Παρασκευή, 01 Δεκ, 2023
Ο μαθητής της πρώτης δημοτικού, ο 6χρονος Leonel Campos, λαμβάνει το εμβόλιο COVID-19 στο Ινστιτούτο Arturo Velasquez στο Σικάγο, Ill., στις 12 Νοεμβρίου 2021. (Scott Olson/Getty Images)

Πρώην αντιπρόεδρος της Pfizer: Οι άνθρωποι που προώθησαν την ιδέα του καθολικού εμβολιασμού είναι «ένοχοι για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας»

Ο πρώην αντιπρόεδρος της Pfizer, Μάικλ Γίντον, υποστηρίζει ότι, δεδομένου ότι ο δείκτης θνησιμότητας των λοιμώξεων από την COVID-19 δεν ήταν υψηλός, τα εμβόλια δεν θα έπρεπε να έχουν επιβληθεί.

Επιπλέον, καυτηρίασε έντονα τα μάντρα των εταιρικών μέσων ενημέρωσης που τα χαρακτηρίζουν ασφαλή, αποτελεσματικά και απαραίτητα για να τερματιστεί η πανδημία του ιού του ΚΚΚ (Κομμουνιστικό Κόμμα Κίνας).

Ο Γίντον είναι βετεράνος της μεγάλης φαρμακοβιομηχανίας με 32 χρόνια στον συγκεκριμένο κλάδο. Εργάστηκε ως επικεφαλής της έρευνας για τις αλλεργίες και το αναπνευστικό στην Pfizer από το 1995 έως το 2011 και είναι ο πρώην ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Ziarco, μιας εταιρείας βιοτεχνολογίας που εξαγοράστηκε από τη Novartis. Επιπλέον, είναι διδάκτωρ αναπνευστικής φαρμακολογίας και κάτοχος διπλού πτυχίου πρώτης τάξης με άριστα στη βιοχημεία και την τοξικολογία.

Ένα σοκαριστικό αριθμό 1.223 θανάτων και 42.086 ανεπιθύμητων ενεργειών ανέφερε η Pfizer από την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας του εμβολίου Pfizer-BioNTech την 1η Δεκεμβρίου 2020 έως τις 28 Φεβρουαρίου 2021.

«Η χειρότερη περίοδος γρίπης της τελευταίας δεκαετίας είναι χειρότερη από [την απειλή] που θέτει αυτός ο νέος ιός», δήλωσε ο Γίντον στους Epoch Times μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

«Και τι κάνουμε ως απάντηση στην εποχική γρίπη; Λοιπόν, τίποτα στην πραγματικότητα, πέρα από το να προσφέρουμε -και όχι να επιβάλλουμε- εμβόλια, τα οποία δεν είναι πολύ χρήσιμα».

Σημαντικό στοιχείο είναι ότι ο ακριβής αριθμός των θανάτων στην Κίνα, από όπου προέρχεται ο ιός, έχει αποκρυφθεί από το κομμουνιστικό καθεστώς και μπορεί να είναι 366 φορές μεγαλύτερος από τον επίσημο αριθμό.

Ο Γίντον δήλωσε ότι η διασφάλιση ότι τα εμβόλια δεν θα προκαλούσαν μακροχρόνια βλάβη θα έπρεπε να είναι επιτακτική ανάγκη.

«Δεν ήταν ποτέ σκόπιμο να επιχειρήσουμε να “τερματίσουμε την πανδημία” με ένα εμβόλιο νέας τεχνολογίας. Σε μια μαζική παρέμβαση στη δημόσια υγεία, η ασφάλεια είναι η πρώτη προτεραιότητα, περισσότερο ακόμη και από την αποτελεσματικότητα, επειδή θα το λάβουν τόσοι πολλοί άνθρωποι», αναφέρει ο Γίντον σε έγγραφο που έστειλε στους Epoch Times.

«Απλώς δεν είναι δυνατόν να αποκτηθούν δεδομένα που να αποδεικνύουν επαρκή διαχρονική ασφάλεια στο χρονικό διάστημα που μπορεί να διαρκέσει οποιαδήποτε πανδημία. Αυτοί που προώθησαν αυτή τη γραμμή επιχειρημάτων και επέτρεψαν την άσκοπη ένεση των γονιδιακών παραγόντων σε δισεκατομμύρια αθώους ανθρώπους είναι ένοχοι για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας».

