Τρίτη, 05 Μαρ, 2024
(scienceandnature)

Η ακίδα από το εμβόλιο COVID παραμένει στο σώμα, επηρεάζει το DNA: Ένας ολιστικός τρόπος για την επιδιόρθωση του DNA και τη μείωση της βλάβης από την ακίδα

Μελέτη του Πανεπιστημίου του Στάνφορντ διαπίστωσε ότι οι πρωτεΐνες ακίδας εξακολουθούσαν να υπάρχουν στο σώμα 60 ημέρες μετά τον εμβολιασμό. Από την άλλη πλευρά, ορισμένες μελέτες διαπίστωσαν ότι τα εμβόλια COVID-19 και οι πρωτεΐνες ακίδας μπορεί να επηρεάσουν το ανθρώπινο DNA. Πώς μπορούμε λοιπόν να μειώσουμε τη βλάβη των πρωτεϊνών ακίδας και να επιδιορθώσουμε το DNA μας;

Ο αντίκτυπος των πρωτεϊνών ακίδας του mRNA εμβολίου COVID-19  στην ανθρώπινη υγεία αποτελεί θέμα αυξανόμενου ενδιαφέροντος πρόσφατα.

Η φαρμακοκινητική μελέτη της Pfizer που υποβλήθηκε στον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) έδειξε ότι στα εμβολιασμένα ζώα, οι πρωτεΐνες ακίδας του εμβολίου ήταν ευρέως κατανεμημένες σε όργανα εκτός του σημείου έγχυσης, συμπεριλαμβανομένου του σπλήνα, του ήπατος, του μυελού των οστών, των επινεφριδίων και της λέμφου. Το πείραμα αυτό δεν μπορεί να διεξαχθεί σε ανθρώπους λόγω της επιβλαβούς φύσης της σήμανσης με ισότοπα, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως σημείο αναφοράς. Υπάρχουν πολλές άλλες μελέτες που δείχνουν την παρουσία των πρωτεϊνών ακίδας του εμβολίου σε πολλά όργανα του σώματος.

Τότε, πόσο καιρό παραμένουν τα συστατικά του εμβολίου στο ανθρώπινο σώμα;

Τον Μάρτιο του 2022, το Τμήμα Παθολογίας του Πανεπιστημίου του Στάνφορντ και άλλα ερευνητικά ινστιτούτα δημοσίευσαν μια μελέτη στο περιοδικό Cell, παρέχοντας προκαταρκτικά δεδομένα σχετικά με το χρονικό διάστημα παραμονής των εμβολίων COVID-19 στο ανθρώπινο σώμα.

Σύμφωνα με την έκθεση αυτή, υπήρχαν επτά άτομα, τα οποία είχαν λάβει όλα μια δεύτερη δόση εμβολίου mRNA της Pfizer ή της Moderna. Οι ιστοί των λεμφαδένων τους λήφθηκαν σε τακτά χρονικά διαστήματα και το κύριο σημείο δειγματοληψίας ήταν τα βλαστικά κέντρα (GC) των λεμφαδένων. Το βλαστικό κέντρο είναι μια πολύ σημαντική λειτουργική περιοχή των ανθρώπινων λεμφαδένων και μια περιοχή όπου τα Β κύτταρα είναι ενεργά και παράγουν αντισώματα.

Εάν κάποια συστατικά του εμβολίου παραμείνουν εδώ, μπορεί να καταστείλουν τα κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος και να προκαλέσουν αυτοάνοσα νοσήματα.

Τα αποτελέσματα των δοκιμών έδειξαν ότι το mRNA του εμβολίου ανιχνεύθηκε στους λεμφαδένες με επιτόπιο (in situ) υβριδισμό  από την έβδομη ημέρα μετά τον εμβολιασμό έως την 60ή ημέρα.

Από την 16η έως την 60ή ημέρα μετά τον εμβολιασμό, ανιχνεύθηκαν υπολειμματικές πρωτεΐνες ακίδας στους λεμφαδένες των ατόμων.

