Πέμπτη, 13 Ιούν, 2024
Δρ Τζέιμς Θορπ. (Ευγενική προσφορά του Dr. James Thorp)

“Σήμα κινδύνου”: Διαρροή email από νοσοκομείο αναφέρει αύξηση των θνησιγενών γεννήσεων, υποψίες ότι ευθύνεται το εμβόλιο COVID-19

Ένα email που γνωστοποιήθηκε πρόσφατα στην εφημερίδα The Epoch Times και το οποίο είχε σταλεί στο υγειονομικό προσωπικό ενός νοσοκομειακού συστήματος στο Φρέσνο της Καλιφόρνιας, αναφέρει μια αύξηση των θνησιγενών γεννήσεων, η οποία, σύμφωνα με το email, αναμένεται να συνεχιστεί.

“Υπήρξαν 22 θνησιγενείς γεννήσεις τον Αύγουστο [2022], γεγονός που ισοφαρίζει το ρεκόρ του Ιουλίου 2021, και μέχρι στιγμής τον Σεπτέμβριο υπήρξαν 7 και είναι μόλις η 8η ημέρα του μήνα”, γράφει μια επικεφαλής νοσοκόμα.

Η επικεφαλής νοσοκόμα συνέχισε γράφοντας ότι ελπίζει η “τάση αυτή να μην συνεχιστεί επ’ αόριστον”.

“Γνωρίζω για μερικές ακόμη που είναι προγραμματισμένο να γεννήσουν την επόμενη εβδομάδα, οπότε δυστυχώς η διαδικασία θα είναι πολύ οικεία για όλους σας”, δήλωσε η επικεφαλής νοσοκόμα.

Το μέλος του προσωπικού που διέρρευσε το email δήλωσε στην Epoch Times ότι μετά την κυκλοφορία των εμβολίων, ο θάνατος των βρεφών έχει εκτοξευθεί στα ύψη από τον προ του εμβολίου Covid-19 μέσο όρο του ενός με δύο θανάτους κάθε τρεις μήνες μόνο στο νοσοκομείο της.

Το μέλος του προσωπικού μίλησε στην Epoch Times υπό τον όρο της ανωνυμίας λόγω του φόβου να χάσει τη δουλειά του.

Η Epoch Times απευθύνθηκε στην επικεφαλής νοσοκόμα που έγραψε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να ζητήσει μια δήλωση σχετικά με το γιατί έχει σημειωθεί αύξηση σε αυτό που αποκάλεσε “θνησιγενείς γεννήσεις”, αλλά δεν υπήρξε καμία απάντηση.

Ηλεκτρονικό μήνυμα του νοσοκομείου σχετικά με τις “θνησιγενείς γεννήσεις”.

 

Σελίδα 2 ενός επεξεργασμένου ηλεκτρονικού μηνύματος του νοσοκομείου σχετικά με τις “θνησιγενείς γεννήσεις”. (Αποκτήθηκε από την Epoch Times)

 

“Σήμα ακραίου κινδύνου”

Ο Dr. James Thorp, μαιευτήρας-γυναικολόγος με έδρα τη Φλόριντα που ειδικεύεται στην ιατρική μητέρας-εμβρύου, δήλωσε στην Epoch Times ότι το περιεχόμενο του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου συνάδει με τα παγκόσμια δεδομένα που έχει εξετάσει.

“Συμφωνεί επίσης με τα δεδομένα από την πρόσφατα δημοσιευμένη μελέτη μας, τη βάση δεδομένων VAERS, την Κίτρινη Κάρτα του Ηνωμένου Βασιλείου, το VigiAccess του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, το EudraVigilance του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων, το Παγκόσμιο Συμβούλιο Υγείας, ακόμη και από τα εσωτερικά έγγραφα της ίδιας της Pfizer από τα δεδομένα της 5.3.6 μετά την κυκλοφορία στην αγορά (pdf), τα οποία προσπάθησαν να αποκρύψουν για 75 χρόνια”, δήλωσε ο Thorp.

Η μελέτη στην οποία συμμετείχε ο Thorp διαπίστωσε σημαντική αύξηση 14 σοβαρών παρενεργειών, συμπεριλαμβανομένης της εμβρυϊκής δυσπλασίας, της εμβρυϊκής καρδιακής ανακοπής και της θνησιγένειας για τις γυναίκες που έλαβαν το εμβόλιο COVID-19 σε σύγκριση με τον εμβολιασμό κατά της γρίπης.

Η μελέτη ζήτησε μορατόριουμ στη χρήση των εμβολίων COVID-19 στην εγκυμοσύνη.

Επιπλέον, συνάδει με 1.366 επιστημονικές δημοσιεύσεις (pdf) σε μόλις 15 μήνες που τεκμηριώνουν σοβαρές επιπλοκές και θάνατο μετά τα εμβόλια COVID-19, δήλωσε ο Thorp.

