Τετάρτη, 29 Νοέ, 2023
(Pete Marovich - New York Times)

Ο Τραμπ εγκαινιάζει τον νέο του προσωπικό ιστότοπο

Ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ξεκίνησε μια νέα ιστοσελίδα στις 29 Μαρτίου, αφιερωμένη στη διατήρηση της κληρονομιάς της διοίκησής του και του ακτιβισμού του μετά την προεδρία.

«Το Γραφείο του Ντόναλντ Τραμπ δεσμεύεται να διατηρήσει την υπέροχη κληρονομιά της κυβέρνησης Τραμπ, ενώ ταυτόχρονα προωθεί την ατζέντα η Αμερική Πρώτη», αναφέρει η κεντρική σελίδα του 45office.com.

«Μέσω της πολιτικής συμμετοχής και του δημόσιου ακτιβισμού, το Γραφείο του Ντόναλντ Τζον Τραμπ θα προσπαθεί να ενημερώσει, να εκπαιδεύσει και να εμπνεύσει τους Αμερικανούς από όλα τα κοινωνικά στρώματα καθώς επιδιώκουμε να οικοδομήσουμε ένα πραγματικά σπουδαίο αμερικανικό μέλλον. Μέσω αυτού του γραφείου, ο Πρόεδρος Τραμπ θα παραμείνει ένας ακούραστος πρωταθλητής για τους εργατικούς άνδρες και τις γυναίκες της υπέροχης χώρας μας – και για το δικαίωμά τους να ζουν με ασφάλεια, αξιοπρέπεια, ευημερία και ειρήνη».

Στην ενότητα “Σχετικά” της ιστοσελίδαςτου ιστότοπου γιορτάζει την κληρονομιά του πρώην προέδρου σε βασικά ζητήματα πολιτικής, συμπεριλαμβανομένου του χειρισμού της πανδημίας COVID-19, της αντιμετώπισης της κρίσης στα νότια σύνορα και της εξασφάλισης ειρηνευτικών συμφωνιών στη Μέση Ανατολή.

«Είτε πρόκειται για την καταπολέμηση του ιού, την καταπολέμηση ξένων τρομοκρατών, τη δημιουργία θέσεων εργασίας, τη διασφάλιση των συνόρων της Αμερικής, την απελευθέρωση της αμερικανικής ενέργειας, την αναζωογόνηση του αμερικανικού πατριωτισμού ή την αποκατάσταση του αμερικανικού πνεύματος, ο Πρόεδρος Τραμπ δεν αμφισβήτησε ποτέ την υπεράσπιση των αξιών μας, των οικογενειών μας, των παραδόσεών μας και των ελευθεριών μας », αναφέρει η σελίδα. «Ο Πρόεδρος Τραμπ γνωρίζει ότι όσο παραμένουμε πιστοί στους πολίτες μας, στη χώρα μας και στον Θεό, τότε μας περιμένει ένα ένδοξο μέλλον».

Ο ιστότοπος 45office.com καταχωρήθηκε στις 12 Ιανουαρίου, μια εβδομάδα πριν ο Τραμπ αποχωρήσει από τον Λευκό Οίκο. Εκτός από ένα βασικό ασπρόμαυρο λογότυπο, η σελίδα παρέμεινε κενή μέχρι και τη Δευτέρα. Ορισμένες από τις δηλώσεις του Τραμπ έχουν αναρτηθεί στο donaldjtrump.com, έναν ιστότοπο που χρησίμευε ως η κύρια πύλη για την εκστρατεία του Τραμπ.

Η ανανέωση του donaldjtrump.com και η κυκλοφορία του 45office.com σηματοδοτούν τα πρώτα ψηφιακά ίχνη του Τραμπ αφού οι γίγαντες των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης Twitter και Facebook τον απαγόρευσαν από τις πλατφόρμες τους.

Ο πρώην πρόεδρος εργάζεται τώρα για την δημοιουργία δικής του πλατφόρμας κοινωνικών μέσων. Ο πρώην ανώτερος σύμβουλος του Τραμπ, Κόρεϊ Ρ. Λεβαντόφσκι περιέγραψε την πλατφόρμα ως διαδραστικό εργαλείο επικοινωνίας που θα επιτρέπει στους οπαδούς του Trump να βλέπουν, να ανταποκρίνονται και να μοιράζονται τα μηνύματα του Τραμπ.

Ακολουθήστε μας στο Telegram @epochtimesgreece
Ακολουθήστε μας στο Facebook @epochtimesgreece

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σχολιάστε