Δεδομένου ότι η μελέτη διεξήχθη μόνο σε διάστημα δύο μηνών, δεν υπάρχουν ακόμη διαθέσιμα στοιχεία σχετικά με το πόσο καιρό παραμένουν τα εμβόλια στον οργανισμό. Ωστόσο, είναι γνωστό ότι τα εμβόλια παραμένουν στους λεμφαδένες του οργανισμού για τουλάχιστον δύο μήνες μετά τον εμβολιασμό, γεγονός που μπορεί να είναι ο λόγος για τον οποίο πολλοί άνθρωποι εμφανίζουν ανεπιθύμητες αντιδράσεις στα εμβόλια COVID-19 για αρκετούς μήνες.

 

Τα εμβόλια mRNA αλλοιώνουν το ανθρώπινο DNA

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, οι πρωτεΐνες ακίδας μπορούν να προκαλέσουν διαφόρων ειδών βλάβες στα κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος του σώματος, συμπεριλαμβανομένων αυτοάνοσων νοσημάτων, παράλυσης, αιφνίδιου θανάτου και άλλων σοβαρών ανεπιθύμητων ενεργειών. Στην πραγματικότητα, οι πρωτεΐνες ακίδας μπορούν να προκαλέσουν ακόμη βαθύτερη βλάβη. Έχει διαπιστωθεί ότι ο ιός SARS-CoV-2 και τα εμβόλια mRNA μπορούν να επηρεάσουν τα κυτταρικά γονίδια, να ενσωματωθούν στα γονιδιώματα και να αλλάξουν τον γενετικό κώδικα της ανθρώπινης ζωής.

Πώς τα εμβόλια mRNA ενσωματώνονται στα γονιδιώματα; Αυτό εξακολουθεί να αποτελεί μυστήριο. Ίσως αυτό έχει να κάνει με τη βλάβη που προκαλούν οι πρωτεΐνες ακίδας στην ικανότητα αυτοεπιδιόρθωσης του κυτταρικού DNA.

Τα γονίδια του ανθρώπινου σώματος είναι πολύ σημαντικά και κατέχουν τον κώδικα της ζωής, οπότε η βλάβη του ανθρώπινου DNA από τα εμβόλια απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή.

Τι μπορεί λοιπόν να γίνει για να μειωθεί η βλάβη των πρωτεϊνών ακίδας; Πριν φτάσουμε σε αυτό, ας μιλήσουμε για το ανθρώπινο DNA, την πιο κρίσιμη και μυστηριώδη δομή στο σώμα μας -μια δομή που πολλοί άνθρωποι δεν κατανοούν πραγματικά.

Τις τελευταίες δεκαετίες έχουν γίνει πολλές ανακαλύψεις στη μελέτη του DNA, όχι μόνο όσον αφορά τη δομή και τη βιοχημεία, αλλά και όσον αφορά άλλα φαινόμενα και πρότυπα.

Οι εκπληκτικές ιδιότητες του DNA

  • Θραύσματα DNA μπορούν να υλοποιηθούν στο νερό χωρίς πρώτη ύλη

Ο καθηγητής Λουκ Μοντανιέ, ο Γάλλος ιολόγος που κέρδισε το βραβείο Νόμπελ για την ανακάλυψη του ιού του AIDS, του HIV, πραγματοποίησε ένα πείραμα για το DNA που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Journal of Physics: Conference Series (JPCS).

Ο καθηγητής Μοντανιέ τοποθέτησε έναν σφραγισμένο δοκιμαστικό σωλήνα Α που περιείχε το DNA του Mycoplasma pirum (μικροοργανισμός) σε έναν κλωβό από κράματα νικελίου-σιδήρου (για θωράκιση ευαίσθητου ηλεκτρονικού εξοπλισμού), δίπλα σε έναν σφραγισμένο δοκιμαστικό σωλήνα Β που περιείχε απεσταγμένο νερό. Ο δοκιμαστικός σωλήνας Β δεν περιείχε καμία βασική πρώτη ύλη που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για τον σχηματισμό του DNA.

Τοποθέτησε ένα χάλκινο σωληνοειδές γύρω από τους δοκιμαστικούς σωλήνες Α και Β με ηλεκτρικό ρεύμα χαμηλής έντασης που ταλαντωνόταν στα 7 Hz και τους άφησε σε θερμοκρασία δωματίου.

