Πέμπτη, 30 Μαΐ, 2024
Phillip Carron και Ashley Wines. (Ευγενική προσφορά της Ashley Wines)

«Θα αποδωθεί δικαιοσύνη»: Οικογένειες ενώνουν τις δυνάμεις τους για να καταγγείλουν τα αμφισβητήσιμα πρωτόκολλα νοσοκομείων που οδήγησαν σε θανάτους

Οι λεπτομέρειες στις ιστορίες των οικογενειών των οποίων οι αγαπημένοι πέθαναν στο νοσοκομείο εξαιτίας αυτού που αποκαλούν «πρωτόκολλα θανάτου» είναι εντυπωσιακά παρόμοιες.

Όλοι οι ασθενείς περιφρονήθηκαν λόγω της ανεμβολίαστης κατάστασής τους και τους χορηγήθηκε συνδυασμός ηρεμιστικών και του αντιικού φαρμάκου remdesivir. Κρατήθηκαν επίσης απομονωμένοι, υποσιτίζονταν και τελικά διασωληνώθηκαν πριν πεθάνουν.

Μετά το θάνατο των αγαπημένων τους προσώπων, οι οικογένειες έμειναν σε σύγχυση και με ασύλληπτες ιστορίες που πολλοί δεν πιστεύουν – ιστορίες ανατριχιαστικής διοικητικής σκληρότητας.

Το FormerFedsGroup Freedom Foundation (FFFF) συγκέντρωσε περίπου 200 από αυτές τις ιστορίες μέσω του προγράμματος COVID-19 Humanity Betrayal Memory Project για να δημιουργήσει μια διαδικτυακή βάση δεδομένων μαρτυριών με σκοπό την έρευνα των περιγραφών για τη μεταχείριση των άρρωστων ανεμβολίαστων και τη δίωξη τυχόν υποθέσεων που αφορούν υποτιθέμενη κακοποίηση.

«Πρόκειται για ιστορίες φρίκης», δήλωσε στην Epoch Times η Κάρολιν Μπλέικμαν, διευθύντρια μέσων ενημέρωσης και συντονίστρια της ομάδας εργασίας της FFFF.

Πολλοί από αυτούς τους νοσοκομειακούς θανάτους συνέβησαν το 2021, μετά την ανακοίνωση των εντολών για το εμβόλιο COVID-19 από τον πρόεδρο Τζο Μπάιντεν.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι άνθρωποι που δεν ήθελαν να κάνουν το πειραματικό εμβόλιο απολύονταν από τις δουλειές τους, ενώ οι ανεμβολίαστοι ασθενείς στα νοσοκομεία αντιμετωπίζονταν πολύ διαφορετικά από τους εμβολιασμένους.

Η φράση «η πανδημία των ανεμβολίαστων» χρησιμοποιήθηκε από δημόσιους λειτουργούς για να επιρρίψουν ευθύνες σε όσους επέλεξαν να μην κάνουν εμβόλια που αργότερα αποδείχθηκε ότι δεν ήταν τόσο ασφαλή και αποτελεσματικά όσο διαφημίζονταν.

Αναφορές από ανθρώπους όπως ο Σκοτ Σκάρα στο Ουισκόνσιν και η Ανν Κουίνερ στη Μινεσότα άρχισαν να αποκαλύπτουν πρότυπα συμπεριφοράς των διοικητικών υπαλλήλων των νοσοκομείων που υποδήλωναν ιατρικές διακρίσεις και πρωτόκολλα που πολλοί, όπως ο Σκάρα και η Κουίνερ, ισχυρίστηκαν ότι οδήγησαν στους βάρβαρους θανάτους των αγαπημένων τους προσώπων.

Για να γίνει αντιληπτό πώς οι αξιωματούχοι υγείας, οι γιατροί και οι πολίτες έπεφταν στο ίδιο μήκος κύματος με αυτό που φαινόταν να είναι μια παγκόσμια έκσταση, ο Δρ Ρόμπερτ Μαλόουν, πρωτοπόρος της τεχνολογίας mRNA, παρουσίασε την ιδέα ότι πολλοί έχουν πέσει σε «ψύχωση μαζικής διαμόρφωσης».

