Κυριακή, 05 Φεβ, 2023

Βίντεο: Βουλευτής Μάικ Κέλλυ – 91% του νέου πακέτου στήριξης COVID δεν έχει σχέση με την COVID

Στο Συνέδριο Συντηρητικής Πολιτικής Δράσης 2021, καθόμαστε με τον Αμερικανό βουλευτή Μάικ Κέλλυ (Ρ-Πεν.) για να συζητήσουμε το γιατί πιστεύει ότι το πακέτο στήριξης που ψήφισε πρόσφατα η Βουλή είναι εξαιρετικά σπάταλο και δεν έχει σαφή στόχο.

Ο βουλευτής είπε πως μόνο το 9% των χρημάτων αυτού του πακέτου αντιμετώπισης της COVID-19 έχει σχέση με την αντιμετώπιση της ασθένειας. Τα άλλα εκατομμύρια δολαρίων θα δοθούν σε πρότζεκτ μπλε πολιτειών που δεν έχουν κάποια σχέση με την COVID-19.

Είπε επίσης πως τα χρήματα αυτά δεν είναι «χρήματα της κυβέρνησης» όπως πολλοί λένε, αλλά το κάθε δολάριο έχει ληφθεί από την τσέπη των πολιτών και το συνολικό ποσό αναδιανέμεται για άλλους λόγους.

Υποστηρίζει επίσης πως το χειρότερο πράγμα για τους Αμερικανούς που είδαν την αλήθεια πίσω από την εξαπάτηση των πρόσφατων γεγονότων, είναι να σταματήσουν να ψηφίζουν. Αντ’ αυτού θα πρέπει να εμπλακούν περισσότερο στην πολιτική σε τοπικό επίπεδο.

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σχολιάστε