Μετά από 18 ώρες, συνέβη ένα εκπληκτικό γεγονός: Ανιχνεύθηκε DNA στον σφραγισμένο δοκιμαστικό σωλήνα Β, ο οποίος αρχικά περιείχε μόνο νερό και καθόλου υλικό DNA, και η αλληλουχία του DNA ήταν κατά 98% παρόμοια με εκείνη του δοκιμαστικού σωλήνα Α.

 

Για να ελέγξει την αξιοπιστία του τεστ, ο καθηγητής Μοντανιέ επανέλαβε το τεστ 12 φορές και τα αποτελέσματα αποδείχθηκαν πανομοιότυπα.

Εκτός από το Mycoplasma pirum, ο καθηγητής Μοντανιέ επανέλαβε το ίδιο τεστ με DNA από ένα άλλο βακτήριο Borrelia burgdorferi (το παθογόνο που προκαλεί τη νόσο Lyme) και τα αποτελέσματα ήταν τα ίδια.

Αργότερα, ο Ρώσος επιστήμονας Πέτερ Γκαριάεφ, ειδικός στη γενετική κυμάτων, επανέλαβε το ίδιο πείραμα και δημοσίευσε τα αποτελέσματα στο περιοδικό DNA Decipher Journal το 2014.

Ένα σημαντικό κριτήριο για τον προσδιορισμό της αξιοπιστίας των επιστημονικών νόμων είναι η αναπαραγωγιμότητα. Δηλαδή, η ικανότητα παραγωγής των ίδιων αποτελεσμάτων με διαφορετικούς πειραματιστές, διαφορετικά εργαστήρια και διαφορετικές πρώτες ύλες.

Τόσο ο καθηγητής Μοντανιέ όσο και ο καθηγητής Γκαριάεφ κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι τα τμήματα αλληλουχίας του DNA μπορούν να δημιουργηθούν υπό την επίδραση ενός ηλεκτρομαγνητικού πεδίου, το οποίο είναι ένα είδος ενέργειας. Και αυτό δείχνει ότι το DNA έχει ιδιότητες ενέργειας.

  • Το DNA «τρώει» λέιζερ και η φαντασματική του εικόνα

Ο καθηγητής Πέτερ Γκαριάεφ συνέχισε να διεξάγει και άλλα σχετικά πειράματα με το DNA.

Κάποτε εξέπεμψε μια ασθενή δέσμη λέιζερ σε μία μόνο συχνότητα σε ένα δείγμα DNA που είχε τοποθετηθεί σε ένα κύβο από χαλαζία, ο οποίος δεν θα εμπόδιζε το λέιζερ, και ανακάλυψε ότι το DNA συμπεριφερόταν σαν σφουγγάρι που απορροφούσε το λέιζερ και το «έτρωγε».

Στη συνέχεια, καθώς ο καθηγητής ετοιμαζόταν να τελειώσει το πείραμα, μετακίνησε στην άκρη τον κύβο χαλαζία που περιείχε το δείγμα DNA. Εκείνη τη στιγμή, συνέβη κάτι συγκλονιστικό: παρόλο που το DNA είχε αφαιρεθεί, η σπείρα του φωτός εξακολουθούσε να περιστρέφεται στη θέση της, σαν το DNA να βρισκόταν ακόμη μέσα στον κύβο.

 

Το πείραμα αυτό υποδηλώνει ότι το DNA δεν απορροφά μόνο φωτόνια, αλλά μπορεί επίσης να έχει τις ιδιότητες ενός ενεργειακού πεδίου που έχει υπολειμματική επίδραση στην ορατή μας διάσταση. Αυτό είναι που οι επιστήμονες αποκαλούν το φαινόμενο φάντασμα του DNA.

 

Το νερό μπορεί επίσης να «θυμάται» την ηλεκτρομαγνητική ενέργεια του DNA, καθώς ένα ηλεκτρομαγνητικό πεδίο χαμηλής συχνότητας μπορεί ακόμη να ανιχνευθεί στο διήθημα του νερού, μετά την απομάκρυνση των βακτηρίων που περιέχουν DNA.