«Χρειαζόμαστε εκτεταμένες έρευνες»

Ο Μπραντ Τζέιερ, πρώην ομοσπονδιακός εισαγγελέας επί 21 χρόνια στο Υπουργείο Δικαιοσύνης και το FBI, δήλωσε στους Epoch Times: «Βρήκαμε ότι αυτές οι μαρτυρίες είναι τόσο συντριπτικές, αδιάψευστες και συναρπαστικές που ίσως είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε για να σπάσουμε το ξόρκι».

Ο Δρ Πίτερ ΜακΚάλοου, ο διάσημος καρδιολόγος που έχει μιλήσει ανοιχτά κατά των πρωτοκόλλων COVID-19, είναι ο πρόεδρος του FFFF, ενός μη κερδοσκοπικού οργανισμού με έδρα το Νιου Τζέρσεϊ που αποτελείται από πρώην ομοσπονδιακούς πράκτορες, εισαγγελείς, δικηγόρους, επαγγελματίες του ιατρικού τομέα, ερευνητές και εθελοντές των οποίων οι προσπάθειες προσανατολίζονται προς την αποκάλυψη αυτού που έχει καθορίσει ότι είναι δόλιες πρακτικές COVID-19 που έχουν καθιερωθεί από το ιατρικό κατεστημένο και μαρξιστικές ιδεολογίες που διεισδύουν σε ιδρύματα των ΗΠΑ που έχουν οδηγήσει την κοινωνία σε μια «νέα κανονικότητα»  αντισυνταγματικότητας.

Υπάρχουν διάφοροι στόχοι του έργου, ένας από τους οποίους είναι η δημιουργία ενός ιστορικού ντοκουμέντου σχετικά με το τι έχει συμβεί σε όσους δεν μπορεί να ακουστεί η φωνή τους στα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης που έχουν διαφθαρεί από τον βρόχο ανατροφοδότησης «ασφαλούς και αποτελεσματικού», δήλωσε ο Τζέιερ. Στη συνέχεια, το FFFF βρίσκει εκπροσώπηση για τα θύματα, ενώ παράλληλα οικοδομεί μια ευρύτερη, συλλογική υπόθεση για τη διερεύνηση εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας.

Υπάρχει επίσης ο στόχος να ασκηθεί πίεση στους εκλεγμένους αξιωματούχους για να λογοδοτήσουν όλοι οι εμπλεκόμενοι, είπε.

«Ποιος είναι ο σκοπός της καταστολής των ασθενών με 15 διαφορετικά φάρμακα, συμπεριλαμβανομένης της φαιντανύλης, και της παρακράτησης τροφής και νερού, ενώ τους κρατούν απομονωμένους από τις οικογένειές τους;», δήλωσε ο Τζέιερ. «Χρειαζόμαστε εκτεταμένες έρευνες».

«Τρομάζουν αυτούς τους ανθρώπους μέχρι θανάτου μέσω συναισθηματικής και ψυχολογικής κακοποίησης»

Σε κάθε ιστορία, η Μπλέικμαν είπε ότι τα μέλη της οικογένειας της είπαν ότι οι γιατροί παρουσίασαν την ίδια υπόθεση για έναν αναπνευστήρα.

«Αν το έχω ακούσει αυτό μία φορά, το έχω ακούσει 200 φορές με τις ίδιες ακριβώς λέξεις: «Θα σας διασωληνώσουμε για μερικές ημέρες για να ξεκουραστούν οι πνεύμονές σας»», είπε. «Είναι σαν να έχουν όλοι το ίδιο υπόμνημα για το τι πρέπει να λένε στους ασθενείς τους. Είναι τρελό».

Υπάρχει επίσης το «κοκτέιλ COVID» που χορηγείται σε κάθε ασθενή, είπε η Μπλέικμαν, το οποίο αποκάλεσε ένα παρασκεύασμα από ρεμδεσιβίρη, βανκομυκίνη και δεξαμεθαζόνη, που προκαλεί νεφρική ανεπάρκεια.

Κάθε έκθεση περιλαμβάνει επίσης «βιτριολική» περιφρόνηση από τους γιατρούς για τους ανεμβολίαστους ασθενείς.

«Τρομάζουν αυτούς τους ανθρώπους μέχρι θανάτου με συναισθηματική και ψυχολογική κακοποίηση», δήλωσε η Μπλέικμαν. «Είχαμε ένα θύμα του οποίου ο σύζυγος αναγκάστηκε κυριολεκτικά να τη βγάλει έξω, με τους αστυνομικούς να τους κυνηγούν στο διάδρομο μέχρι το αυτοκίνητο διαφυγής τους. Τους αντιμετωπίζουν χειρότερα από φυλακισμένους».

