Κυριακή, 05 Φεβ, 2023
Η βουλευτής Νταϊάνα Χαρσμπάργκερ (Ρεπουμπλικανή-Τενεσί) εμφανίζεται σε μια φωτογραφία αρχείου χωρίς ημερομηνία. (Ευγενική προσφορά του Γραφείου της Αντιπροσώπου Νταϊάνα Χαρσμπάργκερ)

«Άφθονα Επιστημονικά Δεδομένα»: Γυναίκα του Κογκρέσου εισάγει Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου “Η φυσική ανοσία είναι πραγματική”

Υπάρχουν πολλά στοιχεία ότι τα άτομα που έχουν αναρρώσει από την COVID-19 έχουν προστασία από την επαναμόλυνση, δήλωσε η βουλευτής Νταϊάνα Χαρσμπάργκερ (Ρεπουμπλικανή-Τενεσί).

«Υπάρχουν άφθονες επιστημονικές μελέτες που δείχνουν ότι η φυσική ανοσία είναι απολύτως ένα από τα καλύτερα πράγματα που θα μπορούσατε να έχετε – και μερικές μελέτες δείχνουν ακόμη ότι είναι πιο αποτελεσματική [από τον εμβολιασμό]», είπε η Χαρσμπάργκερ κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης εμφάνισης στην εκπομπή “Capitol Report” του NTD.

Η φυσική ανοσία αναφέρεται στα αντισώματα που αναπτύσσονται μετά την ανάρρωση και θωρακίζουν τους ανθρώπους έναντι της επαναμόλυνσης από τον ιό του ΚΚΚ (Κομμουνιστικό Κόμμα Κίνας) που προκαλεί την COVID-19.

Πολλαπλές μελέτες έχουν δείξει ότι η φυσική ανοσία μεταξύ παλαιότερων ασθενών με COVID-19 είναι ισχυρή και παρόμοια ή ανώτερη από την προστασία των εμβολίων COVID-19. Ορισμένοι ειδικοί έχουν πιέσει ώστε οι ομοσπονδιακοί αξιωματούχοι υγείας να λαμβάνουν υπόψη τη φυσική ανοσία όταν εκδίδουν συστάσεις και κανόνες. Ωστόσο, οι ομοσπονδιακές αρχές συνιστούν επί του παρόντος να κάνουν σχεδόν όλοι ένα εμβόλιο, συμπεριλαμβανομένων αυτών που ανάρρωσαν, υποστηρίζοντας ότι η ισχυρή προστασία γίνεται ακόμη καλύτερη όταν αυτοί οι άνθρωποι κάνουν το εμβόλιο.

Ωστόσο, η Χαρσμπάργκερ λέει ότι ορισμένοι Αμερικανοί αντιτίθενται στη λήψη του εμβολίου, ενώ επισημαίνει ότι η φυσική ανοσία σε άλλες ασθένειες είναι αποδεκτή ως εναλλακτική λύση στον εμβολιασμό.

Αυτή και άλλα 10 μέλη της Βουλής των Αντιπροσώπων στα τέλη της περασμένης εβδομάδας εισήγαγαν τον νόμο «Η φυσική ανοσία είναι πραγματική», που συνοδεύει ένα νομοσχέδιο της Γερουσίας από τους γερουσιαστές Μάικ Λι, Τόμι Τούμπερβιλ, Μάικ Μπράουν και Νταν Σάλιβαν.

Απαιτεί από τις ομοσπονδιακές υπηρεσίες να «αναγνωρίσουν, να αποδεχτούν και να συμφωνήσουν στην ειλικρινή παρουσίαση της φυσικής ανοσίας που σχετίζεται με την COVID-19 σύμφωνα με την έκδοση ορισμένων κανονισμών».

Τα μέλη του Κογκρέσου παρουσιάζουν το νομοσχέδιο καθώς η διοίκηση του προέδρου Τζο Μπάιντεν εργάζεται στο να οριστικοποιήσει έναν κανονισμό που θα αναγκάσει ιδιωτικές εταιρείες με περισσότερους από 100 υπαλλήλους να επιβάλλουν την υποβολή αποδείξεων εμβολιασμού κατά της COVID-19 ή το προσωπικό να κάνει εβδομαδιαία τεστ για τη νόσο.

Δεν υπάρχει δυνατότητα εξαίρεσης για φυσική ανοσία.

Άλλες εντολές είναι ήδη σε ισχύ σε ομοσπονδιακό, πολιτειακό και τοπικό επίπεδο που οδήγησαν ορισμένους Αμερικανούς να χάσουν τις δουλειές τους.

«Έχω διαβάσει μερικές από τις μελέτες που δείχνουν ότι η φυσική ανοσία, με πολλούς τρόπους, μπορεί να είναι πιο αποτελεσματική. Και ξέρω ότι υπάρχει μια μελέτη που δείχνει ότι το ποσοστό προστασίας είναι ακόμη καλύτερο από δύο δόσεις του εμβολίου, σε ορισμένες περιπτώσεις. Υπάρχουν πολλά επιστημονικά δεδομένα εκεί έξω που το δείχνουν αυτό. Σκέψου το. Έχουμε ανοσία κατά της ιλαράς και της ευλογιάς και το δέχονται. Γιατί δεν θα το κάνουν για τον COVID;» είπε η Χαρσμπάργκερ, φαρμακοποιός από το 1987.

«Πάρα πολλοί ιατρικοί αξιωματούχοι αρνούνται να αναγνωρίσουν δημόσια αυτό που έχουν ήδη δείξει τα συντριπτικά δεδομένα – η προστασία που παρέχεται σε άτομα με φυσική ανοσία είναι πραγματική, ισχυρή και ανθεκτική», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος Ντάνιελ Γουέμπστερ σε γραπτή δήλωση. «Η άρνηση της επιστήμης συμβάλλει μόνο στην υπάρχουσα σύγχυση, παραπληροφόρηση και δυσπιστία μεταξύ του αμερικανικού λαού. Αυτό το νομοσχέδιο βοηθά στην αποκατάσταση της εμπιστοσύνης και της πίστης στο σύστημα Δημόσιας Υγείας, διατηρώντας παράλληλα τον αγώνα μας κατά της COVID-19».

Οι άλλοι συμμετέχοντες στη Νομοθετική Πράξη είναι οι βουλευτές Jeff Van Drew (R-N.J.), Chris Stewart (R-Utah), Bill Posey (R-Fla.), Mary Miller (R-Ind.), Mariannette Miller-Meeks (R.-Iowa), Dan Bishop (R-N.C.), Mo Brooks (R-Ala.), Madison Cawthorn (R-N.C.) και Chip Roy (R-Texas).

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σχολιάστε