Δευτέρα, 06 Φεβ, 2023

Βίντεο: Η Κίνα παίρνει «το ελεύθερο» από την συμφωνία του Παρισιού – πρώην επικεφαλής της Περιβαλλοντικής Υπηρεσίας

Παρακολουθήστε εδώ.

 

Στο Συνέδριο Συντηρητικής Πολιτικής Δράσης (CPAC) 2021, καθόμαστε με τον Άντριου Γουίλερ, τον πρώην επικεφαλής της Αμερικανικής Υπηρεσίας Περιβαλλοντικής Προστασίας, για να συζητήσουμε για αυτό που βλέπει ως τα μεγάλα χωρίς δημοσιοποίηση επιτεύγματα της διοίκησης Τραμπ στην περιβαλλοντική προστασία και γιατί διαφωνεί με την απόφαση της κυβέρνησης Μπάιντεν να επανενταχθεί στην Συμφωνία του Παρισιού.

 

Ο Γουίλερ είπε πως δείκτες περιβαλλοντικής υγείας έχουν βελτιωθεί υπό την διοίκηση Τραμπ. Ο αέρας στις ΗΠΑ είναι σήμερα 7% καθαρότερος σε σύγκριση με την μέρα που η διοίκηση Τραμπ είχε αναλάβει, και η ποιότητα του πόσιμου νερού είναι η πλέον η καλύτερη σε σύγκριση με πολλά χρόνια παλιότερα. Τα επιτεύγματα όμως αυτά δεν έλαβαν δημοσιότητα από τα ΜΜΕ, ισχυρίζεται ο Γουίλερ.

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σχολιάστε