Παρασκευή, 09 Δεκ, 2022
Το Άγαλμα της Ελευθερίας στην Νέα Υόρκη, στις 2 Ιουνίου 2017. (Michael Heiman/Getty Images)

Αναζητώντας την αλήθεια, με εσάς τους αναγνώστες μας, χωρίς φόβο ή ατζέντα

Από την Αμερικανική Epoch Times.

Το έθνος μας αντιμετωπίζει μια δύσκολη στιγμή.

Στις 3 Νοεμβρίου, Αμερικανοί σε ολόκληρη την χώρα ψήφισαν τον επόμενο πρόεδρό τους. Από τότε μάθαμε, ωστόσο, ότι στις 3 Νοεμβρίου και τις επόμενες μέρες, η ακεραιότητα των εκλογών σε ορισμένες περιοχές ενδέχεται να έχει τεθεί σε κίνδυνο καθώς προέκυψαν ισχυρισμοί για παρατυπίες.

Αν και αυτοί οι ισχυρισμοί δεν έχουν ακόμη αποδειχθεί στο δικαστήριο, είναι άνευ προηγουμένου σε κλίμακα και σοβαρότητα.

Η Epoch Times πιστεύει ότι είναι δημοσιογραφικό και πολιτικό καθήκον μας να αναφέρουμε αξιόπιστους ισχυρισμούς για παρατυπίες και να δούμε αν υπάρχει αλήθεια σε αυτούς.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μπορέσατε να διαβάσετε στην Epoch Times για ένορκες δηλώσεις – δηλώσεις που έγιναν υπό ποινή ψευδορκίας – από επιτηρητές της εκλογικής διαδικασίας που ισχυρίζονται ότι διαπράχθηκαν εγκλήματα, και σχετικά με την κατάσταση τουλάχιστον οκτώ αγωγών και δύο επανακαταμετρήσεων σε εκκρεμότητα.

Τα γεγονότα της τελευταίας εβδομάδας έπληξαν την εμπιστοσύνη πολλών Αμερικανών στην χώρα μας. Και πιστεύουμε ότι με την φιλαλήθη αναφορά για αυτά τα προβλήματα, βοηθάμε όχι μόνο στην προστασία της ακεραιότητας της εκλογικής διαδικασίας, αλλά και στην αποκατάσταση της εμπιστοσύνης στο σύστημα.

Πιστεύουμε ότι αυτή η εμπιστοσύνη έχει πληγεί σοβαρά από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τα οποία αγνοούν αξιόπιστους ισχυρισμούς και συνεχιζόμενες ποινικές διαδικασίες που ενδέχεται να επηρεάσουν το εκλογικό αποτέλεσμα, και αντίθετα παραπλανούν το κοινό τους προσποιούμενα ότι τα αποτελέσματα των εκλογών είναι γνωστά.

Τα τελευταία 20 χρόνια, ήμασταν πάντα αφοσιωμένοι στο να αναζητούμε και να αναφέρουμε την αλήθεια, να βοηθούμε τη δικαιοσύνη να επικρατεί και να εξυψώνουμε τη συνείδηση ​​των ανθρώπων.

Τα πρότυπά μας δεν έχουν αλλάξει εν όψει πίεσης. Είμαστε ένας ανεξάρτητος ειδησεογραφικός οργανισμός χωρίς επιρροή από οποιαδήποτε κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Αντ’ αυτού, υποστηριζόμαστε από αναγνώστες όπως εσείς και θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για τη συνεχή εμπιστοσύνη και στήριξή σας.

Για την ανεξάρτητη δημοσιογραφία μας, έχουμε αντιμετωπίσει πρωτοφανείς επιθέσεις. Οι επιθέσεις αυτές προέρχονταν κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα, το οποίο, από την ημέρα που η εταιρεία μας ιδρύθηκε στην Αμερική από Κινέζους-Αμερικανούς, προσπάθησε να μας σιγήσει. Για παράδειγμα, λίγο μετά την έναρξή μας, τα μέλη του προσωπικού μας στην Κίνα συνελήφθησαν και κρατήθηκαν. Στην Αμερική, οι διαφημιστές μας έχουν απειληθεί από Κινέζους προξενικούς υπαλλήλους και τα κουτιά των εφημερίδων μας έχουν βανδαλιστεί. Στο Χονγκ Κονγκ, ένα από τα τυπογραφεία μας πυρπολήθηκε.

Πρόσφατα, αυτές οι επιθέσεις προέρχονται από άλλους αμερικανικούς οργανισμούς μέσων που δεν συμφωνούν με την δημοσιογραφία μας.

Γνωρίζουμε ότι ενδέχεται να δεχτούμε επίθεση και πάλι λόγω της ανεξαρτησίας μας. Αλλά για την προάσπιση της αλήθειας και της ακεραιότητας, θα παραμείνουμε πιστοί στη δημοσιογραφική μας ευθύνη.

Καθώς το έθνος μας διέρχεται από αυτή τη δύσκολη περίοδο, θέλουμε να ενημερώσουμε τους αναγνώστες μας ότι δεν είσαστε μόνοι. Υπάρχουν εκατομμύρια άλλοι Αμερικανοί που αγαπούν την ελευθερία, το έθνος μας και τις αρχές του, οι οποίοι, όπως κι εσείς, αναζητούν την αλήθεια.

Υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον· δεν είσαστε μόνοι.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @epochtimesgreece

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

Σχολιάστε