Σάββατο, 13 Απρ, 2024

Ο γερμανικός στρατός ματαίωσε αποστολή απομάκρυνσης πολιτών από το Σουδάν λόγω των συγκρούσεων στο Χαρτούμ

Αποστολή του γερμανικού στρατού για την απομάκρυνση 150 πολιτών από το Σουδάν διακόπηκε σήμερα εξαιτίας των συγκρούσεων στο Χαρτούμ, αποκαλύπτει το περιοδικό Spiegel επικαλούμενο μη κατονομαζόμενες πηγές.

Εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Άμυνας αρνήθηκε να σχολιάσει το δημοσίευμα. Το υπουργείο Εξωτερικών δεν ανταποκρίθηκε σε αίτημα μέσω email για σχολιασμό.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Spiegel, η γερμανική Πολεμική Αεροπορία διέθεσε νωρίς το πρωί σήμερα για την αποστολή τρία μεταγωγικά αεροσκάφη A400M, τα οποία προσγειώθηκαν στην Ελλάδα για ανεφοδιασμό.

Ο γερμανικός στρατός ματαίωσε την αποστολή λόγω των πληροφοριών για αναζωπύρωση των συγκρούσεων και των αεροπορικών επιδρομών στο Χαρτούμ, σύμφωνα με το Spiegel.

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σχολιάστε