Η αξία των συνεντεύξεων ως ιστορικά ντοκουμέντα θα βοηθήσει τις μελλοντικές γενιές να θυμούνται και να μην επαναλαμβάνουν αυτές τις φρικαλεότητες, σύμφωνα με τον Τζέιερ.

«Μια διεστραμμένη ατζέντα»

Ο Τομ Ρενζ, δικηγόρος των οργανώσεων America’s Frontline Doctors και Make Americans Free Again -οργανώσεις που αντιτίθενται στις αντισυνταγματικές ομοσπονδιακές εντολές για την υγεία- μίλησε στην Epoch Times σε προηγούμενο άρθρο σχετικά με τις αποζημιώσεις.

Ο Ρενζ δήλωσε ότι τα νοσοκομεία λαμβάνουν ομοσπονδιακή χρηματοδότηση μέσω του νόμου CARES, ο οποίος δίνει 20% αύξηση στην αποζημίωση των νοσοκομείων για τις διαμονές σε νοσοκομεία που προκύπτουν από την COVID-19.

«Οι νόμοι είναι δομημένοι με τρόπο που δίνει κίνητρα στα νοσοκομεία να σκοτώνουν ανθρώπους», δήλωσε. «Το νοσοκομείο κερδίζει περισσότερα χρήματα αν πεθάνεις από την COVID-19 παρά αν αναρρώσεις από αυτήν. Γιατί δεν δίνουμε κίνητρα στα νοσοκομεία για να θεραπεύουν τους ανθρώπους από τον COVID;».

Σε συνεδρίαση της Επιτροπής Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών της Γερουσίας του Τέξας τον Ιούνιο, ο γερουσιαστής της πολιτείας του Τέξας Μπομπ Χολ αναφέρθηκε σε ιστορίες όπως αυτές που συνέλεξε η FFFF όταν είπε: «Ποτέ πριν δεν είδαμε την κυβέρνηση να μπαίνει ανάμεσα στον ασθενή και τον γιατρό και να σφετερίζεται το δικαίωμα του γιατρού να ασκήσει τη συνείδησή του, την εκπαίδευσή του και αυτό που ξέρει ότι χρειάζεται ο ασθενής».

Ο Χολ δήλωσε ότι είναι κάτι που «πρέπει να βρούμε την άκρη του νήματος», ώστε να μην γίνει «ο κανόνας», επειδή η θεραπεία δεν είναι μόνο μη βοηθητική, αλλά προκαλεί και βλάβη.

«Πόσοι άνθρωποι μπαίνουν στα νοσοκομεία των ΗΠΑ και δεν ξαναβγαίνουν εξαιτίας αυτής της διεστραμμένης ατζέντας;» ρώτησε η Κραμ. «Ένας πολύ μεγάλος αριθμός».

«Τους εμπιστεύτηκα»

Η πιο λεπτομερής περιγραφή της Τσάβες για τον θάνατο του συζύγου της Ρομπέρτο σε νοσοκομείο της Καλιφόρνια μπορεί να βρεθεί στην ιστοσελίδα της FFFF.

Ο Ρομπέρτο ήταν βοηθός σερίφη στο τμήμα του σερίφη της κομητείας Σαν Μπερναρντίνο, ο οποίος σήκωνε βάρη και έκανε πεζοπορία κάθε μέρα.

«Μας είπαν ότι ήταν το πιο υγιές άτομο εκεί με COVID», δήλωσε η Τσάβες. «Δεν έπαιρνε ποτέ φάρμακα, γυμναζόταν κάθε μέρα και δεν είχε καμία συννοσηρότητα».

Ο Ρομπέρτο γνώριζε ιστορίες παραμέλησης σε οίκους ευγηρίας και νοσοκομεία καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19, είπε.

«Δεν ήθελε να εισαχθεί, αλλά απλά σκεφτήκαμε ότι θα πήγαινε να κάνει μια αναπνευστική αγωγή και να επιστρέψει στο σπίτι, οπότε, τον πήγα στο νοσοκομείο», δήλωσε η Τσάβες. «Είναι η μεγαλύτερη λύπη μου μετά από όλα όσα ξέρω τώρα».

Ο Ρομπέρτο εισήχθη κατά τη διάρκεια της νύχτας στις 17 Αυγούστου.

