Πέμπτη, 07 Δεκ, 2023
Ο Διευθύνων Σύμβουλος και Πρόεδρος της Goya Foods Μπομπ Ουνάνουε μιλά στο Rose Garden του Λευκού Οίκου στην Ουάσινγκτον, στις 9 Ιουλίου 2020. (Jim Watson / AFP / Getty Images)

CEO της Goya: «Θέλουν να ακυρώσουν τον Πολιτισμό μας, την Ιστορία μας και την Ελευθερία μας»

Ο Ρόμπερτ Ουνάνουε, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Goya Foods, δήλωσε την Παρασκευή ότι η πολιτική της αριστεράς έχει χρησιμοποιήσει ως όπλο τον ιό του ΚΚΚ (Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα) για να αφαιρέσει τον Θεό, τον πολιτισμό, την ιστορία και την ελευθερία από τους ανθρώπους των Ηνωμένων Πολιτειών.

«Το πρόβλημα είναι πως πρόκειται για μια πολιτική χρονιά. Εργαλειοποίησαν τον κορονοϊό. Δυστυχώς, έκλεισαν την οικονομία μας. Το χειρότερο πράγμα που θα μπορούσαμε να κάνουμε είναι να κλείσουμε την οικονομία μας, να σκοτώσουμε το πνεύμα μας. Χρειαζόμαστε έναν λόγο να ξυπνάμε το πρωί: Θεός, οικογένεια, εργασία. Και αφαιρούν το πνεύμα μας, μας αφαιρούν την δυνατότητα να εργαστούμε», δήλωσε ο Ουνάνουε στο Fox News στις 15 Ιανουαρίου.

«Είμαστε ένα έθνος υπό τον Θεό. Δεν είμαστε ένα έθνος υπό το Twitter. Δεν είμαστε ένα έθνος υπό τα μεγάλα ΜΜΕ ή υπό την κεντρική κυβέρνηση. Προσπαθούμε να βάλουμε τα μέσα ενημέρωσης, τους γίγαντες της τεχνολογίας να ελέγχουν τις ζωές μας, την κυβέρνηση να ελέγχει τις ζωές μας», είπε.

«Θέλουν να ακυρώσουν τον Θεό. Θέλουν να ακυρώσουν τον λόγο μας. Θέλουν να ακυρώσουν τον πολιτισμό μας, την ιστορία μας, την ελευθερία μας. Θέλουν να μας ελέγχουν, οι λίγοι που ελέγχουν τους πολλούς σαν ένα κοπάδι πρόβατα. Κανένας από αυτούς τους ανθρώπους δεν νοιάζεται για εμάς, δεν μπορούμε να απομακρυνθούμε από τον Θεό. Πρέπει να αγαπάμε και να κτίζουμε, όχι να μισούμε και να καταστρέφουμε», πρόσθεσε.

Ο Ουνάνουε είπε ότι η Goya βίωσε την πιο επιτυχημένη χρονιά της το 2020 αφού αριστεροί προσπάθησαν να μποϊκοτάρουν τα προϊόντα του.

Ο Ουνάνουε έκανε υποστηρικτικά σχόλια για τον Τραμπ νωρίτερα το 2020, συγκρίνοντας την επιχειρηματικότητα του προέδρου με αυτήν του παππού του. Τα σχόλιά του προκάλεσαν την οργή των επικριτών του Τραμπ, με διασημότητες και πολιτικούς, συμπεριλαμβανομένης της Αλεξάντρια Οκάσιο Κορτές και του πρώην προεδρικού υποψηφίου των Δημοκρατικών Τζούλιαν Κάστρο, να καταγγέλουν την εταιρεία και να καλούν σε μποϊκοτάζ εναντίον της Goya.

Η Οκάσιο Κορτές ονομάστηκε «υπάλληλος του μήνα» τον Δεκέμβριο από την Goya, αφού η έκκλησή της για μποϊκοτάζ εναντίον της Goya προκάλεσε 10πλάσια αύξηση των πωλήσεων, δήλωσε ο Ουνάνουε στο Michael Berry Show.

Ο Ουνάνουε επέκρινε περαιτέρω την αριστερά, λέγοντας ότι ο χειρισμός της πανδημίας του ιού του ΚΚΚ έγινε για πολιτικό κέρδος.

«Ουσιαστικά διακήρυξαν στρατιωτικό νόμο. … Είναι το χειρότερο πράγμα που θα μπορούσαμε να κάνουμε, απλώς για πολιτικό κέρδος. Νομίζω ότι είναι εγκληματικό, νομίζω ότι είναι ανήθικο να κλείνεις αυτήν την οικονομία για βασικά πολιτικούς λόγους», είπε.

Ο Ουνάνουε κάλεσε τους ανθρώπους να πάνε πιο κοντά στον Θεό σε αυτήν την δύσκολη στιγμή.

«Δεν πρέπει να απομακρυνθούμε από τον Θεό. Πρέπει να πλησιάσουμε τον Θεό», είπε.

 Ο Tom Ozimek συνέβαλε σε αυτό το άρθρο.

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σχολιάστε