Τρίτη, 06 Ιούν, 2023

Ειδική έκδοση: Το πνεύμα του Τέξας

 

Αυτό το βίντεο δημοσιεύεται 185 χρόνια μετά την «Μάχη του Άλαμο». Το Άλαμο είναι ένα χαρακτηριστικό σύμβολο της αντίστασης του Τέξας στην καταστολή και στο πως αγωνίστηκαν για ανεξαρτησία. Ελπίζουμε ειλικρινά οι Τεξανοί να παραμείνουν δυνατοί κατά τις τρέχουσες δυσκολίες. Οι καρδιές μας είναι μαζί σας.

——-

Το Τέξας έχει μια μοναδική θέση στον Αμερικανικό πολιτισμό. Από τους χαρακτηριστικούς καουμπόυ έως το Αμερικανικό σύνορο, το Τέξας έχει δείξει την δική του εκδοχή πατριωτισμού. Για να μάθουμε περισσότερα για το πνεύμα του Τέξας, ο Τζόσουα Φίλιπ, παρουσιαστής της εκπομπής Crossroads, ταξίδεψε στο Άλαμο, όπου η μάχη της ανεξαρτησίας του Τέξας έλαβε χώρα. «Είμαι αποφασισμένος να διατηρήσω τον εαυτό μου το δυνατόν περισσότερο και να πεθάνω σαν στρατιώτης που ποτέ δεν ξεχνά τι οφείλεται στην δική του τιμή και σε αυτήν της χώρας του – Νίκη ή Θάνατος». Αυτό το πνεύμα είναι ζωντανό μέχρι σήμερα στο Τέξας. Με την τρέχουσα πολιτική κατάσταση και την λογοκρισία της Μεγάλης Τεχνολογίας, η επιθυμία των Τεξανών για ανεξαρτησία μοιάζει δυνατότερη. Εν τέλει, ποια είναι η κατεύθυνση αυτού του μεγάλου έθνους; Ελευθερία και κομμουνισμός ανταγωνίζονται ο ένας τον άλλον στις Ηνωμένες Πολιτείες. «Ο κομμουνισμός καταργεί αμετάβλητες αλήθειες. Και τι είναι μια αμετάβλητη αλήθεια, σωστά; Λέει, ο κομμουνισμός καταργεί κάθε θρησκεία και όλη την ηθική. Σκεπτόμαστε ότι είναι μια οικονομική θεωρία, με ρίζες στην δεκατία 1930. Δεν ήταν ποτέ μια οικονομική θεωρία. Είναι ένα πιστεύω. Και είναι ένα πιστεύω μιας κακής θρησκείας λατρείας του ανθρώπου. Και λέει ότι μπορείς να δημιουργήσεις αυτήν την κακή θρησκεία λατρείας του ανθρώπου μόνο καταστρέφοντας τον Θεό, σε όλα όσα ο Θεός δημιούργησε υπάρχει ένα σύστημα για την αναδημιουργία της κοινωνίας, στην εικόνα του ανθρώπου, και όχι στην εικόνα του Θεού», είπε ο Τζόσουα Φίλιπ σε ένα χριστιανικό φεστιβάλ ταινιών του Τέξας. Σε αυτό το ειδικό επεισόδιο του Crossroads o Τζόσουα Φίλιπ ταξιδεύει στο Τέξας, για να μας δώσει μια ανάλυση και μια γενική εικόνα του πνεύματος του Τέξας.

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σχολιάστε