Παρασκευή, 01 Δεκ, 2023
Το σημείωμα που βρέθηκε στο πακέτο σε φαρμακείο της Ρώμης.

«Μην την χρησιμοποιείτε, φτιάχτηκε από Αφρικανούς σκλάβους» – Έκκληση για βοήθεια σε σημείωμα που βρέθηκε σε συσκευασία μάσκας

Μια συσκευασία μάσκας κατά του κορονοϊού που κατέληξε σε φαρμακείο της Ρώμης περιείχε εκτός από το προϊόν και ένα σημείωμα στο οποίο καλούσε για βοήθεια.

Στο σημείωμα, το άτομο που το έγραψε καλεί διεθνείς οργανισμούς να παρέμβουν άμεσα και λέει ότι η μάσκα «κατασκευάστηκε από Αφρικανούς σκλάβους» στην Κίνα. Το χειρόγραφο σημείωμα είναι γραμμένο στα αγγλικά, και αναφέρει την συγκεκριμένη φυλακή όπου όπως καταγγέλλει, εξαναγκάζονται Αφρικανοί σε δουλεία.

Όλο το σημείωμα:

«Μην την χρησιμοποιείτε. Κατασκευάστηκε από Αφρικανούς σκλάβους με τη δικαιολογία φυλάκισης στην φυλακή Γίνγκντε, στην επαρχία Γκουαντόνγκ, Κίνα. Παρακαλώ επικοινωνήστε με διεθνείς οργανισμούς για παρέμβαση. Ο Θεός να σας έχει καλά».

 

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σχολιάστε