Ο Γίντον υποστηρίζει ότι η φυσική ανοσία ήταν προφανώς ισχυρότερη από οποιαδήποτε προστασία από τα εμβόλια και επικαλέστηκε ένα άρθρο του Δρ Πολ Αλεξάντερ που περιλαμβάνει πάνω από 150 μελέτες που πιστοποιούν τη φυσικά αποκτηθείσα ανοσία έναντι της COVID-19.

Ο Γίντον πιστεύει ότι τα νέα εμβόλια δεν θα έπρεπε να έχουν λάβει άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης (EUA) και ότι αν ο ίδιος διηύθυνε την αντιμετώπιση της πανδημίας, τα παιδιά, οι έγκυες γυναίκες και τα άτομα που είχαν ήδη προσβληθεί από τον ιό θα είχαν λάβει κόκκινο φως για τα εμβόλια.

«Θα είχα αρνηθεί ευθέως τη χρήση τους σε παιδιά, σε εγκυμονούσες και σε μολυσμένους/που έχουν αναρρώσει. Ξεκάθαρα. Θα χρειαζόμουν χρόνια ασφαλούς χρήσης προτού σκεφτώ να αλλάξω αυτή τη στάση».

Υποστηρίζει ακόμη ότι τα εμβόλια ήταν βέβαιο ότι θα ήταν τοξικά και ήταν μόνο θέμα βαθμού τοξικότητας.

«Έχοντας επιλέξει να εκφραστεί η πρωτεΐνη ακίδα, μια πρωτεΐνη που προκαλεί την έναρξη της πήξης του αίματος, ο κίνδυνος θρομβοεμβολικών ανεπιθύμητων ενεργειών είχε ενσωματωθεί στον σχεδιασμό. Τίποτα απολύτως δεν περιορίζει την ποσότητα της πρωτεΐνης ακίδας που πρέπει να παραχθεί ως απάντηση σε μια δεδομένη δόση. Ορισμένα άτομα παράγουν λίγη και μόνο για λίγο. Το άλλο άκρο ενός φυσιολογικού εύρους έχει ως αποτέλεσμα τη σύνθεση άφθονων ποσοτήτων πρωτεΐνης ακίδας για παρατεταμένο χρονικό διάστημα. Οι θέσεις στις οποίες συνέβη αυτό το παθολογικό γεγονός, καθώς και το πού βρίσκεται στο φάσμα, κατά την άποψή μου έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στο αν το θύμα παρουσίασε ανεπιθύμητες ενέργειες, συμπεριλαμβανομένου του θανάτου», δήλωσε ο Γίντον.

«Υπάρχουν πολλές άλλες παθολογίες που απορρέουν από το σχεδιασμό αυτών των παραγόντων, συμπεριλαμβανομένων των “εμβολίων” mRNA που τα σκευάσματα λιπιδικών νανοσωματιδίων αφήνουν το σημείο της ένεσης και καταλήγουν στο ήπαρ και τις ωοθήκες, μεταξύ άλλων οργάνων, αλλά αυτά τα στοιχεία είναι αρκετά για να ξεκινήσουμε».

Νωρίτερα αυτό το μήνα, ένας γιατρός δήλωσε ότι έχει δει έναν ασυνήθιστο αριθμό εμβρυϊκών θανάτων και αποβολών που συνδέονται με τα εμβόλια COVID-19 -σύμφωνα με τις παρατηρήσεις του- και σημείωσε ότι τα προϊόντα mRNA, που περιέχονται στα νανοσωματίδια, συσσωρεύονται στις ωοθήκες.

«Από τα δεδομένα που έχουμε, φαίνεται ότι υπάρχει μια συγκέντρωση των λιπιδικών νανοσωματιδίων, τα οποία είναι πολύ, πολύ μικρά σωματίδια, τα οποία βρίσκονται στο εμβόλιο που εγχέεται στο χέρι», δήλωσε ο Δρ Τζέιμς Θορπ στους Epoch Times, «και στη συνέχεια η συντριπτική πλειονότητα αυτών διασκορπίζεται σε ολόκληρο το σώμα».

Ένα λιπιδικό νανοσωματίδιο είναι μια λιποδιαλυτή μεμβράνη που αποτελεί το φορτίο του αγγελιοφόρου RNA.