“Αφήστε να το χωνέψετε: οι αξιολογημένες από ομότιμους δημοσιεύσεις που τεκμηριώνουν σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες μετά τα εμβόλια COVID-19 μέσα σε μόλις 15 μήνες επισκιάζουν όλες τις άλλες παρόμοιες αναφορές από όλα τα άλλα εμβόλια που έχουν χορηγηθεί σε όλο τον πλανήτη Γη τον τελευταίο αιώνα”, δήλωσε ο Thorp. “Σύμφωνα με το εθνικό ποσοστό θανάτου εμβρύων (θνησιγενείς γεννήσεις) στις ΗΠΑ ανά 1.000 γεννήσεις, υπήρξε μείωση των ποσοστών από 5,89 το 2018 σε 5,74 το 2020, γεγονός που υποδηλώνει πειστικά ότι οι λοιμώξεις COVID-19 δεν αύξησαν τα ποσοστά θνησιγενών γεννήσεων το 2020″.

Αυτό απεικονίζεται σε ένα γράφημα που συνέταξε ο Thorp εξετάζοντας τα ποσοστά που παρατηρήθηκαν στα δύο ιδρύματα χρησιμοποιώντας τα συνδυασμένα ποσοστά γεννήσεων των 9.000 ανά έτος από τα δύο ιδρύματα που αναφέρονται στο email.

Χρησιμοποιώντας 22 θνησιγενείς γεννήσεις που παρατηρήθηκαν τον Ιούλιο του 2021 και τον Αύγουστο του 2022, τα προσαρμοσμένα ποσοστά θνησιγενών γεννήσεων ανά 1.000 γεννήσεις απεικονίζονται στο γράφημα με κόκκινα τρίγωνα (29,3 ανά 1.000).

“Πρόκειται σαφώς για ένα ακραίο σήμα κινδύνου”, δήλωσε ο Thorp. “Η στατιστική πιθανότητα να συμβεί αυτό μόνο από τύχη είναι μηδενική και αυτό θα μπορούσε ενδεχομένως να παρομοιαστεί με ένα πολύ σπάνιο 20-sigma περιστατικό”.

Ο Thorp επισήμανε τα ιατρικά συμβούλια που προωθούσαν τα εμβόλια COVID-19 για τις έγκυες γυναίκες ως ασφαλή, ενώ τα ίδια συμβούλια κατήγγειλαν άλλες επιλογές πρώιμης θεραπείας, όπως η ιβερμεκτίνη, ως παραπληροφόρηση.

Ο Thorp ισχυρίστηκε ότι υπάρχουν ισχυρές έμμεσες αποδείξεις ότι το Αμερικανικό Συμβούλιο Μαιευτικής και Γυναικολογίας (ABOG), το Αμερικανικό Συμβούλιο Ιατρικών Ειδικοτήτων (ABMS) και η Ομοσπονδία Κρατικών Ιατρικών Συμβουλίων (FSMB) “συνεργάστηκαν με δόλο και διέπραξαν παραβιάσεις του RICO για να προωθήσουν επικίνδυνη μη δοκιμασμένη πειραματική γονιδιακή θεραπεία στην εγκυμοσύνη, ενώ παράλληλα έθεσαν μια ανήθικη, παράνομη και αντισυνταγματική εντολή φίμωσης σε κάθε γιατρό και νοσηλευτή στις Ηνωμένες Πολιτείες”.

Οι ABOG, ABMS και FSMB δεν απάντησαν στο αίτημα της Epoch Times για σχολιασμό.

Η Dr. Kimberly Biss, μαιευτήρας-γυναικολόγος στο St. Petersburg της Φλόριντα, ανέφερε σε μια δήλωση σε βίντεο ότι από τότε που διατέθηκαν τα εμβόλια COVID-19, έχει παρατηρήσει μια αύξηση 50% στις αποβολές και την υπογονιμότητα στο ιατρείο της.

“Και θα έλεγα ότι υπάρχει πιθανώς περίπου 25 τοις εκατό αύξηση στα μη φυσιολογικά τεστ Παπανικολάου, καθώς και στις κακοήθειες του τραχήλου της μήτρας στην περιοχή μας”, δήλωσε η Biss.

“Απολύτως ασφαλές για τις έγκυες γυναίκες”

Το 2021, η ιατρική κοινότητα, μαζί με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ενήργησαν σε μια συντονισμένη προσπάθεια να προωθήσουν το εμβόλιο που έλεγαν ότι ήταν “ασφαλές και αποτελεσματικό”, παρά το γεγονός ότι είχε κυκλοφορήσει μόλις εκείνη τη χρονιά.

Ο Dr. Terry Thomas, μαιευτήρας-γυναικολόγος του Associates in Women’s Health στο Μπάτον Ρουζ της Λουιζιάνα, δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου το 2021 ότι “είναι απολύτως ασφαλές για τις έγκυες γυναίκες να λάβουν το εμβόλιο σε οποιοδήποτε σημείο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης”.

Πιο συγκεκριμένα, είπε ότι τα εμβόλια COVID-19 δεν προκαλούν αποβολές.

Η Epoch Times απευθύνθηκε στους Associates in Women’s Health για να πάρει μια δήλωση από τον Thomas σχετικά με το τι έχει δει όσον αφορά τις θνησιγενείς γεννήσεις από τότε που εισήχθησαν τα εμβόλια COVID-19 και αν έχει αλλάξει την ιατρική της άποψη, αλλά ούτε η Thomas ούτε το νοσοκομείο έχουν απαντήσει.

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

Σχολιάστε