Τετάρτη, 17 Απρ, 2024
Ο Ρόμπερτ Φ. Κένεντι Τζούνιορ μιλάει στη συγκέντρωση Humanity Against Censorship μπροστά από τα κεντρικά γραφεία της Meta στο Menlo Park της Καλιφόρνια στις 19 Μαΐου 2022. (Hao/The Epoch Times)

Ο Ρόμπερτ Κένεντι Τζ. για την παραδοχή του Φάουτσι: Τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης δεν καταβάλλουν καμία «προσπάθεια να τον θέσουν προ των ευθυνών του»

Ο Ρόμπερτ Φ. Κένεντι Τζούνιορ δήλωσε ότι είναι «εκπληκτικό» το γεγονός ότι τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης δεν καθιστούν υπεύθυνο τον Δρ Άντονι Φάουτσι για τις δηλώσεις του την Τετάρτη ότι τα εμβόλια COVID-19 δεν προστατεύουν «υπερβολικά καλά» από τον ιό του ΚΚΚ.

«Ένα από τα πράγματα που είναι ξεκάθαρα από τα δεδομένα [είναι] ότι … τα εμβόλια -λόγω του υψηλού βαθμού μεταδοτικότητας αυτού του ιού- δεν προστατεύουν υπερβολικά καλά, όπως λέγεται, από τη μόλυνση», δήλωσε ο Φάουτσι.

«Είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης επιτρέπουν στον [Φάουτσι] να κάνει τυφλά αυτή τη δήλωση χωρίς καμία προσπάθεια να τον καταστήσουν υπεύθυνο για τις δαπανηρές εθνικές πολιτικές και τα lockdown που είχαν απολύτως στηριχθεί στον αρχικό του ισχυρισμό ότι τα εμβόλια θα απέτρεπαν τη μετάδοση και θα έθεταν τέλος στην πανδημία», δήλωσε ο Κένεντι στους Epoch Times.

Τα lockdown επιβλήθηκαν αρχικά για να ισοπεδώσουν την καμπύλη σε δύο εβδομάδες. Ο Κένεντι ισχυρίζεται ότι «ήταν αντίθετες με κάθε προηγούμενη συμβουλή για τα αντίμετρα κατά της πανδημίας από το CDC και τον ΠΟΥ».

Πιστεύει ότι «ο πύργος από τραπουλόχαρτα θα έπρεπε να πέσει» και ότι τα μέσα ενημέρωσης θα έπρεπε να ασκήσουν πίεση στο NIH.

«Τα εθνικά μέσα ενημέρωσης, τα οποία ξεγελάστηκαν από όλα αυτά τα ψέματα, θα έπρεπε να περικυκλώνουν το NIH με δίκρανα και πυρσούς. Και όμως είναι σαν το νερό στο αυλάκι», δήλωσε.

Ο Κένεντι είναι ο συγγραφέας του μπεστ σέλερ «Ο πραγματικός Άντονι Φάουτσι», ενός εγκυκλοπαιδικού έργου που περιλαμβάνει την ανάμειξη της Μεγάλης Φαρμακοβιομηχανίας στη δημόσια υγεία και τις ελευθερίες των ανθρώπων.

Ο Δρ Άντονι Φάουτσι, διευθυντής του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων, απαντά σε ερωτήσεις κατά τη διάρκεια ακρόασης στο Κογκρέσο στην Ουάσινγκτον σε εικόνα αρχείου. (Greg Nash/Pool μέσω Reuters)

 

Είναι δικηγόρος, περιβαλλοντικός ακτιβιστής και ιδρυτής της οργάνωσης Children’s Health Defense. Είναι γιος του πρώην γερουσιαστή, γενικού εισαγγελέα των ΗΠΑ και υποψήφιου για την προεδρία Ρόμπερτ Φ. Κένεντι και ανιψιός του πρώην προέδρου των Δημοκρατικών Τζον Φ. Κένεντι.

«Εάν δεν αποτρέπουν τη μετάδοση, τότε πώς δικαιολογεί την υποχρεωτικότητα; Ειδικά για τα παιδιά;»

Οι Epoch Times επικοινώνησαν με το γραφείο του Φάουτσι για σχόλια.

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σχολιάστε