Τετάρτη, 29 Μαΐ, 2024

Συγκεντρώσεις και πορείες μαθητών σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρισα

Στα γραφεία της Hellenic Train ολοκληρώθηκε η σημερινή κινητοποίηση μαθητών και φοιτητών για τα θύματα του πολύνεκρου δυστυχήματος των Τεμπών. Ζητώντας να αποδοθούν ευθύνες για το τραγικό συμβάν, μαθητές και φοιτητές συγκεντρώθηκαν αρχικά έξω από τα Προπύλαια, στο κέντρο της Αθήνας. «Για τα παιδιά στα Τέμπη… Για τις οικογένειές τους… Και για εμάς…», ανέφερε το κάλεσμα της Συντονιστικής Επιτροπής Μαθητών Αθήνας. «Το έγκλημα αυτό να μη συγκαλυφθεί. Όλων των νεκρών θα γίνουμε η φωνή», αναφέρει πανό φοιτητών. Στη συνέχεια, μαθητές και φοιτητές πραγματοποίησαν πορεία προς τη Βουλή, όπου τήρησαν ενός λεπτού σιγή για τους ανθρώπους που έφυγαν από τη ζωή. Τελικά, κατευθύνθηκαν στα γραφεία της Hellenic Train, όπου και ολοκληρώθηκε η πορεία.

Λάρισα: Μαζική συγκέντρωση, νεαρών παιδιών, μαθητών, αλλά και φοιτητών για το δυστύχημα στα Τέμπη

Μαζική συγκέντρωση νεαρών παιδιών, μαθητών, αλλά και φοιτητών πραγματοποιήθηκε πριν από λίγη ώρα στην κεντρική πλατεία της Λάρισας, οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Με συνθήματα όπως «Το έγκλημα στα Τέμπη να μη συγκαλυφθεί, όλων των νεκρών να γίνουμε φωνή», νεολαίοι της πόλης κρατώντας πανό, εξέφρασαν τη διαμαρτυρία τους για όσα συνέβησαν, αυτές τις ημέρες στα Τέμπη.

Τη συγκέντρωση διοργάνωσαν διάφοροι φοιτητικοί σύλλογοι, αλλά και η Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών Λάρισας διεκδικώντας να διερευνηθούν άμεσα τα αίτια που οδήγησαν στη τραγωδία και να αποδοθούν ευθύνες.

Μετά το τέλος της συγκέντρωσης πραγματοποιήθηκε πορεία προς τον ΟΣΕ της Λάρισας.

Ακολουθήστε μας στο Telegram @epochtimesgreece
Ακολουθήστε μας στο Facebook @epochtimesgreece
Ακολουθήστε μας στο Twitter @epochtimesgreece

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

Σχολιάστε