 

Τα πειράματα αυτά καταδεικνύουν από διαφορετικές οπτικές γωνίες ότι το DNA δεν είναι μόνο μια μοριακή δομή, αλλά έχει επίσης ιδιότητες κβαντοσωμάτων και ηλεκτρομαγνητικού ενεργειακού πεδίου.

Το βιβλίο του καθηγητή Γκαριάεφ «Quantum Consciousness of the Linguistic-Wave Genome: Theory and Practice»(Η κβαντική συνείδηση του γλωσσικού-κυματικού γονιδιώματος: Θεωρία και πράξη) αναφέρει στην εισαγωγή του ότι αυτό «θέτει τα θεμέλια ενός νέου επιστημονικού πεδίου – τη μελέτη και εφαρμογή της κβαντικής και ηλεκτρομαγνητικής φύσης του γονιδιώματος, ως ολιστικού συνεχούς, που διευκολύνει τον άμεσο μεταβολικό έλεγχο σε ολόκληρο τον οργανισμό». Αυτές οι νέες ανακαλύψεις ανοίγουν το δρόμο για αυτό που η ανθρωπότητα ονειρευόταν εδώ και καιρό: «εξ αποστάσεως και μη χειρουργική θεραπεία, αναγέννηση οργάνων, σημαντική επιμήκυνση της ανθρώπινης ζωής» και πολλά άλλα.

Συχνά αναφερόμαστε στο ανθρώπινο σώμα ως ένα πεδίο βιοενέργειας. Αυτά τα επιστημονικά πειράματα δείχνουν ότι το ανθρώπινο DNA έχει ηλεκτρομαγνητικές ενεργειακές ιδιότητες και ότι το DNA είναι ένα ενεργειακό σώμα. Τότε, είναι φυσικό ότι το ανθρώπινο σώμα έχει ένα ηλεκτρομαγνητικό ενεργειακό πεδίο.

Υπάρχουν πολλές έρευνες που έχουν διεξαχθεί από επιστήμονες σε διάφορους τομείς, οι οποίες συνάδουν μεταξύ τους και αποδεικνύουν ότι το ανθρώπινο σώμα έχει ένα ενεργειακό πεδίο.

Το ανθρώπινο σώμα έχει ενέργεια και οι σκέψεις και τα συναισθήματα μπορούν να αλλάξουν την ενέργεια και το DNA

Οι βιοφυσικοί έχουν επίσης ανακαλύψει ότι το ανθρώπινο σώμα μπορεί να εκπέμπει αυθόρμητα ηλεκτρόνια και φωτόνια, παράγοντας μια λάμψη που είναι αόρατη με γυμνό μάτι.

Το 1939, ο Σεμιόν Κίρλιαν, ένας τεχνικός στην πρώην Σοβιετική Ένωση, εφηύρε μια τεχνική που ονομάζεται «Φωτογραφία Κίρλιαν». Όταν χρησιμοποιείται αυτή η τεχνική, ένα άτομο τοποθετείται σε ηλεκτρομαγνητικό πεδίο και τα ηλεκτρόνια και τα φωτόνια που εκπέμπονται από το ανθρώπινο σώμα μπορούν να φωτογραφηθούν μέσω της διέγερσης του ηλεκτρομαγνητικού πεδίου.

Το 1995, η ομάδα του Ρώσου φυσικού Κωνσταντίν Κορότκοφ εφηύρε την πρώτη ψηφιακή φωτογραφία Κίρλιαν – την Οπτικοποίηση Εκφόρτισης Αερίων (Gas Discharge Visualization – GDV).

 

Στις εικόνες GDV, ένα υγιές ή ήρεμο άτομο έχει ένα ισχυρό ενεργειακό πεδίο με στρογγυλεμένη περιφέρεια. Ωστόσο, όταν κάποιος είναι συναισθηματικά ταραγμένος, το ενεργειακό πεδίο φαινόταν να έχει «καρφωθεί». Και όταν υπάρχει κάποιο πρόβλημα υγείας, το ενεργειακό πεδίο ενός ατόμου παρουσιάζει τρύπες, κενά και άλλες ανωμαλίες. Και διαφορετικές ενεργειακές ανωμαλίες φάνηκε ότι αντιστοιχούν σε διαφορετικά όργανα, αντανακλώντας έτσι την πηγή της ασθένειας.

