Πέμπτη, 23 Μαρ, 2023
(Ric Feld/AP Photo)

Δεκάδες ιστοσελίδες σε όλο το διαδίκτυο κατέβηκαν μετά από διακοπή ρεύματος σε εταιρεία αποθήκευσης δεδομένων

Ιστοσελίδες σε όλο το διαδίκτυο δεν ήταν διαθέσιμες μετά από διακοπή ρεύματος σε εταιρεία αποθήκευσης δεδομένων.

Πολλοί ιστότοποι δεν ήταν διαθέσιμοι την Τρίτη μετά από μια φαινομενικά εκτεταμένη διακοπή λειτουργίας της εταιρείας Fastly.

Δεκάδες ιστότοποι με υψηλή επισκεψιμότητα, όπως οι The New York Times, το CNN, το Twitch και η αρχική σελίδα της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου, δεν ήταν προσβάσιμοι.

Η εταιρεία Fastly με έδρα το Σαν Φρανσίσκο εντόπισε ένα πρόβλημα λίγο πριν τις 10 π.μ. GMT και ανέφερε  στον ιστότοπό της  ότι «συνεχίζει να ερευνά το ζήτημα».

Οι επισκέπτες που προσπαθούσαν να αποκτήσουν πρόσβαση στο CNN.com έλαβαν ένα μήνυμα που έλεγε: “Fastly error: unknown domain: cnn.com”

Το Down Detector, το οποίο παρακολουθεί τις διακοπές λειτουργίας στο διαδίκτυο, είπε: «Οι αναφορές δείχνουν ότι ενδέχεται να υπάρχει ευρεία διακοπή ρεύματος στην Fastly, κάτι που μπορεί να επηρεάσει την υπηρεσία σας».

Επίσης το σύστημα αυτό επικυρώνει και αναλύει αυτές τις αναφορές σε πραγματικό χρόνο, και να εντοπίζει αυτόματα τις διακοπές και τις διακοπές λειτουργίας στα πολύ πρώιμα στάδιά τους, επίσης επιτρέπει στους χρήστες να συνδέονται γρηγορότερα με ιστότοπους.

Η διακοπή ώθησε την Guardian, το Verge και άλλους ιστότοπους να ενημερώσουν για το τι συνέβαινε στο Twitter, στα Έγγραφα Google ή σε άλλες τοποθεσίες.

Το Associated Press συνέβαλε σε αυτό το άρθρο.

Ακολουθήστε τον Zachary στο Twitter: @zackstieber
Ακολουθήστε το Zachary στο Parler: @zackstieber

Ακολουθήστε μας στο Telegram @epochtimesgreece
Ακολουθήστε μας στο Facebook @epochtimesgreece
Ακολουθήστε μας στο SafeChat @epochtimesgreece

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

Σχολιάστε