Από την αρχή, απομονώθηκε, αντιμετωπίστηκε με αμέλεια και ασέβεια λόγω της ανεμβολίαστης κατάστασής του και υποβλήθηκε στην ίδια σειρά πρωτοκόλλων που οδήγησαν στο θάνατο του Ρίτσαρντ, σύμφωνα με την Τσάβες.

«Μου είχε πει ότι ήθελε να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα, αλλά δεν μπορούσε να τον βοηθήσει μια νοσοκόμα», είπε. «Μου ζήτησε να καλέσω τον σταθμό των νοσοκόμων τουλάχιστον πέντε φορές, καθώς δεν του απαντούσαν».

Η Τσάβες δέχτηκε ένα τηλεφώνημα στις 4 π.μ. από μια νοσοκόμα που της είπε ότι ο Ρομπέρτο είχε πέσει από το κρεβάτι.

«Ξέρω τον σύζυγό μου», είπε. «Δεν πρόκειται απλά να μείνει εκεί. Θα σηκωθεί και θα πάει στην τουαλέτα».

Η νοσοκόμα είπε στην Τσάβες ότι δεν υπήρχαν τραυματισμοί από την πτώση, αλλά επειδή ο Ρομπέρτο έχασε τη μάσκα οξυγόνου του, είχε πάθει αναπνευστική ανεπάρκεια, γεγονός που οδήγησε στη συνέχεια στην αίτησή τους να τον διασωληνώσουν, είπε, παρόλο που δεν ήταν ποτέ μια θεραπεία που ήθελε.

«Είχαμε στείλει μηνύματα και μιλούσαμε στο τηλέφωνο κάθε μέρα, οπότε ήξερα ότι ήταν καλά», είπε. «Μου είπαν ότι αν δεν τον βάλουμε σε αναπνευστήρα θα πεθάνει, οπότε με έβαλαν σε δύσκολη θέση. Συμφώνησα. Όταν σας δίνονταν αυτή η επιλογή, τι θα κάνατε; Τους εμπιστεύτηκα».

Την επόμενη ημέρα, η καρδιά του Ρομπέρτο σταμάτησε τρεις φορές και την τρίτη φορά δεν ήταν δυνατή η ανάνηψη. Πέθανε στις 26 Αυγούστου 2021.

«Αυτή ήταν η χειρότερη μέρα της ζωής μου», είπε.

Στην αρχή, η Τσάβες είπε ότι πίστευε ότι επρόκειτο απλώς για αμέλεια, στη συνέχεια πλήρωσε μια εξωτερική εταιρεία γιατρών και νοσηλευτών για να επανεξετάσει τα ιατρικά αρχεία του Ρομπέρτο, τα οποία έδειξαν αυτό που αναφέρθηκαν ως πολλές αρνητικές ενδείξεις και, μεταξύ άλλων, ότι ο Ρομπέρτο είχε κορεστεί με φάρμακα διασταυρούμενης αλληλεπίδρασης, ενώ εξακολουθούσε να λαμβάνει φαιντανύλη.

«Καθώς ερευνούσα περισσότερο το θέμα, διαπίστωσα ότι η ιστορία μου είναι οι ιστορίες πολλών, πολλών άλλων ανθρώπων», δήλωσε η Τσάβες.

«Μας είπαν ότι έφταιγε ο ίδιος»

Η Άσλεϊ Γουάινς, φοιτήτρια νοσηλευτικής, της οποίας η ιστορία με περισσότερες λεπτομέρειες μπορεί να βρεθεί στην ιστοσελίδα της FFFF, έχασε τον 32χρονο αρραβωνιαστικό της Φίλιπ Κάρρον στις 14 Οκτωβρίου, μετά την εισαγωγή του στις 23 Σεπτεμβρίου 2021.

«Ο Φιλ ήταν μεσίτης ακινήτων εδώ στην περιοχή του Μπέλινγκχαμ της Ουάσινγκτον», δήλωσε η Γουάινς. «Στην πραγματικότητα μόλις είχε γίνει διευθυντής πωλήσεων και ανώτερος αντιπρόεδρος της NW Premium Homes λίγο πριν συμβούν όλα αυτά. Είχαμε σχεδόν έτοιμο το μέλλον μας».

Όπως ο Κραμ και ο Τσάβες, αντιμετώπισε λυσσαλέες διακρίσεις λόγω της ανεμβολίαστης κατάστασης του Φίλιπ, είπε.

