Παρασκευή, 09 Δεκ, 2022
Ο πλανήτης Άρης στις 10 Φεβρουαρίου 2021. (Διαστημικό Κέντρο Mohammed bin Rashid / Υπηρεσία Διαστήματος ΗΑΕ μέσω AP)

Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα δημοσιεύουν την πρώτη φωτογραφία τους από τον Άρη

Εγγραφή στο Newsletter της Epoch Times

Ντουμπάι, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα – Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα δημοσίευσαν την Κυριακή την πρώτη εικόνα τους στον Άρη, βγαλμένη από τον διαστημικό ανιχνευτή τους, που αυτή τη στιγμή περιφέρεται γύρω από τον κόκκινο πλανήτη.

Η φωτογραφία, που τραβήχτηκε την Τετάρτη, δείχνει το φως του ήλιου να εισέρχεται στην επιφάνεια του Άρη. Δείχνει τον βόρειο πόλο του Άρη, καθώς και το μεγαλύτερο ηφαίστειο του, τον Όλυμπο.

Η εικόνα προέρχεται από τον διαστημικό ανιχνευτή «Amal» ή αλλιώς «Hope».

Ο ανιχνευτής εισήλθε επιτυχώς σε τροχιά γύρω από τον Άρη την Τρίτη, εγκαινιάζοντας για την πρώτη διαπλανητική αποστολή του αραβικού κόσμου.

Ακολουθήστε μας στο Telegram @epochtimesgreece
Ακολουθήστε μας στο Facebook @epochtimesgreece
Ακολουθήστε μας στο SafeChat @epochtimesgreece

Βοηθήστε μας να διαδώσουμε την αλήθεια, μοιραστείτε αυτό το άρθρο με φίλους σας.

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σχολιάστε