Τρίτη, 28 Μαρ, 2023
Μια φαρμακοποιός ετοιμάζει ένα εμβόλιο Pfizer-BioNTech COVID-19 σε μια κλινική δοκιμής νέων φαρμάκων στο Χάλιφαξ, 9 Μαρτίου 2021. (Andrew Vaughan/The Canadian Press)

Το LinkedIn διαγράφει λογαριασμό πρωτοπόρου των εμβολίων mRNA που αμφισβήτησε την εκτίμηση κινδύνου των εμβολίων COVID-19

Ο γιατρός Ρόμπερτ Μαλόουν, που χαρακτηρίζει τον εαυτό του πρωτοπόρο στα εμβόλια mRNA, είπε ότι το LinkedIn πρόσφατα διέγραψε τον λογαριασμό του αφότου έκανε σχόλια για εμβόλια mRNA COVID-19 και αμφισβήτησε το αν είναι κατάλληλα για λήψη από ορισμένες ομάδες ανθρώπων.

«Η επιχείρησή μου πληρώνει για linked in premium. Με διέγραψαν», έγραψε ο Μαλόουν στο Twitter αυτήν την εβδομάδα. «Αγόρασα μια υπηρεσία από το linked in για να προωθήσω την εταιρεία μου. Αυτό είναι πολύ διαφορετικό από τους όρους των YouTube και Twitter. Αυτή η αυθαίρετη και ιδιότροπη δράση έχει ζημιώσει την επιχείρησή μας, και αξίζουμε να αποζημιωθούμε.»

Φαίνεται ότι ο προσωπικός λογαριασμός του αφαιρέθηκε νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα χωρίς προειδοποίηση ή εξήγηση από το LinkedIn, μια εταιρεία που ανήκει στην Microsoft, είπε η γυναίκα του, Τζιλ Μαλόουν.

«Δεν του δόθηκε ειδοποίηση, καμία προειδοποίηση», είπε στο Just the News. «Έχει έναν λογαριασμό 10-15 χρόνων – δεν του είχε δοθεί ποτέ ούτε καν προειδοποίηση. 6.000 ακόλουθοι.»

Ο Μαλόουν εξήγησε την Τετάρτη ότι «το ιστορικό των όσων έχω κάνει, έχω δηλώσει, και έχω κατανοήσει (και πότε) κλπ. συν τω χρόνω είναι κρίσιμο μέρος της καθιέρωσης της αξιοπιστίας μου και αρχείο καταγραφής μου ως επαγγελματία. Αλλά παρ΄ όλα αυτά, ο λογαριασμός «διαγράφηκε ολοκληρωτικά και αυθαίρετα χωρίς προειδοποίηση ή εξήγηση», πρόσθεσε.

Σε επόμενη ανάρτηση, ο Μαλόουν παρουσίασε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα από εκπρόσωπο του LinkedIn, που είπε πως ο λογαριασμός του παραβίασε το σύμφωνο χρήστη της εταιρείας επειδή ανήρτησε «παραπλανητικές ή ανακριβείς πληροφορίες» για τα εμβόλια και την COVID-19.

«[Το LinkedIn] έδωσε μια λίστα με τα εγκλήματα σκέψης μου. Ένα εκπληκτικό έγγραφο», έγραψε ο Μαλόουν.

Πρόσφατα, οι ισχυρισμοί του Μαλόουν στο Fox News και σε άλλα δημοσιογραφικά μέσα σχετικά με την λήψη εμβολίων από άτομα κάτω της ηλικίας των 18, επισημάνθηκαν από διάφορες ιστοσελίδες «ελέγχου στοιχείων». Ο Μαλόουν είπε στην εκπομπή The Nation Speaks του NTD στα τέλη Ιουνίου ότι οι αναφορές καρδιακής φλεγμονής αλλάζουν τον λόγο κινδύνου-ωφέλειας για τα παιδιά.

«Τα εμβόλια σώζουν ζωές. Αυτά τα εμβόλια έχουν σώσει ζωές», είπε ο Μαλόουν, προσθέτοντας ότι πιστεύει πως οι κίνδυνοι που σχετίζονται με εμβόλια mRNA COVID-19 κατασκευασμένα από τις Pfizer και Moderna είναι περισσότεροι από τα οφέλη για τα παιδιά.

Μιλώντας στο Fox News, ο Μαλόουν είπε: «Μπορώ να πω ότι η αναλογία κινδύνου-ωφέλειας για αυτούς με ηλικία 18 ετών και κάτω δεν δικαιολογεί τα εμβόλια, και υπάρχει μια πολύ καλή πιθανότητα ότι δεν δικαιολογεί τον εμβολιασμό σε αυτούς τους πολύ νεαρούς ενηλίκους.»

Η κίνηση του LinkedIn να απαγορεύσει τον Μαλόουν είναι η τελευταία προσπάθεια από μια εταιρεία Μεγάλης Τεχνολογίας να περιορίσει αυτό που περιγράφουν ως «παραπληροφόρηση» σχετικά με τα εμβόλια COVID-19. Πρόσφατα, το Twitter κλείδωσε τον λογαριασμό του επιδημιολόγου της Ιατρικής Σχολής του Χάρβαρντ Μάρτιν Κούλντορφ αφότου εξέφρασε μια σκεπτικιστική άποψη για το αν οι μάσκες παρέχουν στην πραγματικότητα προστασία.

Και στην αρχή της πανδημίας, εταιρείες κοινωνικής δικτύωσης είχαν αναστείλει λογαριασμούς ατόμων που αμφισβητούσαν την προέλευση της COVID-19 και έλεγαν πως ίσως έχει προέλθει από ένα εργαστήριο υψηλής ασφαλείας στην Γουχάν, Κίνα, στα τέλη του 2019. Ωστόσο, τους πρόσφατους μήνες, Αμερικανοί αξιωματούχοι, περιλαμβανομένων μελών της Κοινότητας Πληροφοριών στην οποία συμμετέχουν 17 υπηρεσίες, άρχισαν να αμφισβητούν το επίσημο αφήγημα του Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος (ΚΚΚ) και των αξιωματούχων του Παγκοσμίου Οργανισμού Υγείας, που ισχυρίστηκαν ότι ο ιός μεταφέρθηκε από ζώα σε ανθρώπους σε μια λαϊκή αγορά.

 

Ακολουθήστε μας στο Telegram @epochtimesgreece
Ακολουθήστε μας στο Facebook @epochtimesgreece
Ακολουθήστε μας στο SafeChat @epochtimesgreece

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σχολιάστε