Παρασκευή, 19 Απρ, 2024

Η πραγματική ατζέντα της Κίνας για τις Ηνωμένες Πολιτείες και τον κόσμο

Βίντεο.

Ακούσαμε για την επερχόμενη εκκαθάριση του Σι κατά μελών του (Κομμουνιστικού) Κόμματος, για τις τακτικές εξαναγκασμού του καθεστώτος στην διπλωματία, και για τα διάφορα προγράμματά του που χρησιμοποιούν κατασκόπους για να ληστεύουν και να υπονομεύουν την Δύση. Αλλά αυτό που ακούμε λιγότερο είναι οι πραγματικοί στόχοι αυτών των συστημάτων.

Στην αναφορά του 2020 στο Κογκρέσο των ΗΠΑ για τις στρατιωτικές εξελίξεις και την ασφάλεια στην Κίνα, το Πεντάγωνο σκιαγράφησε την εθνική στρατηγική των Κινέζων επικεφαλής. Περιγράφει τα σχέδια του καθεστώτος να αποκρύψει τις πραγματικές του ατζέντες ενώ παράλληλα ενισχύει ήσυχα δυνατότητες και δυνάμεις, ολοκληρώνει τις πληροφορίες του για τις Ηνωμένες Πολιτείες ως τον κύριο στρατηγικό ανταγωνιστή του, και ολοκληρώνει επίσης τους στόχους του να κάνει την Κίνα μια χώρα με δύναμη σε διάφορους τομείς, που ακολουθεί σοσιαλισμό.

Στην επίσημη προπαγάνδα, προσκολλά την ταυτότητα και τους στόχους της κυβέρνησης σε εκείνους της Κίνας συνολικά, και έτσι ο όρος «κινεζικό όνειρο» σημαίνει όνειρο του κομμουνιστικού κόμματος. Και σύμφωνα με την αναφορά, οι εθνικές φιλοδοξίες και στρατηγική του καθεστώτος δεν μπορούν να χαρακτηριστούν με ακρίβεια χωρίς να ληφθεί υπόψη το κομμουνιστικό πολιτικό σύστημα που «στηρίζεται στη θεωρία τουΚόμματος “σοσιαλισμός με κινέζικα χαρακτηριστικά” και στο ίδιο το Κόμμα ως το πιο βασικό στοιχείο».

Αυτά και πολλά άλλα θέματα σε αυτό το επεισόδιο του Crossroads.

Το Crossroads είναι μια εκπομπή της Epoch Times διαθέσιμη στο Facebook και στο YouTube.

Ακολουθήστε τον Joshua στο Twitter: @JoshJPhilipp

Πώς διαφέρει η Epoch Times από άλλες εφημερίδες;

Η Epoch Times είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη ανεξάρτητη εφημερίδα στην Αμερική. Είμαστε διαφορετικοί από άλλους οργανισμούς μέσων μαζικής ενημέρωσης επειδή δεν επηρεαζόμαστε από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Ο μόνος μας στόχος είναι να φέρουμε στους αναγνώστες μας ακριβείς πληροφορίες και να είμαστε υπεύθυνοι στο κοινό.
Δεν ακολουθούμε την ανθυγιεινή τάση στο σημερινό περιβάλλον των μέσων ενημέρωσης, της δημοσιογραφίας που έχει μια ατζέντα, και αντ’ αυτού χρησιμοποιούμε τις αρχές μας Αλήθεια και Παράδοση ως πυξίδα.

Αν εκτιμάτε την ανεξάρτητη δημοσιογραφία μας, βοηθήστε μας να συνεχίσουμε. Στηρίξτε την αλήθεια και την παράδοση.

[give_form id=”3924″]

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σχολιάστε