Κυριακή, 23 Ιούν, 2024
Τα κεντρικά γραφεία του Gan Jing World στο κτίριο MT0 ή Middletown Zero, στο Middletown της Νέας Υόρκης. Νέα Υόρκη, 22 Ιουνίου 2023. (Samira Bouaou/The Epoch Times)

Το Gan Jing World κυκλοφορεί έναν μοναδικό επιμελητή περιεχομένου κοινωνικών μέσων ενημέρωσης

Οι δημιουργοί περιεχομένου μπορούν να χρησιμοποιήσουν συγκεντρωτικά hashtag για να οικοδομήσουν επιρροή και κοινότητες

Το Gan Jing World, μια νέα ψηφιακή πλατφόρμα, κυκλοφόρησε έναν μοναδικό επιμελητή περιεχομένου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να βοηθήσει τους δημιουργούς του να αναπτύξουν επιρροή δημιουργώντας κοινότητες. Το εργαλείο συγκέντρωσης δεδομένων hashtag συγκεντρώνει όλο το περιεχόμενο της πλατφόρμας – βίντεο μεγάλης διάρκειας, βίντεο μικρής διάρκειας, άρθρα και ιστολόγια, αναρτήσεις και εικόνες- και το παρουσιάζει σε μια προβολή πλέγματος, όλα σε μια σελίδα.

Ο μοναδικός συνδυασμός περιεχομένου και μορφών προσφέρει ευελιξία σε διαφορετικούς δημιουργούς είτε τα δυνατά τους σημεία είναι ο ήχος ή το βίντεο είτε οι γραπτές μορφές, σύμφωνα με τον Νικ Τζάνικι, διευθυντή δημοσίων σχέσεων με τα μέσα ενημέρωσης της εταιρείας. Πρόσθεσε ότι τα podcast θα αποτελέσουν σύντομα μια νέα μορφή στη διάθεση των δημιουργών.

Ένα παράδειγμα του εργαλείου συγκέντρωσης δεδομένων είναι η σελίδα #goviralGJWMT0 με θέμα την εκδήλωση του Gan Jing World για τα εγκαίνια του κτιρίου της έδρας του MT0 ή Middletown Zero, στα βόρεια της πολιτείας της Νέας Υόρκης, στις 22 Ιουνίου.

 

Η συγκεντρωτική σελίδα του Gan Jing World για την εκδήλωση εγκαινίων του κτιρίου της έδρας του MT0 ή Middletown Zero, στην πολιτεία της Νέας Υόρκης, στις 22 Ιουνίου 2023. (Gan Jing World/Screenshot μέσω The Epoch Times)

 

Στην τελετή των εγκαινίων ήταν παρών και ο Μπεν Χέτζις, ένας από τους ιδρυτές του Gan Jing World πριν από ένα χρόνο, ο οποίος ασκεί επιρροή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αξιολογεί πιστωτικές κάρτες. Είπε ότι κάθε φορά που κοίταζε τη σελίδα συγκέντρωσης #goviralGJWMT0, ένιωθε σαν να ξαναζούσε εκείνη την ημέρα.

«Η ανθρώπινη επαφή στην τεχνολογία του Gan Jing World είναι αξιοσημείωτη», δήλωσε ο Χέτζις στην Epoch Times, προσθέτοντας ότι αισθάνεται ότι η πλατφόρμα δεν συγκεντρώνει το περιεχόμενο ως σημεία δεδομένων, αλλά ως στοιχεία ανθρώπινων αλληλεπιδράσεων.

Και αυτή η αίσθηση κοινότητας αντικατοπτρίζει την αποστολή της εταιρείας να θέτει τις παραδοσιακές αξίες πάνω από την τεχνολογία, δήλωσε ο Τζάνικι.

«Ενώ άλλες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης προσπαθούν να τραβήξουν τους ανθρώπους μέσα στον εικονικό κόσμο, το Gan Jing World χρησιμοποιεί την τεχνολογία για να βοηθήσει τους ανθρώπους να καλλιεργήσουν τις σχέσεις τους μέσω των παραδοσιακών αλληλεπιδράσεων», είπε, προσθέτοντας ότι οι διαγωνισμοί φωτογραφίας της πλατφόρμας για την Ημέρα του Πατέρα και βίντεο για την Ημέρα της Μητέρας ενθάρρυναν τη δημιουργικότητα των κοινοτήτων με βάση τις οικογενειακές αξίες.