«Φαίνεται να συγκεντρώνονται στις ωοθήκες και φαίνεται να διασχίζουν όλους τους θεόσταλτους φραγμούς στο ανθρώπινο σώμα, τον αιματοεγκεφαλικό φραγμό, τον πλακουντιακό φραγμό κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, στην κυκλοφορία του αίματος του εμβρύου και σε όλους τους εμβρυϊκούς ιστούς μέσα στη μήτρα, διασχίζοντας τον αιματοεγκεφαλικό φραγμό στο έμβρυο, το μωρό στη μήτρα, κάτι που είναι πολύ ανησυχητικό», σημείωσε, καθώς τα ωάρια που παράγουν οι γυναίκες είναι περιορισμένα σε αριθμό και θα εκτίθενται «σε ένα δυνητικά καταστροφικό τοξικό λιπιδικό νανοσωματίδιο».

Μια άλλη ανησυχία που ο Γίντον δεν είχε παρατηρήσει κατά την αρχική του μελέτη ήταν ότι «τα προϊόντα mRNA (Pfizer & Moderna) θα συσσωρεύονταν στις ωοθήκες».

«Ένα αίτημα FOI προς την Ιαπωνική Υπηρεσία Φαρμάκων αποκάλυψε ότι η συσσώρευση των προϊόντων στις ωοθήκες συνέβη σε πειράματα σε τρωκτικά», δήλωσε ο Γίντον. «Έψαξα στη βιβλιογραφία με βάση αυτές τις συγκεκριμένες ανησυχίες και βρήκα μια ανασκόπηση του 2012, η οποία εφιστούσε ρητά την προσοχή στα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι τα σκευάσματα λιπιδικών νανοσωματιδίων ως κατηγορία συσσωρεύονται πράγματι στις ωοθήκες και μπορεί να αντιπροσωπεύουν έναν ανεκτίμητο αναπαραγωγικό κίνδυνο για τους ανθρώπους. Αυτό ήταν “ένα ευρέως γνωστό πρόβλημα” για τους ειδικούς στον εν λόγω τομέα».

Μια μελέτη του 2012 αναφέρει ότι μετά από δοκιμές με διαφορετικά είδη ποντικών και αρουραίους Wistar, «διαπιστώθηκε σε όλα τα ζώα υψηλή τοπική συσσώρευση νανοσωματιδίων, νανοκάψουλων και νανογαλακτωμάτων σε συγκεκριμένες θέσεις των ωοθηκών».

Αναφερόμενος στη μελέτη, ο Γίντον δήλωσε στους Epoch Times ότι «οι συγγραφείς λένε αναλήθειες. Λένε κάτι σαν “δεν υπήρξε αύξηση των αντισωμάτων κατά της συνκυτίνης-1″».

«Όχι, αυτό είναι λάθος. Τα δεδομένα τους είναι σαφώς 2,5Χ αυξημένα μετά τον εμβολιασμό και προφανώς στατιστικά σημαντικά (η λειτουργική σημαντικότητα φαίνεται να επιβεβαιώνεται από το ποσοστό αποβολών)», σημείωσε ο Γίντον.

«Αυτό που έκαναν είναι χαριτωμένο. Επέλεξαν ένα εντελώς αυθαίρετο επίπεδο που έγραψαν στο σχήμα, κάτω από το οποίο ισχυρίζονται ότι τίποτα δεν έχει σημασία. Δεν υπάρχει καμία απολύτως απόδειξη για τον ισχυρισμό αυτό. Στην πραγματικότητα, στη συζήτηση, ομολογούν ότι δεν γνωρίζουμε τη σχέση μεταξύ των αντισωμάτων και της επίδρασης στη λειτουργία».

Ο Γίντον πιστεύει ότι η φαρμακοβιομηχανία «σίγουρα γνώριζε», από το 2012, ότι τα λιπιδικά νανοσωματίδια θα συσσωρεύονταν στις ωοθήκες των γυναικών που έκαναν τα εμβόλια.

«Κανείς στη βιομηχανία ή στα κορυφαία μέσα ενημέρωσης δεν θα μπορούσε να ισχυριστεί ότι “δεν γνώριζαν για αυτούς τους κινδύνους για μια επιτυχή εγκυμοσύνη”».

Μια άλλη πρόσφατη μελέτη διαπίστωσε ότι το εμβόλιο COVID-19 της Pfizer εισέρχεται στα ηπατικά κύτταρα και μετατρέπεται σε DNA, μια διαδικασία που ονομάζεται αντίστροφη μεταγραφή.

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σχολιάστε