Τρίτη, 18 Ιούν, 2024

Λευκό τιγράκι βρέθηκε εγκαταλελειμμένο σε κάδο έξω από το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο [Βίντεο]

Οι αρχές κάνουν λόγο για υπόθεση παράνομου εμπορίου

Ένα λευκό τιγράκι εγκατέλειψαν άγνωστοι σε κάδο έξω από το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο. Το τιγράκι, 4 μηνών περίπου, βρέθηκε σε άσχημη κατάσταση, ενώ είναι παράλυτο από τη μέση και κάτω.

Όπως είπε ο ιδιοκτήτης του Αττικού Πάρκου, Ζαν-Ζακ Λεσουέρ, το το άτυχο ζώο δεν ανήκει στο πάρκο, αλλά έγινε αντιληπτό τυχαία από υπαλλήλους καθαριότητας του δήμου κάτω από κάδους σκουπιδιών που βρίσκονται έξω από το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο.

Την παράξενη υπόθεση ερευνούν το αστυνομικό τμήμα Σπάτων και η Περιφέρεια Παλλήνης ενώ οι αρχές και ο ιδρυτής του Αττικού Ζωολογικού Πάρκου κάνουν λόγο για υπόθεση παράνομου εμπορίου άγριου ζώου.

Το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο ειδοποίησε τις αρχές, το Δασαρχείο και την Αστυνομία, ενώ περιθάλπει το άτυχο ζώο, το οποίο είναι πολύ αδύναμο και έχει εξασθενημένο οργανισμό.

Ακολουθήστε μας στο Telegram @epochtimesgreece
Ακολουθήστε μας στο Facebook @epochtimesgreece
Ακολουθήστε μας στο Twitter @epochtimesgreece

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σχολιάστε