«Όταν προσπάθησα να παραδώσω κάποια τρόφιμα, μια νοσοκόμα μου φώναξε και μου είπε ότι επειδή ήταν ανεμβολίαστος, θα πεθάνει και ότι δεν πρόκειται να φάει ή να πιει για το υπόλοιπο διάστημα που θα είναι εδώ», είπε η Γουάινς.

Αρχικά, ο Φίλιπ επρόκειτο να κρατηθεί για παρακολούθηση- ωστόσο, αφού αρνήθηκε τον εμβολιασμό, είπε ότι του χορηγήθηκε μορφίνη κατά τη διάρκεια της νύχτας, η οποία, όπως είπε, αυξάνει την αναπνευστική δυσχέρεια.

«Το επόμενο πρωί, τον στέλνουν στην εντατική και τον χαρακτηρίζουν «επικείμενο θάνατο»», είπε η Γουάινς. «Μερικές μέρες αργότερα, αρχίζουν να του δίνουν precedex, που είναι ένα ισχυρό ηρεμιστικό, και remdesivir».

Μετά από μία δόση remdesivir, ο Φίλιπ υπέστη πλήρη ηπατική ανεπάρκεια, είπε.

Η αμφισβήτηση των πρωτοκόλλων από την Γουάινς τελικά της απαγόρευσε να τηλεφωνεί στο νοσοκομείο, είπε, και δεν μπορούσε πλέον να μιλήσει με τον Φίλιπ, οπότε βασίστηκε στη μητέρα του Φίλιπς, την Παμ, ως πληρεξούσιο.

Ενώ ο Φίλιπ ήταν στον αναπνευστήρα για 15 ημέρες, η Γουάινς είπε ότι είχε χάσει 86 κιλά.

«Θα έλεγα ότι το 75 τοις εκατό των νοσοκόμων ήταν απλά κακές», είπε. «Όλοι οι γιατροί ήταν κακοί. Είχαμε γιατρούς που γελούσαν μαζί μας. Μας είπαν ότι έφταιγε αυτός επειδή δεν είχε εμβολιαστεί».

Η Γουάινς και η μητέρα του Φίλιπ, Παμ, ήταν με τον Φίλιπ την ημέρα που πέθανε, αλλά είχαν φύγει δύο ώρες νωρίτερα, σύμφωνα με την Γουάινς.

«Έχω εργαστεί σε άσυλο ανιάτων- ξέρω πώς είναι το τέλος της ζωής», είπε. «Δεν υπήρχε περίπτωση να είχαμε φύγει αν πίστευα ότι θα πέθαινε. Το βρίσκω ενδιαφέρον ότι δύο ώρες αφότου φύγαμε, πέθανε».

Αυτά είναι απλά σύντομα παραδείγματα που αγγίζουν την επιφάνεια των ιστοριών των Κραμ, Τσάβες και Γουίνς, τις οποίες μπορείτε να βρείτε με περισσότερες λεπτομέρειες – εκτός από τις ιστορίες άλλων – στην ιστοσελίδα του προγράμματος COVID-19 Humanity Betrayal Memory Project του FFFF.

«Θα αποδωθεί δικαιοσύνη»

«Οι άνθρωποι δεν θέλουν να πιστέψουν ότι αυτό συμβαίνει», δήλωσε η Κραμ. «Αλλά καθώς βγαίνουν όλο και περισσότερες ιστορίες στη φόρα, δεν μπορείς να το αρνηθείς».

Υπάρχουν εκατοντάδες άνθρωποι πρόθυμοι να βγουν μπροστά για να μοιραστούν ιστορίες όπως οι δικές τους, είπε.

«Αυτό πρέπει να σταματήσει», δήλωσε η Κραμ. «Νομίζω ότι όποιος έθεσε σε εφαρμογή αυτό το σατανικό σύστημα πίστευε ότι θα διαλυόμασταν απλά σε ένα σωρό θλίψης».

Παρόλο που υπάρχουν στιγμές που μπορεί να θέλουν να κάνουν ακριβώς αυτό, τώρα έχει γίνει κάτι μεγαλύτερο από αυτό, είπε.

«Θα αγωνιστούμε. Θέλουμε να σταματήσουν τα πρωτόκολλα και θέλουμε να θέσουμε αυτούς τους ανθρώπους προ των ευθυνών τους», δήλωσε η Κραμ. «Θα αποδωθεί δικαιοσύνη».

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

Σχολιάστε