Υπάρχει επίσης μια ενδιαφέρουσα εικόνα που δείχνει ότι η μουσική ροκ εν ρολ είναι επιβλαβής για το ανθρώπινο σώμα. Όταν ένα άτομο με ένα μικρό συναισθηματικό πρόβλημα άκουγε ροκ μουσική, η βλάβη στο ενεργειακό του πεδίο έγινε πιο έντονη.

 

Τα ανθρώπινα συναισθήματα μπορούν να αλλάξουν το ενεργειακό πεδίο του σώματος και το ανθρώπινο μυαλό μπορεί επίσης να αλλάξει την κατάσταση του DNA.

Το 1996, ο Δρ Γκλεν Ράιν, βιοχημικός στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου στο Ηνωμένο Βασίλειο, παρουσίασε μια εργασία στο Διεθνές Φόρουμ για τις Νέες Επιστήμες που πραγματοποιήθηκε στο Ντένβερ του Κολοράντο. Στην εργασία αυτή, επεσήμανε ότι οι ανθρώπινες προθέσεις θα μπορούσαν να επηρεάσουν την περιέλιξη και το ξετύλιγμα των δύο κλώνων που αποτελούν την έλικα του DNA.

Η δομή της διπλής έλικας του DNA μοιάζει με ένα παλιομοδίτικο τηλεφωνικό καλώδιο. Όταν ένα γονίδιο DNA εκφράζεται, το DNA ξετυλίγεται- και όταν ένα DNA ολοκληρώνει την αντιγραφή του, τυλίγεται σε έλικα. Η κατάσταση περιέλιξης ή εκτύλιξης του DNA μπορεί να μετρηθεί με ένα είδος φυσικού οργάνου.

Στο πείραμα, ο Δρ Ράιν αφαίρεσε το DNA από τα κύτταρα του ανθρώπινου πλακούντα και το τοποθέτησε σε νερό. Στη συνέχεια ζήτησε από διάφορα άτομα να προσπαθήσουν να τυλίξουν ή να ξετυλίξουν το DNA με τις σκέψεις τους. Ανακαλύφθηκε ότι το ποσοστό αλλαγής της κατάστασης του DNA με τη συνειδητή πρόθεση ήταν μεταξύ 2 και 10 τοις εκατό, δηλαδή μια σημαντική αλλαγή σε σύγκριση με το 1,1 τοις εκατό στην ομάδα ελέγχου χωρίς συνειδητή πρόθεση. Το πείραμα αυτό υποδηλώνει ότι το ανθρώπινο μυαλό μπορεί να αλλάξει την κατάσταση του DNA ως προς την περιέλιξη ή το ξετύλιγμα.

 

Το DNA έχει ιδιότητες ενέργειας. Έτσι, αν οι σκέψεις μπορούν να αλλάξουν την κατάσταση περιέλιξης ή εκτύλιξης του DNA, μπορούν θεωρητικά να αλλάξουν και το ενεργειακό πεδίο του σώματος.

Βελτίωση του ενεργειακού πεδίου και αντιστροφή των βλαβών που προκαλούνται από τις πρωτεΐνες ακίδας

Όπως προαναφέρθηκε, ο ιός SARS-CoV-2 και οι πρωτεΐνες ακίδας των εμβολίων μπορούν να προκαλέσουν βαθιά βλάβη στο σώμα, επηρεάζοντας το DNA του σώματος και ενδεχομένως μεταβάλλοντας το βιοενεργειακό πεδίο του σώματος. Για την πλήρη αναίρεση της βλάβης του DNA που προκαλούν οι πρωτεΐνες ακίδας, απαιτείται μια βιοενεργειακή προσέγγιση.

