμού που διαφέρει πολύ από τον άνθρωπο, «έτσι ώστε όταν προκαλείται ανοσολογική απόκριση σε αυτό, να μην επικαλύπτεται και να σας προσβάλλει».

«Αλλά δυστυχώς, η πρωτεΐνη ακίδας, αν και δεν είναι πολύ παρόμοια, είναι λιγότερο διαφορετική από τις ανθρώπινες πρωτεΐνες. Υπάρχουν δεκάδες ανθρώπινες πρωτεΐνες που είναι ελαφρώς παρόμοιες. Και νομίζω ότι αυτό καθιστά τις αυτοάνοσες αντιδράσεις πολύ πιθανές».

Τα αυτοάνοσα νοσήματα συμβαίνουν όταν το φυσικό αμυντικό σύστημα του οργανισμού δεν μπορεί να διαφοροποιήσει τα δικά του από τα ξένα κύτταρα, με αποτέλεσμα ο οργανισμός να επιτίθεται λανθασμένα στα φυσιολογικά κύτταρα. Έχει αναφερθεί αυτοανοσία που προκαλείται από το εμβόλιο COVID-19.

Το CDC ανέφερε ότι τα εμβόλια COVID-19 με αγγελιοφόρο RNA (mRNA) και ιικό φορέα παράγουν πρωτεΐνες ακίδας στο σώμα για να προκαλέσουν την ανοσολογική απόκριση. Ωστόσο, το CDC υποστηρίζει ότι τα εμβόλια COVID-19 είναι ασφαλή και αποτελεσματικά.

Τα εμβόλια COVID-19 της Pfizer και της Moderna χρησιμοποιούν την τεχνολογία mRNA. Αντίθετα, η Johnson & Johnson και η AstraZeneca χρησιμοποιούν είτε έναν ανθρώπινο αδενοϊό είτε έναν αδενοϊό χιμπατζή ως ιικό φορέα και κωδικοποιούν την πρωτεΐνη ακίδας SARS-CoV-2.

Γνωρίζοντας ότι οι πρώην συνάδελφοί του δεν είναι ηλίθιοι, ο Γίντον δυσκολεύτηκε να καταλάβει γιατί επέλεξαν «το χειρότερο πράγμα που θα μπορούσαν να διαλέξουν».

«Δεν μπορώ να το δεχτώ ως καλοήθη. Προσπάθησα όσο πιο σκληρά μπορούσα. Δεν μπορώ να το δεχτώ αυτό ως ένα καλοπροαίρετο λάθος».

«Η σύμπραξη και η κακοδιαχείριση» είναι προφανείς στο γεγονός ότι οι τέσσερις κορυφαίοι κατασκευαστές εμβολίων επέλεξαν όλοι να κωδικοποιήσουν την ίδια πρωτεΐνη ακίδα στα γονιδιακά εμβόλια τους, δήλωσε ο Γίντον. Πολλοί συνάδελφοι και συνταξιούχοι του κλάδου είπαν στον Γίντον ότι δεν θα επιλέξουν αυτή την υποβέλτιστη επιλογή και ότι οι σχεδιαστές μπορεί να «δημιουργήσουν κοινό βρόγχο».

Η εφημερίδα Epoch Times επικοινώνησε με τους παραπάνω τέσσερις κατασκευαστές εμβολίων για σχόλια.

Ο Γίντον μίλησε εγκαίρως, αλλά η ζωή του άλλαξε μέσα σε μια εβδομάδα.

Την 1η Δεκεμβρίου 2020, πριν η Ευρωπαϊκή Επιτροπή εκδώσει την πρώτη άδεια επείγουσας χρήσης για το εμβόλιο COVID, ο Γίντον και ο Δρ Βόλφγκανγκ Βόνταργκ συνυπέγραψαν αίτηση προς τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων για την αναστολή όλων των μελετών για το εμβόλιο COVID-19, επικαλούμενοι ανησυχίες για την ασφάλεια. Ο Βόνταργκ είναι πρώην πρόεδρος της επιτροπής υγείας της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης.

«Μέσα σε μια εβδομάδα, ο χαμηλών τόνων Μάικλ Γίντον, ο οποίος δεν έχει πει ποτέ τίποτα δημοσίως για οτιδήποτε σε όλη μου τη ζωή, εκτός από ότι αφορά τον επαγγελματικό μου χώρο, ξαφνικά στιγματίστηκε ως αντιεμβολιαστής», δήλωσε ο Γίντον.

«Γιατί το κάνω αυτό; Δεν είναι για τα χρήματα. Δεν είναι για τη φήμη. Είναι επειδή αυτό που σας λέω είναι αλήθεια. Αυτός είναι ο μόνος λόγος. Και το κάνω για τα παιδιά και τα εγγόνια μου», δήλωσε ο Γίντον. Πρόσθεσε ότι όχι μόνο έχασε ένα «παχυλό εξαψήφιο ποσό», αλλά επίσης κακοποιήθηκε, συκοφαντήθηκε, λογοκρίθηκε και εξαλείφθηκε από τον προηγούμενο κοινωνικό του κύκλο.

«Όλα αυτά έχουν να κάνουν τελικά με τον έλεγχο»

Ο Γίντον δήλωσε ότι η πίεση για καθολικό εμβολιασμό και πολλά άλλα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας «δεν έχουν να κάνουν με τη δημόσια υγεία, αλλά με τον έλεγχο».

