Τετάρτη, 29 Νοέ, 2023
Δρ. Ρόμπερτ Μαλόουν, πρωτοπόρος στην ανάπτυξη της τεχνολογίας εμβολίων mRNA, στην Ουάσιγκτον στις 30 Αυγούστου 2021. (The Epoch Times)

Δρ. Ρόμπερτ Μαλόουν προς Ρόγκαν: Οι ΗΠΑ βρίσκονται σε “μαζική ψύχωση” για τον COVID-19

O πρωτοπόρος στην ανάπτυξη της τεχνολογίας εμβολίων mRNA, Δρ. Ρόμπερτ Μαλόουν, εξέχων σκεπτικιστής των υποχρεωτικών εμβολιασμών COVID-19, ανέφερε στον δημοφιλή podcaster Τζο Ρόγκαν -ημέρες μετά την αναστολή της λειτουργίας του Μαλόουν στο Twitter- κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες βρίσκονται εν μέσω μιας «μαζικής ψύχωσης».

«Η κυβέρνησή μας είναι εκτός ελέγχου σε αυτό το θέμα», δήλωσε ο Μαλόουν σχετικά με τις υποχρεωτικούς εμβολιασμούς στη συνέντευξη, η οποία δημοσιεύθηκε το Σαββατοκύριακο. «Και είναι παράνομοι. Αδιαφορούν πλήρως για τη βιοηθική. Αγνοούν εντελώς τον ομοσπονδιακό κοινό κανόνα. Έχουν παραβιάσει όλους τους κανόνες που γνωρίζω, στους οποίους έχω εκπαιδευτεί [για] χρόνια και χρόνια και χρόνια».

Ο Μαλόουν, ειδικός στην τεχνολογία εμβολίων mRNA, ο οποίος εκπαιδεύτηκε στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια-Ντέιβις, στο UC-Σαν Ντιέγκο και στο Ινστιτούτο Salk, αποκλείστηκε από το Twitter την περασμένη εβδομάδα. Ο Μαλόουν δήλωσε στην Epoch Times την περασμένη εβδομάδα ότι το Twitter δεν έδωσε καμία εξήγηση για τον λόγο που ο λογαριασμός του, ο οποίος είχε συγκεντρώσει 500.000 οπαδούς, ανεστάλη.

Ένας εκπρόσωπος του Twitter δήλωσε στο αριστερό μέσο Daily Dot ότι ο λογαριασμός του Μαλόουν «ανεστάλη μόνιμα για επανειλημμένες παραβιάσεις της πολιτικής μας για την παραπληροφόρηση COVID-19, θα αναστέλλουμε μόνιμα τους λογαριασμούς που κάνουν επανειλημμένες παραβιάσεις αυτής της πολιτικής».

Το Twitter δεν έχει απαντήσει σε αίτημα της Epoch Times για σχολιασμό σχετικά με την αναστολή του Μαλόουν.

«Αυτές οι εντολές … είναι ρητά παράνομες» και «είναι ρητά ασύμβατες με τον Κώδικα της Νυρεμβέργης», δήλωσε ο Μαλόουν κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στον Ρόγκαν, αναφερόμενος στο σύνολο των αρχών ερευνητικής δεοντολογίας κατά των πειραμάτων σε ανθρώπους. «Είναι ρητά ασύμβατες με την έκθεση Μπέλμοντ», είπε, αναφερόμενος στην έκθεση του 1978 που δημοσιεύθηκε στο Ομοσπονδιακό Μητρώο σχετικά με τις ηθικές αρχές και κατευθυντήριες γραμμές για την έρευνα που αφορά ανθρώπινα υποκείμενα.

«Είναι εντελώς παράνομες και δεν τους ενδιαφέρει».

Προς το τέλος της συνέντευξής του, ο Μαλόουν ανέφερε ότι οι άνθρωποι βρίσκονται εν μέσω αυτού που αποκάλεσε “μαζικής ψύχωσης”, παραλληλίζοντας τη νοοτροπία που αναπτύχθηκε μεταξύ του γερμανικού πληθυσμού στις δεκαετίες του 1920 και 1930.

Εκείνα τα χρόνια, οι Γερμανοί «είχαν έναν εξαιρετικά έξυπνο, εξαιρετικά μορφωμένο πληθυσμό και τρελάθηκαν», είπε ο Μαλόουν.

«Όταν έχεις μια κοινωνία που έχει αποσυνδεθεί μεταξύ της και είναι αγχωμένη με την έννοια ότι τα πράγματα δεν έχουν πια νόημα, τότε η προσοχή της εστιάζεται σε έναν ηγέτη ή μια σειρά γεγονότων για ένα θέμα, ακριβώς όπως η ύπνωση. Κυριολεκτικά υπνωτίζονται και μπορούν να οδηγηθεί οπουδήποτε.

«Θα ακολουθήσουν αυτό το άτομο. Δεν έχει σημασία αν τους λένε ψέματα ή οτιδήποτε άλλο».

Πριν από αρκετά χρόνια, είπε, οι άνθρωποι «παραπονιόντουσαν ότι ο κόσμος δεν έχει νόημα» και ότι δεν ήμασταν «κοινωνικά συνδεδεμένοι πια, εκτός από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης».

«Τότε συνέβη αυτό το πράγμα», είπε ο Μαλόουν, αναφερόμενος στην πανδημία COVID-19. «Έτσι δημιουργείτε η μαζική ψύχωση και αυτό συνέβη εδώ».

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σχολιάστε