Ο Δρ Ντέιβιντ Χόκινς, κορυφαίος Αμερικανός ψυχίατρος, ανακάλυψε μέσα από δεκαετίες έρευνας ότι υπάρχουν αντίστοιχες ενεργειακές δονητικές συχνότητες για διάφορες συναισθηματικές και νοητικές καταστάσεις στον άνθρωπο.

  • Η ντροπή, η ενοχή, η απόγνωση, η απαισιοδοξία, το άγχος, η απληστία, το μίσος και η περιφρόνηση – αυτές οι σκέψεις φέρνουν αρνητική ενέργεια, είναι επιβλαβείς για τη ζωή και δεν ευνοούν τη βελτίωση των παρενεργειών των εμβολίων.
  • Η ενέργεια μετατρέπεται σε θετική όταν δημιουργείται θάρρος.
  • Η θετική ενέργεια παράγεται από τα συναισθήματα της επιβεβαίωσης, της εμπιστοσύνης, της αισιοδοξίας, της συγχώρεσης, της κατανόησης, της αγάπης και της ειρήνης.
  • Η υψηλότερη ενέργεια είναι η πλήρης συνείδηση ή η φώτιση.

 

Υπάρχει ένα ρητό που λέει: «Με τους ανθρώπους που έχουν πραγματικά κάποιο πρόβλημα υγείας, το 70% είναι ψυχολογικό και το 30% σωματικό». Ακόμη και αν υπάρχουν παρενέργειες μετά τον εμβολιασμό, μπορεί να είναι δυνατόν να τις βελτιώσουμε σε βαθύ επίπεδο μέσω μιας καλής ψυχικής κατάστασης.

Το παραδοσιακό τσιγκόνγκ (συμπεριλαμβανομένου του διαλογισμού) ονομάζεται ενσυνειδητότητα στη Δύση και είναι μια μέθοδος άσκησης φυσικής κατάστασης.

Μέρος αυτής της μεθόδου είναι η ρύθμιση του νου, η απαλλαγή από τους περισπασμούς και το να γίνει ο νους πιο θετικός και ήρεμος, ώστε να μπορεί να προάγει τη θεραπεία ρυθμίζοντας το βιοπεδίο του σώματος.

Η Δρ Μπέβερλι Ρούμπικ, βιοφυσικός, διεξήγαγε μια πιλοτική μελέτη σχετικά με τις επιδράσεις του τσιγκόνγκ στο ανθρώπινο ενεργειακό πεδίο, λαμβάνοντας εικόνες GDV από τα μεσαία δάχτυλα των χεριών ασθενών με Πάρκινσον πριν και μετά την εξάσκηση του τσιγκόνγκ (στην παραδοσιακή κινεζική ιατρική, το μεσαίο δάχτυλο αντιστοιχεί στον ανθρώπινο εγκέφαλο). Ανακαλύφθηκε ότι πριν από την εξάσκηση του τσιγκόνγκ, οι εικόνες GDV των ασθενών ήταν κατεστραμμένες και ακανόνιστες- και μετά την εξάσκηση του τσιγκόνγκ, έγιναν σημαντικά πιο πλήρεις και κανονικές.

 

Θεωρητικά μιλώντας, αν μπορούμε να προσαρμόσουμε τη συνειδητή πρόθεση κατά τη διαδικασία της εξάσκησης του τσιγκόνγκ, να ενισχύσουμε τη θετική σκέψη, να βελτιώσουμε το ανθρώπινο βιοπεδίο, θα είναι φυσικό να ενισχύσουμε τη συνολική θεραπευτική μας ικανότητα, συμπεριλαμβανομένης της ικανότητας αυτοεπιδιόρθωσης του DNA, έτσι ώστε να αντισταθούμε στις βλάβες που προκαλούνται από τις πρωτεΐνες ακίδας.

4 τρόποι βελτίωσης των βλαβερών επιδράσεων των πρωτεϊνών ακίδας στο ανθρώπινο σώμα

Ο FDA, τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) δεν έχουν ακόμη δημοσιεύσει άρθρα ή εκθέσεις που να αναγνωρίζουν τις αρνητικές επιπτώσεις των εμβολίων COVID-19 στην ανθρώπινη υγεία. Ακολουθούν διάφοροι τρόποι για να βοηθήσετε το σώμα να ενισχύσει την αυτοθεραπευτική του δύναμη και να αποκαταστήσει τη διαταραγμένη ανοσία με βάση γνωστούς παθολογικούς μηχανισμούς, κλινικές παρατηρήσεις και επιστημονικά πειράματα.