«Gan Jing σημαίνει καθαρό», αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα της πλατφόρμας, η οποία ιδρύθηκε πέρυσι από Σινοαμερικάνους στη Νέα Υόρκη.

«Αποστολή μας είναι να δημιουργήσουμε τη μεγαλύτερη κοινότητα ψυχαγωγίας στον κόσμο, παρέχοντας ανάταση, ουσιαστικό περιεχόμενο και φιλική προς την οικογένεια ψυχαγωγία για όλες τις ηλικίες», αναφέρει η εταιρεία. «Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια διαδικτυακή πλατφόρμα απαλλαγμένη από βίαιο, ερωτικό, εγκληματικό και επιβλαβές περιεχόμενο, ώστε παιδιά και ενήλικες να την απολαμβάνουν με ασφάλεια.»

Ο Χέτζις δήλωσε ότι η ιδέα του καθαρού περιβάλλοντος ήταν αυτό που τον τράβηξε στο Gan Jing World.

Επί του παρόντος, το YouTube εξακολουθεί να είναι η κύρια πλατφόρμα του. Συγχρονίζει το κανάλι του Gan Jing World με το κανάλι του στο YouTube, έτσι ώστε όλα τα βίντεό του να δημοσιεύονται και στα δύο μέρη. Είπε ότι πιστεύει ότι η έλλειψη πολιτικής λογοκρισίας του Gan Jing World θα έχει ευρεία απήχηση σε όλους τους δημιουργούς περιεχομένου.

Ο Ben Hedges, ένας social media influencer που αξιολογεί πιστωτικές κάρτες, στην τελετή εγκαινίων του Gan Jing World του πρώτο κτιρίου της έδρας του, το οποίο ονομάστηκε «MT0» ή «Middletown Zero». Μίντλταουν, Νέα Υόρκη, 22 Ιουνίου 2023. (ευγενική παραχώρηση του Ben Hedges)

 

Ο Χέτζις άνοιξε το κανάλι του στο Gan Jing World ως επένδυση για το μέλλον. Κατά την άποψή του, ένας δημιουργός που συμμετέχει από νωρίς σε αυτή την πλατφόρμα αποκτά το πλεονέκτημα της πρώτης κίνησης.

Παρατήρησε ότι το Gan Jing World αναπτύσσεται γρήγορα, κυκλοφορώντας ένα νέο χαρακτηριστικό σχεδόν κάθε εβδομάδα. Ως εκ τούτου, είπε ότι η νεοσύστατη επιχείρηση μπορεί να απέχει ένα βήμα από το να γίνει ο κυρίαρχος παίκτης στον κλάδο.

«Νομίζω ότι το Gan Jing World έχει αντιληφθεί σωστά τη διάθεση [του κοινού], ότι ίσως βρισκόμαστε σε ένα μεταβατικό στάδιο αυτήν τη στιγμή κατά το οποίο χρειάζονται νέοι ιστότοποι κοινωνικής δικτύωσης», πρόσθεσε, λέγοντας ότι ο καταλύτης θα μπορούσε να είναι ένα σημαντικό κοινωνικό γεγονός, που θα αναδείκνυε ξαφνικά την αξιακή πρόταση της εταιρείας: καθαρό περιεχόμενο βασισμένο στις παραδοσιακές αξίες και τις ανθρώπινες σχέσεις.

Ο Τζάνικι συμφωνεί με την εκτίμηση του Χέτζις. Προς το παρόν, καλεί τους δημιουργούς περιεχομένου να χρησιμοποιήσουν το συγκεντρωτικό hashtag του Gan Jing World για να αξιοποιήσουν τη δυνατότητά τους να αναπτύξουν επιρροή και να οικοδομήσουν ισχυρότερες κοινότητες.

 

Της Terry Wu

Επιμέλεια: Αλία Ζάε

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σχολιάστε