Δευτέρα, 06 Φεβ, 2023

Crossroads: Η ιστορία προέλευσης του ιού αλλάζει αφήγηση· $5.000 πρόστιμο προτάθηκε για διαδικτυακές «συνωμοσίες»

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας πρόσφατα διεξήγαγε μια έρευνα για την προέλευση του ιού της COVID-19, αλλά παρακράτησε την τελική αναφορά του από το κοινό εν μέσω επίκρισης για τους δεσμούς του με την Κίνα. Τώρα μια νέα αφήγηση προωθείται που ίσως αλλάξει την οπτική γωνία καθώς επιπλέον πληροφορίες έρχονται στο φως.

Και σε άλλα νέα, ένας νόμος στο Κολοράντο θα εξαναγκάζει τις ιστοσελίδες να εγγράφονται και θα αντιμετωπίζουν πρόστιμα $5.000 ανά μέρα αν δημοσιεύουν ιστορίες για τις οποίες υπάρχει ισχυρισμός ότι είναι συνωμοσίες και άλλες μορφές λόγου.

Σε αυτές τις ζωντανές ερωταπαντήσεις με τον παρουσιαστή του Crossroads Τζόσουα Φίλιπ, θα συζητήσουμε αυτά και άλλα θέματα και θα απαντήσουμε σε ερωτήσεις του κοινού.

 

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σχολιάστε