Στο παρελθόν έχουμε περιγράψει πώς να:

Αυτή είναι μια τέταρτη μέθοδος, η οποία μπορεί να ενισχύσει τη θετική ενέργεια του σώματος, να προσαρμόσει τις σκέψεις μας, τη νοοτροπία ή την πνευματική πρόθεση, να επιδιορθώσει το DNA και να αφαιρέσει τη γενετική τοξικότητα. Η απαγγελία ενός μάντρας με εννέα κινεζικούς χαρακτήρες θεράπευσε τη σοβαρή δύσπνοια σε μια 73χρονη γυναίκα και παρόμοια αποτελέσματα αναφέρθηκαν από πολλούς άλλους ασθενείς. Μπορούμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε όρθιες ασκήσεις και διαλογισμό για να ρυθμίσουμε το ενεργειακό πεδίο του σώματος και να καθαρίσουμε το σώμα από τις βλαβερές ουσίες με έναν βαθύτερο και ολιστικό τρόπο, ώστε το σώμα να ανακάμψει γρηγορότερα.

Υπάρχουν διαφορετικές μέθοδοι αποτοξίνωσης για διαφορετικά επίπεδα και μπορούμε να τις χρησιμοποιήσουμε επιλεκτικά ανάλογα με τη συγκεκριμένη κατάστασή μας, ώστε να μπορέσουμε να επαναφέρουμε το σώμα μας στην υγεία.

Με επιπλέον στοιχεία από τον Άρθουρ Φ. Έλις, ερευνητή βιοφυσικής, ερευνητή βιοεπιστημών και παραγωγό βίντεο.

Αναφορές:

A Tissue Distribution Study of a [3H]-Labelled Lipid Nanoparticle-mRNA Formulation Containing ALC-0315 and ALC-0159 Following Intramuscular Administration in Wistar Han Rats

Immune imprinting, breadth of variant recognition, and germinal center response in human SARS-CoV-2 infection and vaccination – ScienceDirect

Reverse-transcribed SARS-CoV-2 RNA can integrate into the genome of cultured human cells and can be expressed in patient-derived tissues | PNAS

Intracellular Reverse Transcription of Pfizer BioNTech COVID-19 mRNA Vaccine BNT162b2 In Vitro in Human Liver Cell Line | HTML

SARS–CoV–2 Spike Impairs DNA Damage Repair and Inhibits V(D)J Recombination In Vitro (nih.gov)

  1. Montagnier, J. Aissa,  E. Del Giudice , C. Lavallee , A. Tedeschi , and G. Vitiello. DNA waves and water. https://arxiv.org/pdf/1012.5166.pdf

Materialization of DNA fragment and Wave Genetics in Theory & Practice. DNA Decipher Journal, May 2014, Volume 4, Issue 1, pp. 01-56. https://wavegenetics.org/docs/Publikacii_za_rubezhom.pdf

Lingvistiko-wave gene. Theory and practice – Wave geneticsWave genetics

被拍攝下的「情感」 科學家揭人體能量場奧秘

https://www.laskow.net/uploads/5/7/6/4/57643809/consciousintentionondna.pdf

The human biofield and a pilot study on qigong

Case Report: A 73-year-old suspected COVID-19 patient with severe dyspnea fully recovers after reciting nine true words from Falun Gong

Infectious Disease Doctor Shares COVID and Jab Self-Healing Tool Everyone Should Know (theepochtimes.com)

Arthur F. Ellis

  • Biophysics Researcher
  • Life Science Researcher
  • Video Producer

Publications:

Οι απόψεις που εκφράζονται σε αυτό το άρθρο είναι απόψεις του συγγραφέα και δεν αντανακλούν απαραίτητα τις απόψεις της Epoch Times. Η Epoch Times καλωσορίζει την επαγγελματική συζήτηση και τη φιλική αντιπαράθεση.

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σχολιάστε