Τετάρτη, 17 Απρ, 2024
Εργασίες αποκατάστασης φαίνονται στον τόπο εκτροχιασμού τρένου κατά μήκος του αυτοκινητόδρομου 35 στην κομητεία Crawford, νότια του DeSoto, Wis, στις 27 Απριλίου 2023. (Mark Hoffman/Milwaukee Journal-Sentinel μέσω AP)

Εκτροχιασμός εμπορικής αμαξοστοιχίας στο Ουισκόνσιν

Εμπορική αμαξοστοιχία εκτροχιάστηκε σήμερα στο Ουισκόνσιν των ΗΠΑ, με αποτέλεσμα ορισμένα βαγόνια να καταλήξουν στα νερά του ποταμού Μισισιπή.

Ο εκτροχιασμός σημειώθηκε νότια της γέφυρας Λάνσινγκ στην κοινότητα Φέριβιλ.

Εικόνες που κατέγραψαν περαστικοί από τον τόπο του ατυχήματος δείχνουν εμπορευματοκιβώτια να έχουν διασκορπιστεί σε μεγάλη απόσταση κατά μήκος της όχθης του ποταμού.

Στις 30 Μαρτίου, αμαξοστοιχία με δεξαμενές προπανίου είχε εκτροχιαστεί στην κομητεία Μανάτι της Φλόριντα.

Τον Φεβρουάριο εκτροχιασμός εμπορικής αμαξοστοιχίας που μετέφερε επικίνδυνα χημικά είχε προκαλέσει συναγερμό στις αρχές του Οχάιο, που απομάκρυναν εκατοντάδες κατοίκους της κοινότητας Ιστ Παλεστάιν.

Ακολουθήστε μας στο Telegram @epochtimesgreece
Ακολουθήστε μας στο Facebook @epochtimesgreece
Ακολουθήστε μας στο Twitter @epochtimesgreece

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σχολιάστε