«Οι μόνοι άνθρωποι που θα θέλατε να προστατεύσετε θα ήταν οι πολύ ηλικιωμένοι και όσοι είναι ήδη χρόνια άρρωστοι», δήλωσε ο Γίντον. «Γιατί θα θέλατε να εμβολιάσετε το υπόλοιπο 90 τοις εκατό; Σπαταλάτε χρήματα. Εκθέτετε τον πληθυσμό σε περιττούς κινδύνους. Και δεν το έχουμε ξανακάνει ποτέ στο παρελθόν».

Υπάρχουν «τρία στοιχεία που δεν νομίζω ότι μπορεί κανείς να αντικρούσει», δήλωσε ο Γίντον, αναφερόμενος σε τρεις ομάδες ανθρώπων που δεν πρέπει να πιέζονται να εμβολιαστούν: όσοι έχουν αναρρώσει από τον ιό του ΚΚΚ (Κομμουνιστικό Κόμμα Κίνας), οι έγκυες γυναίκες και τα υγιή μικρά παιδιά.

Ο Γίντον εξήγησε ότι οι άνθρωποι που ανάρρωσαν από την COVID-19 έχουν καλύτερη ανοσία επειδή ο οργανισμός τους αντιμετώπισε όλα τα συστατικά του ιού και όχι μόνο την πρωτεΐνη ακίδα. Οι έγκυες γυναίκες δεν πρέπει να λαμβάνουν τα εμβόλια επειδή το αναπτυσσόμενο έμβρυο είναι πολύ ευάλωτο και δεν έχουν γίνει μακροχρόνιες δοκιμές αναπαραγωγικής τοξικολογίας. Και τα μικρά παιδιά διατρέχουν πολύ χαμηλό κίνδυνο από τον ιό.

Το CDC συνιστά σε όλα τα άτομα που πληρούν τις προϋποθέσεις να εμβολιαστούν και να λάβουν αναμνηστικά εμβόλια όταν έρθει η ώρα, συμπεριλαμβανομένων των ατόμων που έχουν μολυνθεί στο παρελθόν, των εγκύων γυναικών και των παιδιών ηλικίας πέντε ετών και άνω.

Στις 9 Ιουνίου, η κυβέρνηση Μπάιντεν ανακοίνωσε ένα επιχειρησιακό σχέδιο για τους εμβολιασμούς κατά της COVID-19 για παιδιά κάτω των πέντε ετών, λέγοντας ότι ο FDA και το CDC θα εξετάσουν αν θα εγκρίνουν και θα συστήσουν τα πρώτα εμβόλια COVID-19 για αυτή την ηλικιακή ομάδα την επόμενη εβδομάδα.

Εάν ο FDA και το CDC εγκρίνουν και συστήσουν τα εμβόλια COVID-19 για αυτή την ηλικιακή ομάδα, οι πρώτοι εμβολιασμοί θα μπορούσαν να ξεκινήσουν ήδη από την εβδομάδα της 20ής Ιουνίου.

Στις 15 Ιουνίου, μια συμβουλευτική ομάδα του FDA ψήφισε τη σύσταση της χορήγησης επείγουσας άδειας για τα εμβόλια COVID-19 των εταιρειών Moderna και Pfizer για παιδιά ηλικίας μόλις 6 μηνών.

«Νομίζω ότι το τελικό παιχνίδι είναι η υποχρεωτική ψηφιακή ταυτότητα-πραγματική ανταμοιβή για τον εμβολιασμό, παίρνετε ένα πάσο εμβολιασμού», δήλωσε ο Γίντον. «Και μετά το άλλο μισό θα είναι η υποχρεωτική κατάργηση των μετρητών, το ψηφιακό χρήμα, τα ψηφιακά νομίσματα των κεντρικών τραπεζών. Και ιδού, αυτά τα δύο πράγματα φαίνονται να συμβαίνουν παντού και συγχωνεύονται».

Τον Ιούνιο του 2021, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή πρότεινε να δοθεί σε κάθε πολίτη ένα σύνολο ψηφιακών διαπιστευτηρίων ταυτότητας. Κάθε κράτος μέλος πρέπει να προσφέρει στους πολίτες ένα πορτοφόλι ψηφιακής ταυτότητας που θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ολόκληρη την ΕΕ έως τον Σεπτέμβριο του 2023.

Στις 9 Μαρτίου, ο Πρόεδρος Τζο Μπάιντεν υπέγραψε εκτελεστικό διάταγμα για την προώθηση της ανάπτυξης των ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων, λέγοντας: «Πρέπει να υποστηρίξουμε τις τεχνολογικές εξελίξεις που προωθούν την υπεύθυνη ανάπτυξη και χρήση των ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων».

Ο Γίντον προειδοποίησε ότι όποιος κατέχει τη βάση δεδομένων θα έχει τον πλήρη έλεγχο της ζωής σας για πάντα, επειδή δεν μπορείτε να το αναιρέσετε.

«Παρακαλώ τους ανθρώπους, ακόμη και αν πιστεύετε αυτά που σας λέει η κυβέρνηση, παρακαλώ να είστε ενήμεροι και να αντισταθείτε, να αντιταχθείτε στο ψηφιακό πλέγμα ελέγχου», προειδοποίησε ο Γίντον. «Επειδή δεν βλέπω κανέναν τρόπο να το αναιρέσουμε. Από τη στιγμή που θα γίνει … δεν θα είναι δυνατόν να αφαιρεθεί».

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σχολιάστε